Kv yetti artıkkkk. 1 saattir aglıyorum!!!!

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar hungür hüngür aglıyorum 1 saattir sinirimden. Baştan anlatıyım ,

Saat 11 gibi kv geldi oğlumu yıkadık. Hiçbişey yoktu gayet güzel sohbet fln. Neyse düğüne gidiceklermiş kızıma dedi senide annen giydirsin süslesin gidelim babanda orda zaten.' (2 bucuk yaşında ) sevindi hemen simdi gidelim diye tutturdu. Yok hazırlan bizde evi süpürelim gelip alıcaz filan dedi o uyuz görümcemle ikisi. Eve kaçtılar çocuk peşlerine takılmasın diye. Bunlar gitti kızım başladı ağlamaya ama öyle böyle değil nefesi kesiliyor 1 saniye dinlenip tekrar kıyametler koparcasına çığlık atarak aglıyor. Sadece tutamadım kendimi bağırdım bekle kardeşini emzirip göndericem diye yüksek sesle. Ağlamaktan içi geçti tam uykuya dalarken kv geldi kapıdan girer girmez sen dövdün mü bu çocuğu, kolu filan kıpkırmızı, kızıma dövdümü seni dedi her zamanki gibi kızımda ' evet 'dedi ve beynimden vuran laf 'ağlama babannem o kurban olsun sana"
Şartellerim yandı resmen.

Ne dövmesi ya çocuğu bırakıp kaçtınız ağlatan sizsiniz zaten ben neyi dövmüşüm dedim gözlerini pörtletti suratıma.gittim içerden giysilerini getirp önüne attım giydirdi götürdü. Kolu cizilmiş kızımın onu bile ben yapmısım gibi imâ etti. Daha bide hâla evdeki düzenime karışıyor Yatak örtüsünü yıkadım hani örtü nerde niye oraya koydun vs diyo suratıma psikolojim bozukmuş gibi bakıyo evi inceliyo ya Allahım çıldırıcam bu kadın bana Allahtan bela mı geldi!!!!
Bunu yapıp yapıp bide 1 saat sonra hiçbişey yokmuş gibi davraniyo benide kendine alet ediyo artık nefret ediyorum ıftiracı kadın dayanamadım eşime bağırdım ağladım senin iftiracı annenle yapamıyorum artık dedim bunun icin aglamana deymez konuşucam dedi de nerde ne konuşcak kendisi bile küs onlarla. 100 kere yanımda bağırdı konuştu anlamıyolar ki konuşsun. Benle tamamen kötü olmayi gözleri yemiyo zaten oğullariyla küsler benlede kötü olunca kapidan giremezler bu yüzden bi yandan da iyi davranmaya çalışıyolar o görümceden kv den şuan nefret ediyorum şuan burda olsalar laflari ağızlarına tıkayabilirim ama 1 saat sonra geldiklerinde canım cicim yapıyolar bende eskisi gibi oluyorum hemen. Zaten alısmıslar ağzımı açamama surat asmayi bile beceremiyorum aptal mıyım ben yaaa !!!

Taşın diyceksiniz taşınıcaz kızlar ama şuan imkanı yok maddi olarakta zor durumdayız eşim sabret herşey yavaş yavaş olucak diyor ama sabredemiyorum artık yoruldum kavga etmeden anlamıyolar ama kavgaya fırsatta vermiyolar çok doldum yazmak istedim okadar dolmuşum ki hayatımda hic sesli aglamamıştım gerçekten saçımı başımı yoldum

Son düzenleme:
O kadar sacmaligin ustune cocugu niye giydirip gonderiyosun ki?
Kocan zaten senden yanaymış, sen de küsmek istemiyorsan gerektikce gorusursun, bu ne saat başı muhabbet?
Sınırlarını çizmeyi ogrenemezsen daha cok sinir krizi gecirirsin..

cocuk gittiler diyemi agladi neden agladi ben orasini anlayamadim?
cocuklar kizmayida dovmek saniyorlar
kizima bazen kizinca neden beni dovuyosun diyo bana
baskasi duysa cocuga hergun kafa goz daliyoruz sanar kizinizin evet cevabi vermesi bundan sanirin

