Selamun aleyküm
Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım[/QUOTE
Tabiki sana verirler zaten daha cok kucukmus sanada muhtac icin rahat olsun
Selamun aleyküm
Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım
Onlardan nefret etcek kadar ne yasadn bilmiyorum ama sende kalirArkadaşlar dayanamıyorum artık bu kadın yüzünden her gün kavga kavga. Bıktım. Annem yanımda iuan eşimle atıştık okuyorum diye bebeğe bakmaya geldi. Onun önünde ağladım üzüldü çok ne yapacağımı bilmiyorum artık. Eşimdende annesindende nefret ediyorum allaha havaşe ediyprum onları
En nefret ettigim erkek tipi anneci. Adam biraz dengede tutmayi bilecek yaArkadaşlar dayanamıyorum artık bu kadın yüzünden her gün kavga kavga. Bıktım. Annem yanımda iuan eşimle atıştık okuyorum diye bebeğe bakmaya geldi. Onun önünde ağladım üzüldü çok ne yapacağımı bilmiyorum artık. Eşimdende annesindende nefret ediyorum allaha havaşe ediyprum onları
Nee?? İnsan 7 kat yabancıyı alır hastaneye götürür. Hiç olmasa ambulans çağırır. Sana acımasalar, sevmeseler bile bebeği düşünmeleri gerekirdi.Hayır ayrı oturuyoruz. Kv arkamdan çok konuştu. Bebeğim bir ay erken doğdu aramız yoktu kanlar içinde aşağıya indim akrabalarından tek bir kişi beni arabaya koyup götürmedi hepsi tam karşımda durup izledi acı çekişimi korkularımı off aklıma geldikçe boğazıma bir düğüm konuyor. Ailemden uzağım kmsem yoktu. Kaynanamda hastaneye gelmedi bana bakmaya. Herkeside bize kötülemişti hiç kmse benim yanmda kalmadı izin vermiyorlardı. Of of eşim unuttu bunları deli olacağım...
Amacına ulaştırma kimseyi akıllı olSelamun aleyküm
Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?