KV :(

Biz 13 yıldır boyleyiz kendisini sever sayarım guzel bir iliskimiz var en ufak bir tartismamiz olmadi

aranizda bir sorun yoksa dusunmeyin bence demekki oda oyle ben boyle dusunuyorum

5 dakika ugramasindadam

surekli tamam gelmesin ama hic mi gelmez diyorum ya akraba ortamlarinda nadiren denk gelirsek o da geliyor sacma geliyo bu sogukluk bizim gidecegimiz yere ugruyo bana gelmek zor geliyor yakinken
Gelip gelip başının etini yiyip sonrada lafı sokup gitmediği için sendeki bu gelsin Arada bir rahatlığı var. Çoktan anlaşıldı kvnin sana iğne çöpü kadar faydası olmayacak, hastalansan da olmayacak sağlıklıysan da. Niye ya diye dertlenme, eve de davet edip durma veya laf arasında söyleme. Çok üstüne düşüyorsun bu mevzunun geleceği varsa bir aman bana iş yaptıracaklar diye gelmiyor olabilir

Valla türk gelinlerini kv olmak zor
Gelse geldi off diyoruz
Gelmese niye gelmiyor acaba off diyoruz
Bir kv adayi olaraktan gelecegim adina endıseliyim:KK14:

ben olsam ne çagırırım nede lafını ederim.
oglunun eş oldugunuzu torunu oldugunu idrak edememiş insana zorla varlıgımı kabul ettiremem.
gençlikten yaşlılıga bir yatırımları yok.
insanın böylelerine nuhtaç etmesin Mevlam

Muhtemelen mesafeli kalmak istiyor baska bir niyeti yok.
Benim kayinvalide de senede 1 kere gelir en fazla 3 gun kalir (farkli sehirlerdeyiz) oyle telefonda konusma huyumuz da yok, ama sorunsuz devam ediyoruz 13 yil olacak nerdeyse.

Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????

Ne güzel çok imrendim . Böyle düşünceli insanda varmış demek . Ne kadar şanslısınızz.

kusura bakmayın.acele çıktığım için cevabım geç oldu .

sorunuza gelirsek,utanarak "evet" diyorum.:oops:.ama gelinimden değil,dünürümden kıskandım.azıcık ama anne diyince bir tuhaf oldum.dünürümün 4 çocuğu,3 torunu var.ona anne diyen çok diye düşündüm.bir de onlara daha sık gitmesi beni biraz üzmüştü en başta.

ama zamanla bu duygularımı törpüledim.şimdi ben diyorum aman oğlum gidin sık sık ara diye.dünürlerim çok iyi zarasız insanlar.özellikle annesi.ailede tek anlaşamadığım,gelinimin ablası.annesi yerine koymuş kendini,beni muhatabı gibi görüp ara ara laf sokmaya çalışıyordu,ilk zamanlar.halbuki hiç sevmem öyle şeyleri,derdin neyse açıkça söyle.allahtan gelinim ve oğlum buna müsade etmediler.kapadılar çenesini.
Bende geç fark ettim mesajı
Hakkınızda yanılmamış olmak güzel,siz her daim kk içinde top 10 da bir numarasınız.
Bende itiraf ediyorum kv mi arada kıskanıyordum,ama bende törpüledim
Sanırım sevdiklerimizi başta paylaşmakta zorlanıyoruz
Sizi çok iyi anlıyorum
cevaplar için teşekkürler.

Arkadaslar yorumlarinizi tek tek okudum..Oncikle suna aciklik getireyim ki KV yasli felan degil gayet dinc gezen 44 yasinda.. Aksine genc.
Diger bir soruya gelince ben gidemiyorum cunku cogu zaman evde olmuyor :) sorunda burda da var zaten KP haftada 2 gun izinli geziyorlar benim esim 1 gun izinli biz ailece vakit geciriyoruz kalan zamanlardada ya benim misafirim oluyoo ya bi yere dawetli oluyoruz ya onlar olmuyo illa birsey oluyo anlayacaginiz ama firsat buldukca gidiyorum ki bebekle ne kadar gidilebilirse esim isten gelince goturuyorlar eger uygun bi zamansa.Bu sen git diyenlere cevabim.Birde fesat degilim kafamda soru isaretleri var.Yani arkadaslar ben normal zamani gectim hastaliktan bahsediyorum.Ki normal zamandada gelemez mi dogum yaptim hepiniz kadinsiniz anlrsiniz sezeryanli onume yemek yok sutum gelmesi lazim kafayi yemek uzereydim.Kalkmis bana simdi sen git vs diyorsunuz.Bana degilde sadece ogluna yemek goturuyor.Buna ne diceksiniz? Aramizda hic bi sorun yok tekrar diyorum.Her ortamda da beni cok sever.Ama nasil dawranacagimi sasirdim artik.