O kadar sacmaligin ustune cocugu niye giydirip gonderiyosun ki?
Kocan zaten senden yanaymış, sen de küsmek istemiyorsan gerektikce gorusursun, bu ne saat başı muhabbet?
Sınırlarını çizmeyi ogrenemezsen daha cok sinir krizi gecirirsin..
O sınırları çizmeyi bi başaramadım ki ne biçim bi kişiliğim var çocuk gibiyim kendime sinir oluyorum. Gitmiyorum evine buda hic esimle sorun olmuyor ama uyuzlar benim evden cıkmıyor çocukların bahanesiyle . Onlar olmasa zaten b*k gelirler kendileride biliyo. Eşim bu yüzden de burdan taşınıcam dedi daha geçen söyledi bu gidisle kiraya gidicem dedi yüzlerine . Tabi kendileri baska büyük sebepten küs. 2 gün rahat verdiler bugün gene aynı şey. Kızıma dedi ki hadi getir bezini çorabını giydiriyim dedi bende kalktım önüne bıraktım. O an kendi çocuğumu görmedi gözüm zaten inanın şuan bile umrumda değil gitsin okadar ağlamaya nereye giderse gitsin

Kızlar hungür hüngür aglıyorum 1 saattir sinirimden. Baştan anlatıyım ,

Saat 11 gibi kv geldi oğlumu yıkadık. Hiçbişey yoktu gayet güzel sohbet fln. Neyse düğüne gidiceklermiş kızıma dedi senide annen giydirsin süslesin gidelim babanda orda zaten.' (2 bucuk yaşında ) sevindi hemen simdi gidelim diye tutturdu. Yok hazırlan bizde evi süpürelim gelip alıcaz filan dedi o uyuz görümcemle ikisi. Eve kaçtılar çocuk peşlerine takılmasın diye. Bunlar gitti kızım başladı ağlamaya ama öyle böyle değil nefesi kesiliyor 1 saniye dinlenip tekrar kıyametler koparcasına çığlık atarak aglıyor. Sadece tutamadım kendimi bağırdım bekle kardeşini emzirip göndericem diye yüksek sesle. Ağlamaktan içi geçti tam uykuya dalarken kv geldi kapıdan girer girmez sen dövdün mü bu çocuğu, kolu filan kıpkırmızı, kızıma dövdümü seni dedi her zamanki gibi kızımda ' evet 'dedi ve beynimden vuran laf 'ağlama babannem o kurban olsun sana"
Şartellerim yandı resmen.

Ne dövmesi ya çocuğu bırakıp kaçtınız ağlatan sizsiniz zaten ben neyi dövmüşüm dedim gözlerini pörtletti suratıma.gittim içerden giysilerini getirp önüne attım giydirdi götürdü. Kolu cizilmiş kızımın onu bile ben yapmısım gibi imâ etti. Daha bide hâla evdeki düzenime karışıyor Yatak örtüsünü yıkadım hani örtü nerde niye oraya koydun vs diyo suratıma psikolojim bozukmuş gibi bakıyo evi inceliyo ya Allahım çıldırıcam bu kadın bana Allahtan bela mı geldi!!!!
Bunu yapıp yapıp bide 1 saat sonra hiçbişey yokmuş gibi davraniyo benide kendine alet ediyo artık nefret ediyorum ıftiracı kadın dayanamadım eşime bağırdım ağladım senin iftiracı annenle yapamıyorum artık dedim bunun icin aglamana deymez konuşucam dedi de nerde ne konuşcak kendisi bile küs onlarla. 100 kere yanımda bağırdı konuştu anlamıyolar ki konuşsun. Benle tamamen kötü olmayi gözleri yemiyo zaten oğullariyla küsler benlede kötü olunca kapidan giremezler bu yüzden bi yandan da iyi davranmaya çalışıyolar o görümceden kv den şuan nefret ediyorum şuan burda olsalar laflari ağızlarına tıkayabilirim ama 1 saat sonra geldiklerinde canım cicim yapıyolar bende eskisi gibi oluyorum hemen. Zaten alısmıslar ağzımı açamama surat asmayi bile beceremiyorum aptal mıyım ben yaaa !!!

