Kv

Yapma. Eşin üstüne gelirse de kavga cıkar. Bu nedir yahu. Millet gelin değil kendine hizmetçi, oğluna .. arıyor tövbe haşa ya. Çok acayip sinirlendim!!!

Bilgilerinize baktım ayrıca 20 yasında okumadan etmeden, meslek sahibi olmadan koşa koşa neden evlenirsiniz bilmem. Sonuç hep aynı oluyor halbuki.

Kaynanayi bosver sen kocanda is yok.

Hanimlar genel olarak herkese soyluyorum:
Karisini seven, zerre kadar da olsa deger veren biri ona bunlari yasatmaz... Karisini ezdirmez, boyle seylere maruz birakmaz. Bilin istedim.

Gemileri yakacak olsan ağız dolu laf varda işte gerisi..............

Aynen, şuralara ben de noktalar koyayım .....

Siz eşinizden geçemiyorsunuz ama eşiniz sizden geçiyor farkında mısınız? Sizin sorununuz kv sorunu değil, sorununuz, karısını ezdiren, anneciğinin minnoş oğluşu olan, evlilik kavramı bir yerlerine kaçmış o kocanız.

Bana zorundasın vs demedi eşim ama sorun şu ki tasinalim burda mutsuzsan da demiyor.Tasinalim dedi bı kere öyle de kaldı.Konusmaya çalıştığım zaman sadece susuyor.Sonra da ölmek istiyorum vs diye trip atıyor kendincs

Eşiniz ölmek istediğini mi söylüyor, "Esas ben ölmek istiyorum senin yüzünden!" diye çevirin. Hatta bu cümleye daha neler denir neler, çünkü eşiniz size duygu manipülasyonu yapıyor ve sizi kendisine karşı beslediğiniz sevgiyi kullanarak, vicdanınızı kullanarak susturuyor. "Ölüm" kartına oynuyor. Kvlerin de aynı şekilde oğullarını manipülede ölüm ve hastalık kartına oynadığı gibi. Siz de oynayın bakalım, sizin hastalığınızı, ölümünüzü kim umursayacak da taşınacak.

Yerinizde olsaydım, o apartmanı cehennemleri yapmıştım. Halıcılar geliyormuş da siz eve almışsınız da... Bu nedir allasen? Bu neyin imasıdır? "O niyetle söylemedim" diye kıvırmıştır da kesin. Siz, daha susar bunları çekerseniz, daha çok o niyetle(!) söylenmemiş laflar işitir, canları sıkıldığında da iftiraya uğrar kovulursunuz. Annesindeymiş ya ipler hani. Konuya bakıyorum, evet, ipler annesinde. Ya o ipi dolar ikisini de boğarsınız, ya da keser yolunuza bakarsınız.

Yorumları okumadım ama anladigim kadarıyla çalışmıyorsunuz

Önce iş bulun 9 5 filan çalışın böylece ortada pek bir sorun kalmaz kahvaltıyı evinizde yaparsınız ise gidersiniz sevgili kayinvalideniz size yemek yapar yer bulaşigi halledip evinize iner çayı orda içersiniz haftasonu da 1 gün evi temizler 1 günde gezersiniz

Evde durdukça hem siz onu takarsınız hemde o gelinini hizmetçi olarak görür çalıştırmak ister tabi gidin para kazanın eşinize destek olun hem de sosyalleşin kaynana da evde size ve kıymetli oğluna yemek yapsın

Baktınız iyi gidiyor o zaman çocuk yapın şimdi değil hem cocuga da o baksın işi ne madem oğlunu çok seviyor torununa da bayılır
Ben hem okuyorum hem de boş kaldıkça ise gidiyorum ona rağmen bana takik

Aynen, şuralara ben de noktalar koyayım .....

Siz eşinizden geçemiyorsunuz ama eşiniz sizden geçiyor farkında mısınız? Sizin sorununuz kv sorunu değil, sorununuz, karısını ezdiren, anneciğinin minnoş oğluşu olan, evlilik kavramı bir yerlerine kaçmış o kocanız.

Eşiniz ölmek istediğini mi söylüyor, "Esas ben ölmek istiyorum senin yüzünden!" diye çevirin. Hatta bu cümleye daha neler denir neler, çünkü eşiniz size duygu manipülasyonu yapıyor ve sizi kendisine karşı beslediğiniz sevgiyi kullanarak, vicdanınızı kullanarak susturuyor. "Ölüm" kartına oynuyor. Kvlerin de aynı şekilde oğullarını manipülede ölüm ve hastalık kartına oynadığı gibi. Siz de oynayın bakalım, sizin hastalığınızı, ölümünüzü kim umursayacak da taşınacak.

