KV :(

owwww bende bir adet kayınvalide varrrr.anlatıyorum şimdi.maşallah herseyıme koşar iyi hoş.örnekler:

çalısıyoruz eşimle ikimizde.bir yaşında oglum war.bazen annem bazen o bakar.mutfak dolapları düzeni kendıne gore yapar.esyaların yerleri degısır.bşr bezle her yerin temizliği yapılır.kap çanak işleri her gun karısır.mutfak dolabında suan neyın nerde oldugunu kesınlıkle bulamam.arar sorarım.

cocuga zebil olmasın dıye küçük gelen seyleri giydırmeye calısır

asla yeni bisey almaz ben alıncada owww bırsuru laf çakar hafiften

oglunun kıyafetlerını ayırdı gıyınme odamıza yenı bı dolap yaptırdı .herseyı oraya koyuyor .benımkıler yatakodasının dolabında

neyse benım oglan uyumaz pek zombı gbı işe giderım .hıc bişeyi israf etme der durur,ufak bi israfta owww yapıştırır lafı

kendı tarafı cok kıymetlı oglanı goturur getırır ama ben kendı tarafıma gıtcek olsam cocuk üşür hep.

bir kap yemek yapamaz oglan huysuz onemlı degıl ama benım evde bırgun yemek olmasın laf çarptırır.ozellıkle tatıllerımde

kendıde calısır bır gun iş 3 gün yatış nöbet sistemi.yorgun olur hep

konu sahibi ben bukadar şey arasında tıkımı çıkarmam he çok solenırız eşimle ama yapacak bişe yok atsan atılmıyo napalım der he deriz .mutlu oluyo o şekilde.gecen gun kendı evındekı 4 lü dolabı benım mutfaga kurmus.oooo anne supersin derim.şimdi soruyorum size gelmesimi makbul gelmemesimi??????

bende de ıkı oglan var .nasip olur da o günleri görürsem asla karışmam ihtiyacı oldugunda çagırınca gıderim.yani gelip sıkmak istemiyo.akıllı kadın en iyisini yapıyo.

Aklı sıra mesafe koymaya çalışıyor ama fazlasıyla abartmış. Bir kv nin hiçbirşeyinize karışmıyor olması iyi bir durum değil bunda da iyi niyet aramam ben. Tamm çok iyidir etliye sütlüye karışmaz sana bi lafı olmaz, rahatsız etmemek adına sık sık gelip gitmez tamam amaa torunun oğlunun kendisine ihtiyaç duyduğu anda bile mesafe koyuyorsa bu düpedüz art niyettir. Bende uzak dururum . Bırakın yardımcı olmasın. elbet size , gelinine bir gün ihtiyacı olacaktır siz de ona el gibi davranın haketmiş.

Bence son şık rahatına duskun.Birde bebegim yeni dogdugu zaman Kp ile geldi KP annen temizlik yapti yoruldu cok duramayiz dedi sanki ben bisey demisim istemisim gibi
Kimse için rahatını bozmayan ,kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir tip.

Surekli sosyal medyadan beni takipte herseyime bakiyor..Merak ediyor biliyorum.Ama gorusmuyor.Bu soru isareti bende hastalandigimiz zaman cikti.Bence bazi durumlar vardir ki biseyler yapilmali.Ben cok yanliz kaldim bebegimle hic bi is yapamadim da.En yakinlarindan beklemeyecekse kimden bekler ki insan?
En yakın derken ☺

Sanırım ben de ileride böyle bir kayınvalide olacağım:KK72:
Gelse niye geliyor,gelmese niye gelmiyor onların hayatları da düşününce zor ...

Valla bence en guzeli, ben de istemem gelsinler gitsinler cok, gelse bu sefer cok gelıyor demeye baslarsınız en guzelı resmı mesafeli

İnsan dusunmeden yapamiyor eski konularimda yazmistim oyle bir hastalndim ki kolumu kaldiracak gucum olmadi aglaya aglaya baktim bunu bilmesine ragmen 5 dk ugradi halimi gordu bebege bulasmasin diye maskeyle geziyodum bi yemek yap getir mubarek ben mi yanlis dusunuyorum onun hic biseyini istemiyorum yanlis anlasilmasin ama kendimi koyuyorum yerine yok yani aklim almiyo gunlerce hem ac,hasta gecirdim ve sonunda bebegime de bulasti :KK43: hastahanelerde kaldik
Kendi anneniz yok mu ? O gelseydi madem .

