• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ye Gitmeli miyim???

İyi akşamlar,eski konumu bilmeyenler için kısaca anlatayım.
Eşimin ailesiyle baştan beri yıldızımız barışmadi.Annesinin kendi köyünden ,tesettürlü vs birisini istemesi ,kardeşinin sürekli eşimi benden kıskanması benimde lafı ağzında bir insan olup anında tepki verip suratlarına soylemem vs gecinemedik.Lohusaligimda sürekli başında dikilip süt yok,gelen her misafire erkek dahil memesinde süt yok vs diye anlattigini duyunca benim olmayan sabrım iyice taştı sonrası hep surtustuk.

En son iki yıl önce oradayken annesi çocuk kucağımda uyudu ve vermeyeyim uyanmasin dedim diye inerken arabadan ittifmeye çalışmıştı sonrasında eşim ilk defa bana gerek kalmadan tepki gösterdi sonrasında kardeşi inşallah evlat acısı yaşarsın sen bize yaşattın diye bana beddua etti annesi her zamanki yöntemi deneyip yalandan bayılıp ambulans ve yaklaşık 20 kişiyi aramış ambulans hep nde bakılmış gibi yaptı eşim inanmayın da kalktı sinir krizi geçirdi sonra buyuk kızı geldi eşim beni oğlumun mamasını yedirdigim sırada mutfaga kilitkeyip ablasıyla birbirine girdi ablası bı sürtük için bizi sattın vs dediği için ..

Sonra ablası ortak WhatsApp grubundan benim aileme mesajlar atıp ortalığı karıştırdı vs o günden beri eşim kardeşleriyle gorusmuyo ama annesi gidip geldi sürekli hastalığı vs bahane ettiği içinde birşey demedim zaten bu kuslukten mutlu değilim ama lafları da hazmedemiyorum

Mecburi bir sebepten memlekete gideceğim eşimin ailesi ile arası 4 saat ve eşim diyoki bı kaç gün de oraya uğra zaten annem dersini aldı artık o iki yaratıkla da gorusmezsin çocukları filan getirirse de muattap olmazsın annem babam filanda görsun yoksa kalkip buraya geliyor özledim diye

Kimse ağzını acamaz en ufak bir şeyde olselerde göremezler beni annem dahil bunun da farkındalar zaten dedi ki annesi cidden pamuk gibi artık

Uzattım çok özür dilerim sizce ne yapayım 2 -3 gün ugraysyim mi belki yüzleşip icimdekileri de dokerim yoksa gerekirse kavga Edip gitmeyeyim mi
Bendede aynisi var gorumcem ve kaynanamla gorusmek istemiyorum ama seninki daha betermis gorumcem benjm mnamusuma dil uzatmaya kalkarsa onun o dilini kokunden kopariririm kaynanam sebep oldugu icinde hicbirinin ölüsüne dahi gitmem namusunuza laf uzatilmamis olsa bence gidin derdim ama cok ileri gitmisler

Eşimin hatrı için giderdim. Herşeyin farkında, kıymet biliyor ve koruyor ailesine karşı. Oraya da Uğra demiş, gönlü kırılmasın isterdim
Evet o benim ailemin buna yakın laflarını tavırlarını hep olgunlukla karşıladı ve tavır yapmadı hiç üzmek istemiyorum ama bu kadar hadlerjni asma sebebi yine eşim evet şuan herkes ağzının payını aldı ama arada yaşanan şeyler ağır geldi sanırım bana

Bendede aynisi var gorumcem ve kaynanamla gorusmek istemiyorum ama seninki daha betermis gorumcem benjm mnamusuma dil uzatmaya kalkarsa onun o dilini kokunden kopariririm kaynanam sebep oldugu icinde hicbirinin ölüsüne dahi gitmem namusunuza laf uzatilmamis olsa bence gidin derdim ama cok ileri gitmisler
Maslesef zaten o laflar olmasa kavga gürültü olur deyip geçeceğm ama ailemin işin içine sokulmadı ,bedduası, hakaret hazmedemiyorum ben

