- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar sikayete ne isiniz var kv nin evinde?Sabah geç kalmaya fırsat vermez ki televizyonun sesini acar uyanalım diye. Kahvaltıyı filan bekler ben hazırlayayım. Çok inçe hesapların insanı çok anlatsam roman olur. Konuşurken duracağı yeri bilmez her lafı sokar. Ama bir ses et o surat olur mahkeme duvarı. Ülkeyi terkedeceğim yakında
Ya çok değişik biri gerçekten. Eş kişisi sesini çıkarmıyor gördüğü halde. Bende dokundurmam normalde. Zaten yapmaz da gelin hizmet etsin istiyor daima. Zoruma giden diretir gibi yapması. Yoksa yasına hürmeten yapacağım. Böyle davranınca içimden de gelmiyor
Sabah geç kalmaya fırsat vermez ki televizyonun sesini acar uyanalım diye. Kahvaltıyı filan bekler ben hazırlayayım. Çok inçe hesapların insanı çok anlatsam roman olur. Konuşurken duracağı yeri bilmez her lafı sokar. Ama bir ses et o surat olur mahkeme duvarı. Ülkeyi terkedeceğim yakında
Sen de kendi ailenin filan yanına git kal o kendi annesinde üç hafta kalacaksa. Hatta akrabalarını arkadaşlarını gez kendi tatilini yap çok ciddiyim
Bu kadar sikayete ne isiniz var kv nin evinde?
Ya bu kadinlar neden bu kadar ezdiriyor kendini anlamıyorum. dün süpürdüm bugün gerek yok yarın süpürür deyin olsun bitsin ısrar ederse yorgunum deyin daha çok ısrar ederse sen yap deyin. Sizi öldürecek mi nedir bu korku. Eşinizle aranızın bozulmasını göze alamıyorsunuz da o göze alamasin bırakın. Senin evi yemeği sen yap ben bulaşıkları yıkayın deyin korkmayın bu kadar. Yasliysa yardım edilir ama bu kadar abartılmaz.
Her gün evi sildirip süpürtür. Yemeği yaptırır. Her gün dip köşe temizlik yaptırır. Giderim sokağa bile çıkamam yemeği çayı temizliği. Ben hiç bir işe dokunmam demiyorum evin sahibiymişim gibi yemeği dahi bana yaptırıyor. Kalbini kırmak istemiyorum ama yemeğini de kendi yapsın. Yine yardım edeyim ç. Aksama kadar keşkül gibi oluyorum. Yoruluyorum. Kendisi çıkıp misafirliğe gidiyor malzemeleri ortaya koyuyor aksama bu yemeği yaparsın kızım diyip gidiyor. Aynı evde yasasam tamam yapayım da bende misafirim sonuçta nu kadarı da çok değil mi
Yani her gün size temizlik mi yaptiriyor . Oha derim. Benim esimin annesi bana ev isi yaptirmaz gitsem. Mutfagina bile sokmaz. Yardim ediyorum ufak tefek,ama genelde yardim etmeme izin vermez. Bence o kadar uzun kalmayin. Esiniz sorsa da nedenini söylersiniz. Yardim etmek baska kullanilmak baska
İzninizi kv evinde kullanacağınıza işe gitseniz daha iyiydi.Ayrı şehirlerde olunca mecburen oğlu ailesinin yanında uzun kalmak istiyor. Kadının elinde olsa bir oturalım diyecek. Gidin diye değil işi tek basına yaptırmak için çıkıp gidiyor
Yapmak zorunda değilsinKızlar Kvnin evine misafirliğe geldim iki haftadır buradayım. Şuan yemeği bulaşığı temizliği bana kitlemiş durumda. İlk gün kendi yaptı. Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bunları yapmak zorunda Mıyım? Yani yardım olsa edeceğim ama görevim gibi üstüme yapıstı. İşin kötüsü bunu her Seferinde yapıyor. Artık ciddi ciddi sinir olmaya başladım. Yine yaparım yapmasına ama aksama kadar ter akıyor bir yerlerimden çok yoruluyorum. Bir çözüm gösterin nasıl bu işi değiştirebilirim