Surekli gelip kocanla arani acsa daha buyuk dert bence.. oh ne guzel iste yerinde olmk isteyen cok kisi vardir

Asıl sonradan gelen kv çektirmiş o zaman
Hep merak etmişimdir teşekkürler :)
Bir şey daha soracağım ama lütfen samimi olun oğlunuzu kıskandığınız hani böyle ufacık hisler zararsız olanından,olur mu hiç? :)
kusura bakmayın.acele çıktığım için cevabım geç oldu .

sorunuza gelirsek,utanarak "evet" diyorum.:oops:.ama gelinimden değil,dünürümden kıskandım.azıcık ama anne diyince bir tuhaf oldum.dünürümün 4 çocuğu,3 torunu var.ona anne diyen çok diye düşündüm.bir de onlara daha sık gitmesi beni biraz üzmüştü en başta.

ama zamanla bu duygularımı törpüledim.şimdi ben diyorum aman oğlum gidin sık sık ara diye.dünürlerim çok iyi zarasız insanlar.özellikle annesi.ailede tek anlaşamadığım,gelinimin ablası.annesi yerine koymuş kendini,beni muhatabı gibi görüp ara ara laf sokmaya çalışıyordu,ilk zamanlar.halbuki hiç sevmem öyle şeyleri,derdin neyse açıkça söyle.allahtan gelinim ve oğlum buna müsade etmediler.kapadılar çenesini.

Kayınvalidelerin ağzı ile kuş tutsa yaranamayacağını gösteren bir konu olmuş:KK53:
Gelse çok geliyor gelmese hiç gelmiyor diye şikayet ediliyor.
Ama siz şanslısınız mesafeli bir ilişkiniz varmış ne güzel işte.

Ne guzel isde abla agzi var dili yok masallah duaunceli kadinmiski ipleri dengede tutuyor... Bn nisanliyim ama blli ileride nasil bir kaynana olacagi simden dusunuyorum napcm bn onla diye....

Insallah sizinki gibi dengede tutar... Masllah:nazar::KK200:

Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????
Belkide cocuga baktirirsin diye gelmiyodur benimki oylede onun icin boyle bir yorum yaptim ;)

Çok şanslısınız..İnce düşünceli bir kayınvalizdeniz varmış..Ayrıca o etrafınızda kayınvalideysiyle mutlu mesut görünenlerin bir çoğunun rol yaptığını düşünüyorum..Bu benim şahsi düşüncem.Kimbilir içerde ne fırtınalar kopuyordur.Kayınvalide ve gelin arasında ki çatışmanın asla bitmeyeceğine inanıyorum.Bu konuda belki biraz katı düşünüyorum esnek olamıyorum ama dediğim gibi mutlu görünenler ya rol yapıyordur yada aman yuvam yıkılmasın diye bazı şeylere boyun eğip gece uykuları haram oluyordur..
26 yıl rol yapmadan aman Yuvam yıkılmasın korkusu yaşamadan fıstık gibi geçindik. Altından da aldım üstünden de. Evime teklifsiz gelir giderdi, yatak odama da girerdi. Evimi istediği gibi düzenlerdi. Hiç sorun olmadı aramızda.
Yaklaşık 2 yıl önce rahmetli oldu. Annemle babamın çok yakınına defnettik. Yani önyargılarınızı yıkabilirsiniz.

Ben 3 yıldır aynı yerdeyiz sizin gibi yakın oturur en son yaklasık 1 yıl olmustur gelmeyeli.
Çocuklarım hasta oldu kolu kırıldı birinin de kulagı delindi telefonla arayıp el gibi geçmiş olsun dedi.
Bunlardan önce kendi kolu kırıldı beni arayıp haber verdi koştum gittim her hafta da götürüdüm çocukları ama beni sevmese dahi bunlar torunları hasta oldular insan bir şeker alıp gelmez mi ziyarete.
Üstelik kapımın önünden geçerler ugramazlar.
Ben de eşime dedim bir daha gitmeyecem bayramdan bayrama gitmiyorum.
Eşim de gitmez oldu sen git dedim ona karışamam bugun gitmiş eşim laf söylemiş gelmediniz vs işte götürmüyorlarda hep diyorumda vs bahaneler bitmez.Ben saygıda kusur etmedim asla surat asmadım bana her lafı söylediler evden bile kovdular şahsi değildi eşim rahatsızlanmıstı psikolojik olarak suçu bana attılar.
Şimdi kafam rahat bir şey oldu mu da telde arıyom binde bir kendiler nasılsa ben de öyle davranıyorum.
İnanın şehirdısında yaşayan kızı ve 2 çocugu var onları bizimkilerden fazla görüyor.
Bir tek bize değil eşime de öyledir.
Daha önce eşim gurbetteydi görümcemle aynı yerdeydik evlerimiz karşılıklı eşim ayagı kırıldı gelmedi bile oglunu ziyarete.
Kızının kocası bisikletten düştü koşa koşa geldi.
Ben de anlam veremiyorum acaba hangisi öz evlat diye ki dışarıdan bile farkediyorlar üvey misin diyen dahi oldu eşime.

Back
X