Ben kendi kendimi yiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum artık.Amacına ulaştırma kimseyi akıllı ol
Kimsenin ekmeğine yağ sürme görmezden gelmek bu kadar mı zor?Ben kendi kendimi yiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Hiç korkmana gerek yok. Tabii ki bebeğini sana verecek mahkeme. Çok uç durumlar hariç babaya verme ihtimalleri yok bile rahat ol. Yani uyuşturucu kullanmıyorsan, alkolik değilsen, gayri ahlaki yerlerde çalışmıyorsan bebeğini almaları mümkün değil.Selamun aleyküm
Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım
bir zamanlar bende kv yüzünden boşanmayi kaç kez düşündüm. Ama eşimi sevdiğim için vazgeçtim. Şimdi eşim annesinin yüzünü bile görmek istemezken beni el üstünde tutuyor.
Eğer eşinle mutluysan kv yi s ...et.
Hayır ayrı oturuyoruz. Kv arkamdan çok konuştu. Bebeğim bir ay erken doğdu aramız yoktu kanlar içinde aşağıya indim akrabalarından tek bir kişi beni arabaya koyup götürmedi hepsi tam karşımda durup izledi acı çekişimi korkularımı off aklıma geldikçe boğazıma bir düğüm konuyor. Ailemden uzağım kmsem yoktu. Kaynanamda hastaneye gelmedi bana bakmaya. Herkeside bize kötülemişti hiç kmse benim yanmda kalmadı izin vermiyorlardı. Of of eşim unuttu bunları deli olacağım...
Verirler.Selamun aleyküm
Tir tir titriyorum Arkadaşlar konuyu anlatamıcam sorun tabiki kv. Eşimden doşanmayı düşünüyorum. 6 aylık bebeğim var bebeğimi bana verir mi mahkeme lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım
emzikli bebek elbette size vereceklerSelamun aleyküm
Kocanız konuşma demiş, gidip gelme demiş. Eee bunun dışında size ne yapıyor valla ben anlamadım ki. Evliliğinizdeki sorun nedir? Anlayan anlatsın bana.İyi bari içimi rahatlattınız. Eşim bana annemle konuşmayabilirsin gidip gelme de diyor ama kendi her şeyi unutmuş kızlar sanki. Kv de oğlumu seviyor başta nerdeydi oğkum 4 aylık olana kadar yüzüne bile bakmadı. Dün eşime dedim madem yatınca eve geleceksin hiç gelme diye saat 10 gibi geldi. Okula gitmek için param yoktu istemedim bende az önce arayıp para bıraktım sana dedi cidden aklım karışık. Keşke böyle olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?