Yerinizde olsaydım, o apartmanı cehennemleri yapmıştım. Halıcılar geliyormuş da siz eve almışsınız da... Bu nedir allasen? Bu neyin imasıdır? "O niyetle söylemedim" diye kıvırmıştır da kesin. Siz, daha susar bunları çekerseniz, daha çok o niyetle(!) söylenmemiş laflar işitir, canları sıkıldığında da iftiraya uğrar kovulursunuz. Annesindeymiş ya ipler hani. Konuya bakıyorum, evet, ipler annesinde. Ya o ipi dolar ikisini de boğarsınız, ya da keser yolunuza bakarsınız.
Evet ben ses çıkardığım zaman bı anda nankör oldum vs vs konu uzar da uzar o tepki beklemiyor kimseden yıllardır eşimin kpnin duşu nasıl aldığına bile karışmış Ben de mesafe koyup eşim de az da olsa tepkisini belli Edip konuşmayinca ben cadı oldum

Peki şimdi yaşadıklarınıza ne diyorlar? Ne enteresan anne babalar var ya.. resmen elleriyle ateşe atmışlar sizi.. kurda kuzu teslim etmişler
Şimdi onlar da pişman oldu ama annem spacaj bişey yok çekicen diyo ben de o kadar okulu bunun için okumadım sen destek olmazsan kendim başımın çaresine bakarım dedim

Blöfünü gör be kızım. Topla tası tarağı bak nasıl köpek oluyorlar ana oğul. Böyle kaynanalar oğullarıyla evlensinler. Benim kaynanam da yeni evliyken demişti. "Ne gelin kaynananın yerine geçebilir ne kaynana gelinin. Mesela ben oğlumun koynuna girebilir miyim ki?" Demişti. Yani kadın onu da yapabilse hiç gelin almayacak. Bu lafları eden kaynanam bırak oğlunun koynunu, evine bile desturla girebiliyor. Haddini bildirmezsen hayatınız zindana döner.

Eski konularını okudum. Sorunlar başladığında ve büyük sorunlar içinde boğulmaya başladıktan sonra anne olmak istiyorum, korunmayı bırakmak diye konular açmışsın. Sen kendine yardımcı olmadıktan sonra kimse sana yardımcı olmaz. Yaşın kaç, hala okuyorsun ama çocuk istiyorsun zincirlerle iyice kendini bağlamak için. Pes gerçekten. Ben senin yaşındayken dünyaya karşı savaş açmış bu hayat benim demiştim. Sen de bu cesareti göremedim. 40 yıl sonra çocuklarına; ah ah bu babanız ve ailesi bana neler çektirdi, sizi büyütmek için nelere katlandım derken ki halini şimdiden görebiliyorum.

eşinizle konuşun ve ayrı eve çıkmak istediğinizi çok net bir şekilde söyleyin.
sebeb sorarsa da bu yapılanları sakin bir dille anlatın.. he eşiniz de katlanmak zorundasın derse, o zaman yapacak çok da bir şey kalmıyor açıkçası...

Bana zorundasın vs demedi eşim ama sorun şu ki tasinalim burda mutsuzsan da demiyor.Tasinalim dedi bı kere öyle de kaldı.Konusmaya çalıştığım zaman sadece susuyor.Sonra da ölmek istiyorum vs diye trip atıyor kendincs
öl o zaman de ölsün bari sende kurtulursun bu ne pişkinlik eşininde işine geliyor tabi :kahve:

taşınmaktan taviz verme. kimse kimsenin yanında durmak zorunda değil. eşinle konuş çok gerekmedikce aşağı inme. kendine hizmeçi arıyor o kadın. ya ne insanlar var yemin ediyorum akla mantığa hiçbir şeye uymuyor..

