evden çiktin mi altlı üstlüydün bildiğim kadariyla.Hayır ayrı oturuyoruz. Kv arkamdan çok konuştu. Bebeğim bir ay erken doğdu aramız yoktu kanlar içinde aşağıya indim akrabalarından tek bir kişi beni arabaya koyup götürmedi hepsi tam karşımda durup izledi acı çekişimi korkularımı off aklıma geldikçe boğazıma bir düğüm konuyor. Ailemden uzağım kmsem yoktu. Kaynanamda hastaneye gelmedi bana bakmaya. Herkeside bize kötülemişti hiç kmse benim yanmda kalmadı izin vermiyorlardı. Of of eşim unuttu bunları deli olacağım...
Pardon ben konu sahibi değilim ancak bisey soracagim kuzenimin çok fesat bir kv'si var.. Kadin ne zaman gelinden yana oğluyla yada kendisiyle vs bi sıkıntı olsa , direk sanki kızın psikolojik sorunları var gibi davraniyomus öyle göstermeye çalışıyormuş kizi. Kız en ufak şeyde korkuyor 6 bucuk aylık hamile şuanda. Allah korusun evliliğin de bi sıkıntı olduğunda, mahkemede " onun akli dengesi bozuk, çabuk sinirleniyor, herşeyi kafasında kuruyor( bu son cümleyi felan kavgada da soylemis) diyerek çocuğu elinden alabilirler mi? Kendi kızlarini , oğullarını ve kayinbabasini felan da yalancı şahitlik yaptırarak.. Kızlar kuzenimin kesinlikle öyle sorunları yok çok şükür. Okuyan arkadaşlar yorum yapip bilgilendirebilirmisiniz bizi.. O potansiyele sahip insanlarSorun kv gibi gorunsede asil sorun esin bence. Ayrica 6 aylik bebek tabiki sana verecekler yuz kizartici sucun olmadigi ve akli melekelerinin yerinde oldugu surece bebek senin oyle de olmali
Pardon ben konu sahibi değilim ancak bisey soracagim kuzenimin çok fesat bir kv'si var.. Kadin ne zaman gelinden yana oğluyla yada kendisiyle vs bi sıkıntı olsa , direk sanki kızın psikolojik sorunları var gibi davraniyomus öyle göstermeye çalışıyormuş kizi. Kız en ufak şeyde korkuyor 6 bucuk aylık hamile şuanda. Allah korusun evliliğin de bi sıkıntı olduğunda, mahkemede " onun akli dengesi bozuk, çabuk sinirleniyor, herşeyi kafasında kuruyor( bu son cümleyi felan kavgada da soylemis) diyerek çocuğu elinden alabilirler mi? Kendi kızlarini , oğullarını ve kayinbabasini felan da yalancı şahitlik yaptırarak.. Kızlar kuzenimin kesinlikle öyle sorunları yok çok şükür. Okuyan arkadaşlar yorum yapip bilgilendirebilirmisiniz bizi.. O potansiyele sahip insanlar
Aynen öyle bende öyle dedim. Ancak rapor ile kanıtlanır değilmi. Yalancı sahitlerle vs kanitlayamazlar sanırım.Psikojisinin bozuk olduguna da akli dengesine de ancak hastane raporu ile karar verilir diye biliyorum yoksa herkes karsidakini suclar psikolojisi bozuk diye. Tabi kanit varsa ayri. Ama yinede arastirildigini duymustum yoksaa herkese gore karsidakinin psikolojisi bozuk.
Zannetmiyorum kanit rapor vs bisey lazimAynen öyle bende öyle dedim. Ancak rapor ile kanıtlanır değilmi. Yalancı sahitlerle vs kanitlayamazlar sanırım.
Aynen öyle bende öyle dedim. Ancak rapor ile kanıtlanır değilmi. Yalancı sahitlerle vs kanitlayamazlar sanırım.
Yok cnm o öyle şahitle sözle olacak bişey değil. Üniversite yaa araştırma hastanelerinden heyete giriyor en az 3 doktora muayene edip karar veriyorlar. İstediği kadar kv allı yerinde değil desin şahit tutsun işe yaramazPardon ben konu sahibi değilim ancak bisey soracagim kuzenimin çok fesat bir kv'si var.. Kadin ne zaman gelinden yana oğluyla yada kendisiyle vs bi sıkıntı olsa , direk sanki kızın psikolojik sorunları var gibi davraniyomus öyle göstermeye çalışıyormuş kizi. Kız en ufak şeyde korkuyor 6 bucuk aylık hamile şuanda. Allah korusun evliliğin de bi sıkıntı olduğunda, mahkemede " onun akli dengesi bozuk, çabuk sinirleniyor, herşeyi kafasında kuruyor( bu son cümleyi felan kavgada da soylemis) diyerek çocuğu elinden alabilirler mi? Kendi kızlarini , oğullarını ve kayinbabasini felan da yalancı şahitlik yaptırarak.. Kızlar kuzenimin kesinlikle öyle sorunları yok çok şükür. Okuyan arkadaşlar yorum yapip bilgilendirebilirmisiniz bizi.. O potansiyele sahip insanlar
sorun kv deyse neden yuvanı yılıosun onun yüzünden?eşin ne diyor bu duruma annesinimi desteklıyor?bir kv yüzünden yuvanı yıkma bence bebegın cok kücük mahkeme sana verir kesın.eger bosanmakta kararlıysan nafakayı sadece cocuguna iste kendıne isteme ilerde calısırsan kesılır cocugunada yüksek isteki ona bakabılesın.evini terketme derim ben napıo bu kadın sana?Selamun aleyküm
Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım
Cok sağolun ya icimiz çok rahatladı böyle olduğunu duyunca.:) bu devirde insanlardan herşey bekleniyor maalesefYok cnm o öyle şahitle sözle olacak bişey değil. Üniversite yaa araştırma hastanelerinden heyete giriyor en az 3 doktora muayene edip karar veriyorlar. İstediği kadar kv allı yerinde değil desin şahit tutsun işe yaramaz
Selamun aleyküm
Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?