kv yüzünden boşanmayı düşünüyorum. bebeğimi bana verirler mi

şuan lohusa sayılırsın hala. Ani kararlar çıkıverir ağızdan, biraz sakin olmakta fayda var. Hem kendin hem bebeğin için. Eşin seninleyse şayet, aile danışmanları var gidilebilir. Eşin de durumu kontrol etmesini öğrenir böylece.

Bazı erkekler bilmiyo dengelemeyi maalesef

Hiç korkmana gerek yok. Tabii ki bebeğini sana verecek mahkeme. Çok uç durumlar hariç babaya verme ihtimalleri yok bile rahat ol. Yani uyuşturucu kullanmıyorsan, alkolik değilsen, gayri ahlaki yerlerde çalışmıyorsan bebeğini almaları mümkün değil.

+1
Ortada bebek de var
Konu sahibesi kv yüzünden çocuğunuz neden babanız büyüsün?

S...r edin kv yi biraz

Hayvanlar
Bunlar ne biçim insan
Çok sinirlendim

Sakin olun size verilecek bebeğiniz, eğer kararliysan ve halladilemeyecek konuysa kv bile olsa sorun boşan çünkü erkeğin annesi ile kötü olursan mevcut son eninde sonunda bosanmak olur

Cok sinirlendim ne demek hastaneye götürmemek
Yüzsüz kadin şimdi torunumu sevme bahanesiyle ogluna iyi görünmeye calisiyodur
Allah boyle insanlari ıslah etsin

Psikolojik olarak ve hayat düzeni olarak bir sorunun yoksa mahkeme bebeği kesin sana verir.Ama görüş günü konusunda akıllı ol.Istese bile 6 aylık çocuğu gece yatılı verme.

Sorun hiç bi zaman kv olamaz eşinin arayı bulamamasıdır sorun. 6 aylık bebeği senden almaları çok çok çok çok zor

emzikli bebek elbette size verecekler

İyi bari içimi rahatlattınız. Eşim bana annemle konuşmayabilirsin gidip gelme de diyor ama kendi her şeyi unutmuş kızlar sanki. Kv de oğlumu seviyor başta nerdeydi oğkum 4 aylık olana kadar yüzüne bile bakmadı. Dün eşime dedim madem yatınca eve geleceksin hiç gelme diye saat 10 gibi geldi. Okula gitmek için param yoktu istemedim bende az önce arayıp para bıraktım sana dedi cidden aklım karışık. Keşke böyle olmasaydı

çok abes bir kusurunuz yok ise çocuğunuz küçük olduğundan ve annesine ihtiyacı olduğundan size verilir.
ancak sadece kv değildir sorun diye düşünüyorum. aksi halde kadınlar dayanıyor. eşinizde de problem olduğunu tahmin ediyorum...

Kocanız konuşma demiş, gidip gelme demiş. Eee bunun dışında size ne yapıyor valla ben anlamadım ki. Evliliğinizdeki sorun nedir? Anlayan anlatsın bana.

bebeği sana verirler
yazılı hiçbir yerde eşin ve ailesi için hakaret etme, haksız olursun
onlardan delil toplamaya çalış
korkma bebek anne de kalır
yüz kızartıcı suç olmadığı sürece anneden hele ki emen çocuğu kimse alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…