- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gemileri yakacak olsan ağız dolu laf varda işte gerisi..............
Bana zorundasın vs demedi eşim ama sorun şu ki tasinalim burda mutsuzsan da demiyor.Tasinalim dedi bı kere öyle de kaldı.Konusmaya çalıştığım zaman sadece susuyor.Sonra da ölmek istiyorum vs diye trip atıyor kendincs
Ben hem okuyorum hem de boş kaldıkça ise gidiyorum ona rağmen bana takikYorumları okumadım ama anladigim kadarıyla çalışmıyorsunuz
Önce iş bulun 9 5 filan çalışın böylece ortada pek bir sorun kalmaz kahvaltıyı evinizde yaparsınız ise gidersiniz sevgili kayinvalideniz size yemek yapar yer bulaşigi halledip evinize iner çayı orda içersiniz haftasonu da 1 gün evi temizler 1 günde gezersiniz
Evde durdukça hem siz onu takarsınız hemde o gelinini hizmetçi olarak görür çalıştırmak ister tabi gidin para kazanın eşinize destek olun hem de sosyalleşin kaynana da evde size ve kıymetli oğluna yemek yapsın
Baktınız iyi gidiyor o zaman çocuk yapın şimdi değil hem cocuga da o baksın işi ne madem oğlunu çok seviyor torununa da bayılır
Evet ben ses çıkardığım zaman bı anda nankör oldum vs vs konu uzar da uzar o tepki beklemiyor kimseden yıllardır eşimin kpnin duşu nasıl aldığına bile karışmış Ben de mesafe koyup eşim de az da olsa tepkisini belli Edip konuşmayinca ben cadı oldumAynen, şuralara ben de noktalar koyayım .....
Siz eşinizden geçemiyorsunuz ama eşiniz sizden geçiyor farkında mısınız? Sizin sorununuz kv sorunu değil, sorununuz, karısını ezdiren, anneciğinin minnoş oğluşu olan, evlilik kavramı bir yerlerine kaçmış o kocanız.
Eşiniz ölmek istediğini mi söylüyor, "Esas ben ölmek istiyorum senin yüzünden!" diye çevirin. Hatta bu cümleye daha neler denir neler, çünkü eşiniz size duygu manipülasyonu yapıyor ve sizi kendisine karşı beslediğiniz sevgiyi kullanarak, vicdanınızı kullanarak susturuyor. "Ölüm" kartına oynuyor. Kvlerin de aynı şekilde oğullarını manipülede ölüm ve hastalık kartına oynadığı gibi. Siz de oynayın bakalım, sizin hastalığınızı, ölümünüzü kim umursayacak da taşınacak.
Yerinizde olsaydım, o apartmanı cehennemleri yapmıştım. Halıcılar geliyormuş da siz eve almışsınız da... Bu nedir allasen? Bu neyin imasıdır? "O niyetle söylemedim" diye kıvırmıştır da kesin. Siz, daha susar bunları çekerseniz, daha çok o niyetle(!) söylenmemiş laflar işitir, canları sıkıldığında da iftiraya uğrar kovulursunuz. Annesindeymiş ya ipler hani. Konuya bakıyorum, evet, ipler annesinde. Ya o ipi dolar ikisini de boğarsınız, ya da keser yolunuza bakarsınız.
Sonu kötü olur dedi durdu kaynanası yüzünden boşanan kadınları anlattiYapmazsan nolurmus bi deneyin merak ettim :)
Birde tehdit ediyo![]()
Şimdi onlar da pişman oldu ama annem spacaj bişey yok çekicen diyo ben de o kadar okulu bunun için okumadım sen destek olmazsan kendim başımın çaresine bakarım dedimPeki şimdi yaşadıklarınıza ne diyorlar? Ne enteresan anne babalar var ya.. resmen elleriyle ateşe atmışlar sizi.. kurda kuzu teslim etmişler
öl o zaman de ölsün bari sende kurtulursun bu ne pişkinlik eşininde işine geliyor tabiBana zorundasın vs demedi eşim ama sorun şu ki tasinalim burda mutsuzsan da demiyor.Tasinalim dedi bı kere öyle de kaldı.Konusmaya çalıştığım zaman sadece susuyor.Sonra da ölmek istiyorum vs diye trip atıyor kendincs
aha mübarek günde büyük konuşuyorum ben kocamı boşardım anası alsın koynuna terbiyesiz küstah.Hanımlar herkese hayırlı akşamlar.Ben 1 senelik evliyim.Diger konumda bahsetmistim kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Hem ailem hem de eşimin ailesi altlı üstlü oturmamız konusunda baskıcı olmuştu.Diger konumdan hatırlayanlar olacaktir.Kv eve erken gelsem eşimi arar,eve biri gelse eşimi arar en son da halicilari eve aliyo haberin var mı ne oluyor vs diye eşimi aramıştı en son konumda.Esim taşınıroiz dedi ama yaz için en az iki ay var yani.Bugun bize geldi kv.Esim evde yokken.Bana dedi kı ben izin vermesem x seninle asla evlenmezdi.Seni aldıysa sebebi benim vs dedi.Ramazan ayında surekli onunla olacakmışim Ama bunu genel olarak dedi.Gceleri inden evinize x in yanına yeter dedi.haftada iki gün evde kalıyorsak birinde onlarda kahvaltı edecekmisiz.Ama bana kalsa hep bizde olsun dedi.Beni tehdit etti geçinmek zorundasın vs diye.Ve ben pek fazla bişey diyemedim.Cunku bı anda bu kadar arka arkaya maddeler sayinca neye uğradığımi bilemedim.Bn sizin iyi olmanızi isterim vsvs.Hanimlar ben neyim de sadece geceleri evimde kalabiliyorum.Konu sadece oğlunun tatmin olması yani resmen.Beni oğlumdan koparamazsin vs dedi kı benim zaten öyle bir niyetim de yok.Herseye karıştı yine Soylyop söyleyip sonra da sen bilirsin diyo.Emrivaki yapıyor.Geleceksin diye o kadar çok üstüme geldi kı.Esimle konuştum işten gelince tasinalim vs demedi.Bi çözüm buldugu yok yani.Ben bu kadar ikiyüzlülüge gelemiyorum.Geceleri bile rüyama giriyor.Artik başbaşa kalmanız geçti birbirinize doydunuz dedi bana.Kapiya dayanirim bizde duracaksın diye takmış durumda.Cok sinirliyim eşime de kırgınım.Siz olsanız dayanır mıydınız?
Beni itham ettigi şeyler gerçekten beni deli ediyor artık bir değil iki degil.Ben oğlunun hatırına sustum diyip duruyor