Kendi annemi soranlarda olmus.Annem geliyor firsat buldukca ama yurtdisina cikmisti bi sureligine Ablamin yanina gidip geliyor oyle olmasi gerekiyordu.Yoksa annem 2 gunde bir mutlaka ugrar.Arada yemekte getirir.yahu insan yuzu gormeye hasret kaldim.

Mesafe en guzeli bende oyleyim ama insan ihtiyaci oldugu zamanda bile yaninda yoksa soru isaretleri oluyor.Esim cagirmis melek hasta gel biraz ilgilen diye oda sagolsun 5 dk durdu o sure boyunca cocugu sevdi ay bebegim canim neyse ben gideyim islerim var birazda yorgun gibiyim deyip gitti esim aradi annem geldi mi diye evet gitti bile dedim o da sinirlendi
sadece bu konu hakkında sitem edebilirsiniz nazınız geçiyorsa
benim de hastalıklarım ağır geçer kv yakınımda olup ilgilenmese (aramız iyidir maşallah) çok kırılırım haliyle

şakayla söyleyin "sakın hastalanayım deme anne valla bakmam" gibi

diğer konularda boşverin gelmesin gitmesin

evet anlattıkların süper mumla aranacak kv ama sanki senınki biraz abartmış gibi ,
oğlundan başka kimse bilemez aslında onu sıkıştır bakalım o ne diyecek

Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????

Daha ne istiyorsunuz ben anlamıyorum.Kadın ne güzel sık boğaz etmiyor.Normal olan bu zaten.Biraz fazla gelse inanın sizde sıkılırsınız.Bence kayınvalideleri değiştirelim.

Ya lutfen yanlis anlamayin kendi yasadiklarimimizdan yola cikarak söylüyorum.erkek kardesimle ayni binada annemlerde ayni mahallede otururuz. Bir seneyo gecti evleneli 5 kere ya evine gittim ya gitmedim. Onlar davet etmeden gitmem annemde gitmez genelde birlikte davet eder. Daha nisanliyken ben samimiyet istemiyorum filan demis anneme. Bizde resmi duruyoruz. Belki sizin tavirlarinizi yanlis anliyorsur. Cocuk olsa muhtemelen sevmemizden bile rahatsiz olur. Ben gene gitmem.

Arkadaslar yorumlarinizi tek tek okudum..Oncikle suna aciklik getireyim ki KV yasli felan degil gayet dinc gezen 44 yasinda.. Aksine genc.
Diger bir soruya gelince ben gidemiyorum cunku cogu zaman evde olmuyor :) sorunda burda da var zaten KP haftada 2 gun izinli geziyorlar benim esim 1 gun izinli biz ailece vakit geciriyoruz kalan zamanlardada ya benim misafirim oluyoo ya bi yere dawetli oluyoruz ya onlar olmuyo illa birsey oluyo anlayacaginiz ama firsat buldukca gidiyorum ki bebekle ne kadar gidilebilirse esim isten gelince goturuyorlar eger uygun bi zamansa.Bu sen git diyenlere cevabim.Birde fesat degilim kafamda soru isaretleri var.Yani arkadaslar ben normal zamani gectim hastaliktan bahsediyorum.Ki normal zamandada gelemez mi dogum yaptim hepiniz kadinsiniz anlrsiniz sezeryanli onume yemek yok sutum gelmesi lazim kafayi yemek uzereydim.Kalkmis bana simdi sen git vs diyorsunuz.Bana degilde sadece ogluna yemek goturuyor.Buna ne diceksiniz? Aramizda hic bi sorun yok tekrar diyorum.Her ortamda da beni cok sever.Ama nasil dawranacagimi sasirdim artik.

beklentiye gerek yok ama

oğluna yemek verip sana yemek vermeyenden beklenti iyi değil

bu arada 44 yaşında kadın kv olmayı bilememiştir

şaka şaka benim de yaşım senden çok ona yakın sayılır ama kv olmam bu sıralar mümkün değil

kadının kendi hayatı varmış size de çok zaman ayırmıyor işte

kendinize başka çevre oluşturmaya bakın kv yi bırakın kendi kendine takılsın

Back
X