kv..

beddua etme cnm ama emin ol eninde sonunda senin eline kalacak ...sen yinede vicdanlı olmaya çalış sınav olarak gör bu çektiklerini ilerde çok mutlu olacaksın emin ol ...
Insallah tekbtemennim birincisi allah benim elime dusurmesin ikincisi de bana ettigini fazlasiyla gormeden olmesin iki gelin daha alacak ozaman anlayqcak benim kiymetini

Unutuyor evet malesef yada bemingecistiriyor takma bosver iye sonra hic olmadik bi anda annesiyle ciddi tqrtisiyor ama esimin aikesi cingene gibi..yuzune tukursen yagmur diyip diger yerlwrini uzatirlar

sevmek için uğraşma canım yıpratma kendini bebeğini düşün stresten uzak dur gerekirse iyice arayı açın pek gitmeyin sancım var canım acıyo de eşine evinde cayını demle ayagını uzat otur

D

sevmek için uğraşma canım yıpratma kendini bebeğini düşün stresten uzak dur gerekirse iyice arayı açın pek gitmeyin sancım var canım acıyo de eşine evinde cayını demle ayagını uzat otur
Artik ugrasmiyorum huzurum olsun benim esimle arami acmasin diye ugrasiyorum asik onemli olan dogumdan sonra nasil davranmaliyim sizce ben cunku ilk torunu ve evimden cikmayqcagina adim gibi eminim

Unutuyor evet malesef yada bemingecistiriyor takma bosver iye sonra hic olmadik bi anda annesiyle ciddi tqrtisiyor ama esimin aikesi cingene gibi..yuzune tukursen yagmur diyip diger yerlwrini uzatirlar
:) ayy hic gulcegim yoktu.. Aslında haklilar takmamak lazim ama elinde degil insanin.. Hic unutmam doğumuna iki hafta kala bizim oturduğumuz şehre geldiler kendi evleri var burda ama yoldan direk bir geldiler benim karnim burnumda karnimiz ac dediler ben o halimle yemek koydum sofra kurdum saatte gece onbir ve cay servisi yaptım iki kişi ve kendisi oturdu ki kizlarin biri 18 biri 19 yasinda.. Neymiş yorgunmus yoldan gelmişler ozaman git evine yat uyu yada yolda uğra bi yere ye..hakkini helal etmiyorum zaten .. Esim dayanamis kendisi yapmisti cay servisini sonra..

Bnde uzun zamandir aramiyorum tek de gitmiyoeum esimle giderdek gideriz okadr.. oda bana pek merakli degil zaten. Esimin arabasini kapida gormese eve bile cikmaz yani o derece
En güzeli canim hic stres yapma bebeğini düşün sen o minicik şeyler hissediyolar.. Sen yine sanslisin merakli değil sana bnmko canim sıkıldi tek kaldim evde diyip ariyodu bi ara

nasıl davranırsın bilemiyorum ancak çok arkadaş "lohusa dönemimde hem bebeğimle hem kendimle ilgilendim hem onlara hizmet ettim pişman oldum" diyor aynı hataya düşmezsin umarım canım o süreçte kıymetli olan hasta olan bakılması gereken sensin eşine bunu hissettirmelisin bence

Demekki tek benimkiler dengesiz degilmis buna kanaat getirmis olduk :)

E
si Esime bunu hissettirmek kolay o zatennkiyamaz da simdi benim dengesiz kv gelir geldigi gibi tum kardeslerini de toplar sabahtan aksama kadar.adim gibi eminim. Benim annem kizkaedeslerimde dayanamaz hizmet ederler hic istemiyorum evime gelmelrini

En güzeli canim hicdisindapma bebeğini düşün sen o minicik şeyler hissediyolar.. Sen yine sanslisin merakli değil sana bnmko canim sıkıldi tek kaldim evde diyip ariyodu bi ara
Benimki de arkamdan diyor bunlari.Hatta kari kilikli bi kaynim var yurt disinda.gecen kv me demis sizi gezdiriyorlar mi arabalari var falan diye.. benim kv dede en az dort kez soyledi bunu.. lan biz gaz alacak parayi bulamyoruz senin oglunnpolis adam bigun calisiyor ertesi gun perti cikmis oluyor biz karikoca olarak cikip bi avm ye bile gitmiyruz..ayy amann ne diyim ya

Kafalarimi basmiyo yoksa yaslandilarda ince mi dusenemiyolar bilmiyorum.. En iyisi duymamak cevap vermemek yok gibi davranmak.. Kaynin gezdirseymis madem çok biliyo çok düşünüyor ailesini..bu çok bilmisler ayri bi dert..

Kafalarimi basmiyo yoksa yaslandilarda ince mi dusenemiyolar bilmiyorum.. En iyisi duymamak cevap vermemek yok gibi davranmak.. Kaynin gezdirseymis madem çok biliyo çok düşünüyor ailesini..bu çok bilmisler ayri bi dert..
Boyle koca kari gibi davranan erkeklerden nefret edeeim zaten cok afedersin binlaf varya orda yellense buraya dyuruyor cok gicik

Konu da kendimi gördüm sanki demek ki kv'ler hep aynı :) çözüm bulan hepimize yardımcı olur ben 20 günlük gelinken eşime gazı verip bana tokat attırmıştı hemde ben bişey demedim demişti sebepte ben akşam 7 de işten gelip onun temizliğini yapmamışım. İnşallah bize yaptıkları kendilerinden çıkar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…