kv yüzünden boşanmayı düşünüyorum. bebeğimi bana verirler mi

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Selamun aleyküm

Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım

Arkadaşlar dayanamıyorum artık bu kadın yüzünden her gün kavga kavga. Bıktım. Annem yanımda iuan eşimle atıştık okuyorum diye bebeğe bakmaya geldi. Onun önünde ağladım üzüldü çok ne yapacağımı bilmiyorum artık. Eşimdende annesindende nefret ediyorum allaha havaşe ediyprum onları

belli bir yaştan küçük çocukların annesi fuhuş dahi yapsa annede kalmasını sağlayan bir kanunumuz var diye hatırlıyorum lisede aldığım bir derste hoca söylemişti o kanunu araştır çocuk emzikli olduğu için sende kalır ama birazda tabii ki hakimine bağlı

Onlardan nefret etcek kadar ne yasadn bilmiyorum ama sende kalir

En nefret ettigim erkek tipi anneci. Adam biraz dengede tutmayi bilecek ya

Hayır ayrı oturuyoruz. Kv arkamdan çok konuştu. Bebeğim bir ay erken doğdu aramız yoktu kanlar içinde aşağıya indim akrabalarından tek bir kişi beni arabaya koyup götürmedi hepsi tam karşımda durup izledi acı çekişimi korkularımı off aklıma geldikçe boğazıma bir düğüm konuyor. Ailemden uzağım kmsem yoktu. Kaynanamda hastaneye gelmedi bana bakmaya. Herkeside bize kötülemişti hiç kmse benim yanmda kalmadı izin vermiyorlardı. Of of eşim unuttu bunları deli olacağım...

Nee?? İnsan 7 kat yabancıyı alır hastaneye götürür. Hiç olmasa ambulans çağırır. Sana acımasalar, sevmeseler bile bebeği düşünmeleri gerekirdi.

Geçmiş konularına göz atıcaktım ama çok uzun ve karışık geldi.
Bu kadar olaylar olurken eşin nerde duruyor. Seni annesi ile barışmaya mı zorluyor? Ne için boşanmak istiyorsun tam olarak? Taşınma gibi bir durum olmaz mı? Bide daha 20 yaşındasın. . Ne ara yaşadın bu kadar olayı be canım?

Bir yıl içinde yaşadım. Eşim önceleri annsiyle konuşmuyordu hatta çok kötü kavga ettiler. Ama şuan değişik sanki hiç yaşanmamış gibi

Amacına ulaştırma kimseyi akıllı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…