Hanımlar herkese hayırlı akşamlar.Ben 1 senelik evliyim.Diger konumda bahsetmistim kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Hem ailem hem de eşimin ailesi altlı üstlü oturmamız konusunda baskıcı olmuştu.Diger konumdan hatırlayanlar olacaktir.Kv eve erken gelsem eşimi arar,eve biri gelse eşimi arar en son da halicilari eve aliyo haberin var mı ne oluyor vs diye eşimi aramıştı en son konumda.Esim taşınıroiz dedi ama yaz için en az iki ay var yani.Bugun bize geldi kv.Esim evde yokken.Bana dedi kı ben izin vermesem x seninle asla evlenmezdi.Seni aldıysa sebebi benim vs dedi.Ramazan ayında surekli onunla olacakmışim Ama bunu genel olarak dedi.Gceleri inden evinize x in yanına yeter dedi.haftada iki gün evde kalıyorsak birinde onlarda kahvaltı edecekmisiz.Ama bana kalsa hep bizde olsun dedi.Beni tehdit etti geçinmek zorundasın vs diye.Ve ben pek fazla bişey diyemedim.Cunku bı anda bu kadar arka arkaya maddeler sayinca neye uğradığımi bilemedim.Bn sizin iyi olmanızi isterim vsvs.Hanimlar ben neyim de sadece geceleri evimde kalabiliyorum.Konu sadece oğlunun tatmin olması yani resmen.Beni oğlumdan koparamazsin vs dedi kı benim zaten öyle bir niyetim de yok.Herseye karıştı yine Soylyop söyleyip sonra da sen bilirsin diyo.Emrivaki yapıyor.Geleceksin diye o kadar çok üstüme geldi kı.Esimle konuştum işten gelince tasinalim vs demedi.Bi çözüm buldugu yok yani.Ben bu kadar ikiyüzlülüge gelemiyorum.Geceleri bile rüyama giriyor.Artik başbaşa kalmanız geçti birbirinize doydunuz dedi bana.Kapiya dayanirim bizde duracaksın diye takmış durumda.Cok sinirliyim eşime de kırgınım.Siz olsanız dayanır mıydınız?
aha mübarek günde büyük konuşuyorum ben kocamı boşardım anası alsın koynuna terbiyesiz küstah.

iki ay içinde taşındınız taşındınız yoksa boşanın. daha önce de dedik size.

Ailenin altlı üstlü oturmanız için ısrar etmesi? Göz göre göre ateşe atmak resmen. Benim kayınvalidem dünya iyisidir çok şükür ama ben onunla da aynı bina da oturmam. Bir kez babası ima eder gibi oldu nişanlıyken "çok muhabbet tez ayrılık baba, uzak olsun tatlı olsun" dedim peki kızım dedi kapandı konu. Çözümü ne olur bilmiyorum ama çok sağlıklı bi evlilik yaşayabileceğinizi sanmıyorum orada yaşadığınız sürece. Ayrıca koca adam olmuş oğullarından ayrılamayacak analar evlendirmesin dizinin dibinde oturtsunlar oğullarını. bu ne ya gelini rakip görmek falan kafayı mı yemiş bu insanlar?

lafını esirgeme boşver kötü ol ,eşinde ayrı bir sorun ona da tavrını belli et ev konusunda ısrarcı ol hiç öyle kanma laflarına bence sen eşini seviyorsun eşin seni sevmiyor öyle olsa annesi eve halıcıları alıyor diye laf dediğinde ağzının payını verirdi o kv de öyle olmazdı , bunları yapmayıp hala annemdir diyorsa yapman gereken belli

Ruhum sıkılıyor böyle konuları gördükçe, ben kendimi mengenede sıkışmış hissediyorum.

Her lafını alaya alıp sallayın kadını, eşinize de ben ev arıyorum, olmaz diyorsan ben burda keçileri kaçıramam ne halin varsa gör deyin.
Biraz da deli olun ayrıca, başkası delilik yapamasın.

senin ağzın yok mu

neden susuyorsun

aaa olur mu öyle şey

yazık günah bu kadar evi neden kurduk eşya aldık

herkes kendi evinde oturur ,

birbirine misafir gider gelir

ramazan da tabii belki daha sık görüşürüz ama bize ne zaman uyarsa

sen değil ben karar veririm diyeceksin

en fazla düşer bayılır yani

eşinden annesine karşı çıkmasını beklemeden önce sen karşı çıkmayı öğren

bu arada kv eve halıcılar geliyor diye eşimi arasa idi bir kv dem olmazdı

yani en azından görüştüğüm birisi olmazdı

en hafifinden "kişi kendinden bilir işi" derdim demek sen eve halıcıları alıp bir şeyler yapıyorsun ki benim de öyle yaptığımı düşünüyorsun der konuyu kapardım

asla da yüzünü görmezdim tekrar

Back
X