- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
Valla insallah cengaver bi arkadasimiz cikar da biyle yapinnkesin cozum der ve biz de huzura ereriz insallahhhKonu da kendimi gördüm sanki demek ki kv'ler hep aynı :) çözüm bulan hepimize yardımcı olur ben 20 günlük gelinken eşime gazı verip bana tokat attırmıştı hemde ben bişey demedim demişti sebepte ben akşam 7 de işten gelip onun temizliğini yapmamışım. İnşallah bize yaptıkları kendilerinden çıkar.....
Boyle koca kari gibi davranan erkeklerden nefret edeeim zaten cok afedersin binlaf varya orda yellense buraya dyuruyor cok gicik
kari gibi desene tek dertleri ara bozmak laf sokmak.. Anlarlar kiymetini canim ama is isten geçmiş sen tamamen sogumus olursun onlardan..Boyle koca kari gibi davranan erkeklerden nefret edeeim zaten cok afedersin binlaf varya orda yellense buraya dyuruyor cok gicik
Dertleri ne bu kayınvalide kerim bilemiyorum.. Sana onu yaptirdi da noldu sanki.. Allaha havale et canim illaki cikicaktir onlardan bi yaptiklarinin hesabini vericekler.. Sanki sen evlenene kadar kim yapiyoduysa temizliginiKonu da kendimi gördüm sanki demek ki kv'ler hep aynı :) çözüm bulan hepimize yardımcı olur ben 20 günlük gelinken eşime gazı verip bana tokat attırmıştı hemde ben bişey demedim demişti sebepte ben akşam 7 de işten gelip onun temizliğini yapmamışım. İnşallah bize yaptıkları kendilerinden çıkar.....
Zaten sogudum hic sevmiyorum ama napalim katlaniyoruz iste mecburiyettenkari gibi desene tek dertleri ara bozmak laf sokmak.. Anlarlar kiymetini canim ama is isten geçmiş sen tamamen sogumus olursun onlardan..
Aa olurmu biz neden evlendik evini temizleyip ona hanimagaligini yasatalim diye.. yoksa gelin olurmuyuz hic..ahhhh ahDertleri ne bu kayınvalide kerim bilemiyorum.. Sana onu yaptirdi da noldu sanki.. Allaha havale et canim illaki cikicaktir onlardan bi yaptiklarinin hesabini vericekler.. Sanki sen evlenene kadar kim yapiyoduysa temizligini
Hanimagaliklari batsin onların... Benimki anneme şikayet etmiş bide beni aramiyo etmiyor diye bi garip sesi konusugumuzda diye.. Yuzsuz bunlar yüzsüz vaktinde çekmişler simdi onlar yapiyolarAa olurmu biz neden evlendik evini temizleyip ona hanimagaligini yasatalim diye.. yoksa gelin olurmuyuz hic..ahhhh ah
Onlarim derdi kendi evlerinin işini yaptircak temizlikçi bulmakmis gelin değil canım.. Bizimki bide yuzume karsi artik oğlumun utusunu canasirini sen yapcakain kurtulduk dedi..ay hiç anlamıyorum aynı evde oturulsa birlikte yaşansa temizlik beklentilerini anlayacağım ama insan oğlunu evlendirip ev açtığında ilk ve en önemli beklentisi gelininin temiz olması oğlunun yemeğini çamaşırını bulaşığını güler yüzünü eksik etmemesi olmalı ay çok sinir bozucu ben şunu anladım kimseyei tecrübe etmeden iyi demiyeceksin ve temkinli olacaksın
Onlarim derdi kendi evlerinin işini yaptircak temizlikçi bulmakmis gelin değil canım.. Bizimki bide yuzume karsi artik oğlumun utusunu canasirini sen yapcakain kurtulduk dedi..
Hakikaten cahiller canim dedikleri ladin ne olduğunun farkinda degillerhay Allahım ya cehalet işte söylencek sözmü şimdi bu
Hakikaten cahiller canim dedikleri ladin ne olduğunun farkinda degiller
Benim esim beni savunur onların yaptiklari hatayi görür savunur da beni yeri gelince ama ne yazikki anlamiyo ailesi yapmayin diyo mesela bisey için ama yok yani ertesi gün sanki uyarilmamislar gibi devam ediyorlar.. Ben saklamiyorum eşinden hoslanmadigimi söylüyorum oda karismuyo zaten bana bayramda kandilde ararim bi okadar..aynen öyle bende kayınvalidemin cehaletinden dolayı çok laf yedim ağladım ama geçti çok şükür şu an herkes kendi yolunda bu tür meselelerde eşin tutumu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?