• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yine yapti yapacagini

fuldencik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
107
13
38
35
İngiltere
Selam arkadaslar,

Bir anne bu kadar acimasiz ola bilirmi ya aklim almiyor.

Kp ve nisanlimin arasi kotuydu bu yuzden nisanlim ayri eve cikmisti zamaninda daha dogrusu kv ve gorumcem ev bulup nisanlimi oraya tasidilar. Ortada buyuk bir kavga felanda yok birden apar topar koydular onu baska eve.
Neyse bir kac hafta once kp ve kv kayinim yuzunden tartistilar kaynim.baya agir konustu kp karsi. Ve kv geldi nisanlimin yanina yerlesti. Suan bosanma davasini actilar.
Kaynimin da kendi evi var buarada. Kayniminda dugunu vardi tam bir hafta kalmisti ordan burdan yatili misafirler geliyor. Bende tam bu tartismadan once nisanlimin ve kp arasini duzeltmistim. Nisanlim polis ve genellikle cok gec saatlerde geliyor. Annesine sunu demis "ben bir kac gunlugune babamin yaninada kalcam misafirleri benim evde agirlarsin eve nezaman gelecegim belli olmuyor ve zaten kalabalik olur" demis.

Kadin gitmis herkezi aramis babasinin tarafini secti soyle boyle aglamis sizlamis duygu somurgusu yapmis sonra gitmis kaynimi poh pohlamis tam dugun gunu bide kaynim agir kufurlu bir msj atmis nisanlima oda sinirlendi anlam veremedi annesinin neden boyle yaptigina. Ve sonuc dugune gitmedik.

Dugunden sonra nisalim geri kendi evine gitmis kv kapiyi acmamis ilk sonra nisalim aramis yine ses yok. Kapiyi zorlamis nisanlimda sonra kv acmis niye geldin s*kt*r git gozum gormesin seni demis. Sonra kv yine kaynimi poh pohlamis ve kaynim nisanlim esyalarini kp kapisina yigmis kavga etmisler bids kapinin onunde.

Bu kadinin derdi ne anlamiyorum.
Bide ogluna yaptiklari yetmezmis gibi bide beni kotuluyormus herkeze gelin kandirdi oglumu diye. Agzimi bile acmadim ben karismadim.

Lutfen ne yapmaliyiz akil verin ne olur zaten sogutmustu kendinden simdi resmen nefret etmeye basliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nisanlin ve sen uzaaak bir sehire tayin isteyip kacip kurtuluyorsunuz.cok basit.o ailenin iliskileri duzelmez bir daha.kurtarin kendinizi.

aman sen karışmamaya devam et...
mümkün olan en uzak yerde gidin evlenince...

daha nasıl kaynanalar okuyucam diye
hergün bdv yi merakla açıyorum
insan evlatlarını birbirine katarmı yahu
sen nişanlınıda al başka şehre taşının

ne garip insanlar var şaşırıyorum bazen ya ben olsam hiç karışmazdım nişanlında tayini başka şehire istesin evlenince gidin başka şehire kimse ilede yüz göz olmayın allah sabır versin:53:

Allah bildigi gibi yapsin boyle insani. Bizimki de kaynima "oglum abin seni kiskaniyor, cekemiyor" demis. Cok şükür uzaktayiz da senede sadece 10 gün katlanmak zorunda kaliyoruz. Tayin isteyin bisey yapin ama uzak olun. Boyle insanlar olmayan yerden bisey çıkarır yine insanin huzurunu bozarlar.

ustteki arkadasin dedigi gibi hergun acaba bugun ne tur insanlari okuycam diye aciyorum...
annesi gercekten kotu birsey yapmis mesafenizi koruyun konuyada karismayin ortaligi alevlendirir size birakir mazallahh....

