• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
98
Kızlar iyi geceler;
Sorun yine bayadır açmadığım konum kaynana konusu ..
aşırı basit sorunlarla uğraşıyorum resmen
Çocuğum bana düşkün bi çocuk 4.5 yaşında kayınvalidegil geldi onların yanında olsun geneldede hep çocuğum benle olmak ister doğal olarak.. neyse geldiler oturuyoruz çocuk anne gel etkinlik yapalım , yanıma otur , gelip gelip öpmeler :) vs kaynana da bu size çektirecek daha şimdi hadi böyle dolduruşa geliyor ilerde zorlanır diye laf soktu ses etmedim uysam bende kendimi tutamam biliyorum evimdeler diye sustum yani böyle çocuğun bana düşkünlüğünden rahatsız bi ruh hastası kaynanaya sahibim . Tamam çocuğum da aşırı yapıyor belki ama çocuk böyle yapınca ben kötü oluyorum resmen bu durumu yaşayıp aşan var mı 😕😒

Kızlar iyi geceler;
Çocuğum bana düşkün bi çocuk 4.5 yaşında kayınvalidegil geldi onların yanında olsun geneldede hep çocuğum benle olmak ister doğal olarak.. neyse geldiler oturuyoruz çocuk anne gel etkinlik yapalım , yanıma otur , gelip gelip öpmeler :) vs kaynana da bu size çektirecek daha şimdi hadi böyle dolduruşa geliyor ilerde zorlanır diye laf soktu ses etmedim uysam bende kendimi tutamam biliyorum evimdeler diye sustum yani böyle çocuğun bana düşkünlüğünden rahatsız bi ruh hastası kaynanaya sahibim . Tamam çocuğum da aşırı yapıyor belki ama çocuk böyle yapınca ben kötü oluyorum resmen bu durumu yaşayıp aşan var mı 😕😒
Oğlunu sizden kıskandığı yetmemiş şimdide oğlunun oğlunu mu kıskanıyormuş kaynana dert edilecek en son kişi bence o yüzden dert etmeyin umursamayın bile adı üzerinde kaynana 😀

Oğlunu sizden kıskandığı yetmemiş şimdide oğlunun oğlunu mu kıskanıyormuş kaynana dert edilecek en son kişi bence o yüzden dert etmeyin umursamayın bile adı üzerinde kaynana 😀
Aynen öyle kızımın Kötü huyları nedense hep anneden ama akıllı çok akıllı derken hiç anası hesapta yok bide eşim de çocuğa tavır alıyor öyle yaptı die Allah aşkına daha 4.5 yaşında çocuk şeytan diyor yine görüşme aylarca şununla ama eskisi gibi sivrilemiyor da bilmiyorum napcam konuşuyorum çocuğumla da ayıp biri varken yapma Böyle onlar seni seviyor die geliyorlar diyorum çocuk adı üstünde
Ama ihale bana kalıyor

Kızlar iyi geceler;
Sizi düşkün olan çocuk ne konuda çektiricekmiş ki ben anlamadım kv ne demek istemiş. 4 yaşındaki çocuk kime düşkün olacak ki tabiki anneye babaya düşlün olacak

Sizi düşkün olan çocuk ne konuda çektiricekmiş ki ben anlamadım kv ne demek istemiş. 4 yaşındaki çocuk kime düşkün olacak ki tabiki anneye babaya düşlün olacak
İşte pas vermiyor sevdirmiyor falan ya çocuk da onlara kendini hemen alınıyorlar

Bazen fark edemediğimiz yanlışlar yapabiliyoruz.
Hani kv diye önyargı davranıp problemi görmezden gelmiyorsunuz değil mi?

Bazen fark edemediğimiz yanlışlar yapabiliyoruz.
Hani kv diye önyargı davranıp problemi görmezden gelmiyorsunuz değil mi?
Hayır kesinlikle , aynı tavrı benim aileme de yapıyor yeri geliyor arkadaşlarına da yapıyor okulda

laf soktu ses etmedim uysam bende kendimi tutamam biliyorum
Mesela ne cevap verecektiniz merak ettim

Kv o kadar boş konuşmuş ki verilecek bir cevap yok gibi geldi bana, laf olsun torba dolsun işte duymazdan gelmek en iyisi

Kızlar iyi geceler;
Felak Nas okuyun yeter.Çoçuğum küçükken bana da buna benzer bir söz söylenmişti, yıllar geçti aradan ve bu sözü söyleyen kişi kendi çocuğundan çekiyor.Allah’a havale edin 🌺

Hayır kesinlikle , aynı tavrı benim aileme de yapıyor yeri geliyor arkadaşlarına da yapıyor okulda
O zaman
İki yiğit çıktı meydane ikiside bir birinden merdane deyip
Alaşağı edin gözünü sevdiğim kayın validesini!!!

Aynen öyle kızımın Kötü huyları nedense hep anneden ama akıllı çok akıllı derken hiç anası hesapta yok bide eşim de çocuğa tavır alıyor öyle yaptı die Allah aşkına daha 4.5 yaşında çocuk şeytan diyor yine görüşme aylarca şununla ama eskisi gibi sivrilemiyor da bilmiyorum napcam konuşuyorum çocuğumla da ayıp biri varken yapma Böyle onlar seni seviyor die geliyorlar diyorum çocuk adı üstünde
Ama ihale bana kalıyor
Çocuk bu adı üzerinde galiba eşinizde bunu farkında değil bir çocuğada zorla kmseyi sevdiremezsnz rol yap deseniz onu bile yapamaz çocuk bu çünkü ama eşiniz ve kayınvalideniz çocuktan da çocuk belliki

Mesela ne cevap verecektiniz merak ettim

Kv o kadar boş konuşmuş ki verilecek bir cevap yok gibi geldi bana, laf olsun torba dolsun işte duymazdan gelmek en iyisi
Öyle yaptım yapıyorum fakat taktıkça kafamda kurup takıyorum keşke şunu deseydim gibisinden olan bana oluyor yine

Senin cocugun kime düşkündü bu yasta bakkala mi derdim ben. Kocanin da canina okurdum ben anneyim ne demek bu tabi ki bana duskun olacak diye. Ortaligi yıkardım hosuna gitmeyen gelmesin o zaman. Biraz sesinizi cikarin agirliginizi koyun.

Kızlar iyi geceler;
Dört buçuk yaş çocuğun da misafir varken anne gel etkinlik yapalım denemeyi öğrenmesi lazım artık yaa. Size düşkün olması çok normal, ama sınırları yavaştan oturtun gerçekten. KV klasik yaşlı, onu dert etmeye gerek yok

Sevimliligi gitsin büyüsün sağa sola çorap atsın kirli coraplarini anne açım diye bağırmaya yüksek sesle müzik dinlemeye ergenliğe girince kayınvalide bakmaz yüzüne 🤣merak etmeyin

Back
X