Taşın diyceksiniz taşınıcaz kızlar ama şuan imkanı yok maddi olarakta zor durumdayız eşim sabret herşey yavaş yavaş olucak diyor ama sabredemiyorum artık yoruldum kavga etmeden anlamıyolar ama kavgaya fırsatta vermiyolar çok doldum yazmak istedim okadar dolmuşum ki hayatımda hic sesli aglamamıştım gerçekten saçımı başımı yoldum
Herhalde üst üste geldi asabınız bozulmus
Yani sunda sinir krizi gecirecek bisey yok
Bütğn kvdeler evi inceler ,cocuklara karsı anneyi doldurur.
Öncesini bilemiyorz tabi ama büyük reaksiyon göstermisssiniz.
O degilde cocugu banyolu banyolu mu gönderdiniz dısarı🙈Bu daha mühim😅

O kadar olayın üstüne niye kızınızı götürmelerine izin verdiğinizi anlayamadım.
Eşiniz küs olduğu halde kv ile niye bu kadar samimi olduğunuzu ise hiç anlamadım.
Dengeyi kuramayan sizsiniz,kusura bakmayın.
Böyle insanlar için değil bir saat ağlamak,
bir damla gözyaşı dökmem.
Lütfen sakinleşin ve olayları daha etraflıca değerlendirmeye çalışın.

2.5 yaşında çocuk doğru düzgün anlatırsanız anlar ama her şeyi. Ne gerek vardı o kadar kıyamete? Önünde oturup gözlerine bakarak anlatmanız yeterli bu yaş çocuklar için.
Yok imkani yok ya asla dinlemedi kızım diyorum anlatmaya çalışıyorum ama asla ağzımı açtırmıyo kendini yırttı resmen. Zaten sorunlu . Kimseyi görmesin iyiyiz ama onları görürse bide onu böyle bırakıp giderlerse kıyamet kopar.

2.5 yaşında çocuk doğru düzgün anlatırsanız anlar ama her şeyi. Ne gerek vardı o kadar kıyamete? Önünde oturup gözlerine bakarak anlatmanız yeterli bu yaş çocuklar için.
Evet göz seviyesine inince şıp her şey kesiliyor, konu sahibi bilmiyor musunuz Allah aşkına?

Çocuğu neden ve nasil sakinlestiremediniz.bu olay o kadar büyütülecek bir olay değil bence.farkli birseylerin birikimi olabilir ama bence çocuğu sakinleştirip gününüzün berbat olmasına izin vermeyebilirdiniz.

cocuk gittiler diyemi agladi neden agladi ben orasini anlayamadim?
cocuklar kizmayida dovmek saniyorlar
kizima bazen kizinca neden beni dovuyosun diyo bana
baskasi duysa cocuga hergun kafa goz daliyoruz sanar kizinizin evet cevabi vermesi bundan sanirin
Evet kesinlikle öyle kızdığım zaman dövdü diyor. Evet gittiler diye ağladı. Zaten normalde de geldiklerinde onlarla gidicem diye ağlar bu sefer hazırlayayım diye götürmedi kv. Ben bunu kv ye söyledim biara dedi ben biliyorum senin dövmediğini o huy etmiş dedi halbuki. Bugünde gelmiş böyle sucluyor.

Ben olsam görüşmezdim, ne kadar tartışma çıkarıyorsa çıkarsın. Kapıyı bile açmazdım, istediği kadar kavga çıkarsın. Siz ağlayıp üzülüyorsunuz. Taviz vermemek en iyisi. Laf söyleyip beni üzüyorsa birisi aynı şekilde cevap veririm ben. Sizin yuvanız orası. Çarşafın hesabını sormak nedir ya, herkes kendi eviyle ilgilenmeli bence.

Back
X