Kadının derdi ne demişsin.Derdi kocası işte daha ne olsun:)
Kadıncağız belli ki mutsuzmuş.Şimdi bunca yıl sonra boşanma aşamasına gelmiş.
Kimbilir ne kadar kinlidir şimdi o...
Sinirinden ne yapacağını şaşırmış.İstiyor ki oğulları onun yanında,ondan yana olsunlar.
İleri yaşta boşanmak kolay birşey değil.

Ona biraz zaman verin,anlayışlı davranın.
Sen hiiiç müdahil olma,nişanlını da sakinleştirmeye çalış.
Anne evladını eninde sonunda kucaklar ama gelinin 1 sözü yıllarca unutulmaz.Aman dikkat diyorum.

Karışmamak en doğrusu araları düzelirse kötü siz olursunuz ki şimdiden kötü ilan etmişler sizi ama mümkünse uzak bir yere taşının başka türlü rahat edemezsiniz

daha nasıl kaynanalar okuyucam diye
hergün bdv yi merakla açıyorum
insan evlatlarını birbirine katarmı yahu
sen nişanlınıda al başka şehre taşının

Bende ilk buraya uye oldugumda senin gibi konulari okudukca agzim acik kaliyordu. Ilk basta kv melek gibiydi 360 derece dondu. Insanin basina gelince ne yapacagini sasiriyor. Yorumun icin tesekkue ederim canim

Allah bildigi gibi yapsin boyle insani. Bizimki de kaynima "oglum abin seni kiskaniyor, cekemiyor" demis. Cok şükür uzaktayiz da senede sadece 10 gün katlanmak zorunda kaliyoruz. Tayin isteyin bisey yapin ama uzak olun. Boyle insanlar olmayan yerden bisey çıkarır yine insanin huzurunu bozarlar.

Bende oyle dusunuyorum allahindan bulsunlar. Zaten diken ustundeyim nisalimla biran once dugunumuz olsun diye gun sayiyoruz.

Kadının derdi ne demişsin.Derdi kocası işte daha ne olsun:)
Kadıncağız belli ki mutsuzmuş.Şimdi bunca yıl sonra boşanma aşamasına gelmiş.
Kimbilir ne kadar kinlidir şimdi o...
Sinirinden ne yapacağını şaşırmış.İstiyor ki oğulları onun yanında,ondan yana olsunlar.
İleri yaşta boşanmak kolay birşey değil.

Ona biraz zaman verin,anlayışlı davranın.
Sen hiiiç müdahil olma,nişanlını da sakinleştirmeye çalış.
Anne evladını eninde sonunda kucaklar ama gelinin 1 sözü yıllarca unutulmaz.Aman dikkat diyorum.

Canim derdi kocasi ise ne gerek vardi bu kadar senaryo ya, cocuklarini birbirine dusurdu. Bence bosaniyorsan cocuklarin anne veya baba arasinda tercih yapmak zorunda degil. Nisanlim cabaladi vaz gecirmek icin bir dediyse annesi bes yapti ortalikta kendini acindirdi yalan soyleyerek. Ve kv onun bunun lafini cok dinler, hep olumsuz akil verenler oldu. Nisalim cikti cozum oretelim boyle bosanacam bosanacam diye birsey duzelmiyor dedi. Kotu olan yine nisalim oldu kendi oglunu kotulemesi yetmiyormus gibi benide sucluyor.

Yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Dediginiz gibi en iyisi uzak olmak ve birsey dememek.
Bir taraftan gercekten kizginim kv me ama bir taraftanda nisanlimin annesi bosver ne diyorsa dedin diye dusunuyorum. Ama kv ve kaynim okadar zarar verdilerki bize. Uc ay sonra dugunumuz var ve nisalimin oturdugu evi tamir ettirdik cogu seyi aldik koyduk icine elimize para gectikce. Bugun birsey daha ogrendim kaynim o nisanlimi esyalarini babasini kapisina yigdi gun evdeki baska seylere de zarar vermis ve zarar verdigi seyler de benim aldigim seyler. Susmaktan baska birsey yapamiyorum suan cunko bagirsam cagirsam elime birsey gecmiyecek. :(

Back
X