Konunuz bana baya tanıdık geldi niyeyse :) Neyse şu an rahatınızın iyi olmasına çok sevindim . Bence bir gidin eğer yine ters bir şey olursa her şeyi kestirip atarsınız . Elinizde çok sağlam bir kozunuzda olur hem . Annenin düzeldiğini söylemiştin ama hiç değişmemiş dersiniz . Ama düzeldiyse de Artık arayı soğuk tutmayın bence
Başta böyle düşündüm ve en ufak bir saçma sapan tavırda sakin duracağımi mi sanıyorsun dedim kimse bişey yapamaz hele bı olsun vs vs konudup durdu ..evet en ufak bir şeyde gerekirse evliliğimi de bitiririm ama eşim arada kalmaktan yorulduğu için beni öne atıyo sanki

Evet o benim ailemin buna yakın laflarını tavırlarını hep olgunlukla karşıladı ve tavır yapmadı hiç üzmek istemiyorum ama bu kadar hadlerjni asma sebebi yine eşim evet şuan herkes ağzının payını aldı ama arada yaşanan şeyler ağır geldi sanırım bana

Anlıyorum çok haklısınız. Ben olsam bende asla görüşmek istemezdim, hele ki bana sen de evlat acısı tat diyen bir aileyle asla görüşmek istemem.

Ama eşiniz hep yanınızda size destek olmuş, şimdi rica etmiş, gitmeseniz gönül koyabilir belli etmese bile. Onun hatrı için gidebilirsiniz. He 2-3 gün kalmazsınız da 1 gün kalırsınız. Hatta gittiğinizdeki tavır ve davranışlarına göre hiç kalmayadabilirsiniz. Maksat eşinizin gönlü olsun siz gitmiş olun

Ma
Gidin ya da gitmeyin demeye gelmedim ben.

Bir anneye evlat acısı yaşa diye beddua edilir mi ?
Aklım almıyor bu gibi insanları benim.
Güya hala bu kadın değil mi..
Yazık, çok yazık.[/QUOTE
Maslesef o beddua sözde bana etti ama neyse ağzımı bozaxagim aklıma geldikçe ...belki de çare eşimi bırakmak diyorum ama o da çare değil belli zamanlarda görme hakki olacak inanın bilmiyorum

Ailemin yanına değilde tekrar yaşadığım şehire döneceğim ordan .gidersem acısını çıkarırım rahat duramam gibi geliyor çünkü hazmedemiyorum
Bende öyle aynı şehirde yüz ama her gidişimde fırsat kolluyor gibiyim bı açık verseler de laf soksam diye ama herşey güllük gulistanlik gibi davrandıkları için bişey diyemiyorum gideceksen de olan olayları kurcalama konuyu sen açma acarlarsa cevabını verirsin rahat dur yani :))

Eşim gelmeyecek izni yok o olsa gider ot gibi sadece nefes alır gelirdim :))
eşine onunda gelebileceği birgün beraber gitmeyi teklif etmelisin sen esin yaninda olmadan gittiğinde hicbir şey demeseler bile önceden söyledikleri kulağında cinlayacak. Belki annen dersini almistir ama su anda ben bunu kaldıramam de esin bunu anlayacak birine benziyor

İyi akşamlar,eski konumu bilmeyenler için kısaca anlatayım.
Eşimin ailesiyle baştan beri yıldızımız barışmadi.Annesinin kendi köyünden ,tesettürlü vs birisini istemesi ,kardeşinin sürekli eşimi benden kıskanması benimde lafı ağzında bir insan olup anında tepki verip suratlarına soylemem vs gecinemedik.Lohusaligimda sürekli başında dikilip süt yok,gelen her misafire erkek dahil memesinde süt yok vs diye anlattigini duyunca benim olmayan sabrım iyice taştı sonrası hep surtustuk.

