Gelip gelip başının etini yiyip sonrada lafı sokup gitmediği için sendeki bu gelsin Arada bir rahatlığı var. Çoktan anlaşıldı kvnin sana iğne çöpü kadar faydası olmayacak, hastalansan da olmayacak sağlıklıysan da. Niye ya diye dertlenme, eve de davet edip durma veya laf arasında söyleme. Çok üstüne düşüyorsun bu mevzunun geleceği varsa bir aman bana iş yaptıracaklar diye gelmiyor olabilir5 dakika ugramasindadam
surekli tamam gelmesin ama hic mi gelmez diyorum ya akraba ortamlarinda nadiren denk gelirsek o da geliyor sacma geliyo bu sogukluk bizim gidecegimiz yere ugruyo bana gelmek zor geliyor yakinken
Yok biz degil onlar birikim yapti bizde borca gomuldukBeraber oturmaninda bi faydali yonu var birikim yapilabilir
Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????
Bende geç fark ettim mesajıkusura bakmayın.acele çıktığım için cevabım geç oldu .
sorunuza gelirsek,utanarak "evet" diyorum..ama gelinimden değil,dünürümden kıskandım.azıcık ama anne diyince bir tuhaf oldum.dünürümün 4 çocuğu,3 torunu var.ona anne diyen çok diye düşündüm.bir de onlara daha sık gitmesi beni biraz üzmüştü en başta.
ama zamanla bu duygularımı törpüledim.şimdi ben diyorum aman oğlum gidin sık sık ara diye.dünürlerim çok iyi zarasız insanlar.özellikle annesi.ailede tek anlaşamadığım,gelinimin ablası.annesi yerine koymuş kendini,beni muhatabı gibi görüp ara ara laf sokmaya çalışıyordu,ilk zamanlar.halbuki hiç sevmem öyle şeyleri,derdin neyse açıkça söyle.allahtan gelinim ve oğlum buna müsade etmediler.kapadılar çenesini.
Haahah çok güldümKeske benimki de gelmese gitmese cagirmasa fazla konusmasa, bi sussa
sadece bu konu hakkında sitem edebilirsiniz nazınız geçiyorsaMesafe en guzeli bende oyleyim ama insan ihtiyaci oldugu zamanda bile yaninda yoksa soru isaretleri oluyor.Esim cagirmis melek hasta gel biraz ilgilen diye oda sagolsun 5 dk durdu o sure boyunca cocugu sevdi ay bebegim canim neyse ben gideyim islerim var birazda yorgun gibiyim deyip gitti esim aradi annem geldi mi diye evet gitti bile dedim o da sinirlendi
Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????
Arkadaslar yorumlarinizi tek tek okudum..Oncikle suna aciklik getireyim ki KV yasli felan degil gayet dinc gezen 44 yasinda.. Aksine genc.
Diger bir soruya gelince ben gidemiyorum cunku cogu zaman evde olmuyor :) sorunda burda da var zaten KP haftada 2 gun izinli geziyorlar benim esim 1 gun izinli biz ailece vakit geciriyoruz kalan zamanlardada ya benim misafirim oluyoo ya bi yere dawetli oluyoruz ya onlar olmuyo illa birsey oluyo anlayacaginiz ama firsat buldukca gidiyorum ki bebekle ne kadar gidilebilirse esim isten gelince goturuyorlar eger uygun bi zamansa.Bu sen git diyenlere cevabim.Birde fesat degilim kafamda soru isaretleri var.Yani arkadaslar ben normal zamani gectim hastaliktan bahsediyorum.Ki normal zamandada gelemez mi dogum yaptim hepiniz kadinsiniz anlrsiniz sezeryanli onume yemek yok sutum gelmesi lazim kafayi yemek uzereydim.Kalkmis bana simdi sen git vs diyorsunuz.Bana degilde sadece ogluna yemek goturuyor.Buna ne diceksiniz? Aramizda hic bi sorun yok tekrar diyorum.Her ortamda da beni cok sever.Ama nasil dawranacagimi sasirdim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?