En son iki yıl önce oradayken annesi çocuk kucağımda uyudu ve vermeyeyim uyanmasin dedim diye inerken arabadan ittifmeye çalışmıştı sonrasında eşim ilk defa bana gerek kalmadan tepki gösterdi sonrasında kardeşi inşallah evlat acısı yaşarsın sen bize yaşattın diye bana beddua etti annesi her zamanki yöntemi deneyip yalandan bayılıp ambulans ve yaklaşık 20 kişiyi aramış ambulans hep nde bakılmış gibi yaptı eşim inanmayın da kalktı sinir krizi geçirdi sonra buyuk kızı geldi eşim beni oğlumun mamasını yedirdigim sırada mutfaga kilitkeyip ablasıyla birbirine girdi ablası bı sürtük için bizi sattın vs dediği için ..

Sonra ablası ortak WhatsApp grubundan benim aileme mesajlar atıp ortalığı karıştırdı vs o günden beri eşim kardeşleriyle gorusmuyo ama annesi gidip geldi sürekli hastalığı vs bahane ettiği içinde birşey demedim zaten bu kuslukten mutlu değilim ama lafları da hazmedemiyorum

Mecburi bir sebepten memlekete gideceğim eşimin ailesi ile arası 4 saat ve eşim diyoki bı kaç gün de oraya uğra zaten annem dersini aldı artık o iki yaratıkla da gorusmezsin çocukları filan getirirse de muattap olmazsın annem babam filanda görsun yoksa kalkip buraya geliyor özledim diye

Kimse ağzını acamaz en ufak bir şeyde olselerde göremezler beni annem dahil bunun da farkındalar zaten dedi ki annesi cidden pamuk gibi artık

Uzattım çok özür dilerim sizce ne yapayım 2 -3 gün ugraysyim mi belki yüzleşip icimdekileri de dokerim yoksa gerekirse kavga Edip gitmeyeyim mi
Bu konuda seni destekliyor yardimci oluyor seni koruyor bu konuda bi dinle ama seni yalniz birakmasin sana neler yapmaz esin bi yere giderse diye

Bence esiniz yanınızda olmadan yanlarına gitmeyin. Orda olay çıkarsa savunmasız kalırsınız. Ben öyle sözde kuzu olanlara güvenmiyorum

Bence esiniz yanınızda olmadan yanlarına gitmeyin. Orda olay çıkarsa savunmasız kalırsınız. Ben öyle sözde kuzu olanlara güvenmiyorum
Tek korkusu oğlu rest çekti ilk defa bu kadar ciddi tavır gösterdi bı hata daha yaptıkları an hiç hasta yaşlı filanda bakmaz siler cidden yoksa bana bayildigindan değil ..esimle yıllık izinde yalnız bırakmamayi dusunuyodum çünkü zaten rahat durmayacsklar ve gorucek ve ben bir daha asla bir araya gelmeyeceğim ama tek başıma saçma geliyor

Ya açıkçası savunmasız kalmaktan korkmuyorum çenem kuvvetlidir ama yalan söyleyip iftira atma potansiyelleri çok fazla eşime de bunu söylüyorum tek bı bakış bile atamazlar diyor yoksa fiziksel birşey yapamazlar ki tüyüne degseler doğru karakola giderim zaten ama hiç bişey çözülmeden gitmek saçma geliyor

eşine onunda gelebileceği birgün beraber gitmeyi teklif etmelisin sen esin yaninda olmadan gittiğinde hicbir şey demeseler bile önceden söyledikleri kulağında cinlayacak. Belki annen dersini almistir ama su anda ben bunu kaldıramam de esin bunu anlayacak birine benziyor
Söyledim ısrarla diyoki bi kaç gün kal kimse sana bişey söyleyemez annemin babamın yanına gideceksin gerisiyle muhatap olma ama fikrinde diretiyo maalesef annesi çok dirdirci muhtemelen o yüzden istiyo gitmemi birde yorulduğunu farkediyiryn artık bu gerginlik ten

Back
X