kv..

“ee sonra ne olmuş” desem “anlatacak başka bir şeyin var mı “ desem daha neler çıkar Allah bilir.

O sana öyle demiş, sen ona şunu demişsin. Sonra şu olmuş, bu olmuş, bilmem ne olmuş. Evini temizlememişsin..

Bunun sonu yok arkadaş. Ya kendi çizgini çizeceksin ya da onun çizdiği çizgide oyun oynayacaksın. Hangisi işine gelirse.

esiniz neden dinliyor ki
gereken cevabi versin annesine
sizde gerektiginde soyleyin lafinizi saygili olarak tabi

hepimiz gectik bu yollardan
ice atmanin ese sikayet etmenin faydasi yok
esiniz once annesini susturcak
sizde laf geldimi gerekeni soyleyin

sorun fln kalmaz :)

Bak neguzel esin san sahip cikiyo seni ezdirmiyor. Sen onunla inadina iyi ol sevmesend esin icin idare et. Hem esin seni daha cok korur kaynanda catlar.

Haklsinin orta yol yok sanirim.. iste gonul iatiyor ki herkes gibi huzurlu olalim ama ben cok sikildim artik bu durumdan

Bak neguzel esin san sahip cikiyo seni ezdirmiyor. Sen onunla inadina iyi ol sevmesend esin icin idare et. Hem esin seni daha cok korur kaynanda catlar.
Tamamda ama az once daha aradim kv yi.. bilerek kp e actirdi teli..namaz kiliyomus iste..yalan ama sesini duydum..bubyaptigi cok ayip ama..esime diyorum bosver namaz kiliyodur tekrar ara diyor sen olsan ararmisin allahaskina..sinirim teoeme cikti anlayan yanimda olan koca boylemi yaoar allahaskina.. ben artik diyrm annesi degil gizumun koku olsun cekemiyorum artik nazini tuzunu kimsenin

Kocam oyle cok nadir karsilik verir annesine.. iste gecen gunde oyle olmus.. ama hemen oisman oldu bana aratti ben yine aradim..kinustuk nazlandi falan..sirf kocamin hatrina sustum..bugunde telwfina cikmadi..biktim artik bu kadindan..

Yok aramam esinde abartmis biraz. Bir defa ararim baktim naz yapiyo aramam. Sen hamileymissin simdi gordum :) Tez zamanda saglikla kucagina al insallah..

Deli sıkıntılı hamile kadınla niye uğraşıyo nefret ediyorum bütün kötü kaynanalar ölmeli

Canım hamileymişsin, görüşünce de laf sokan bi k.v. anladığım senin de dediğin gibi laf yetiştirebilen kafaya takmıyım diyen bi bayan değilsin, bu durumda senin psikolojini etkiler hamilesin mümkün mertebe görüşmeyi minimum a indir, benim k.v. De eski konularımdan bilen bilir az çektirmedi( ben ki lafın altında kalmam) ben bile dayanamadım artık, görüşmüyorum. Hamilesin psikolojin ne kadar iyi olursa o kadar iyi. Bencil olmak gerek böylelere, hoş ona da laf bulurlar ama umursama. Seni torunlarını düşünmeyeni sen de düşünme.

suheylaylmz .!.:
Deli sıkıntılı hamile kadınla niye uğraşıyo nefret ediyorum bütün kötü kaynanalar ölmeli
Valla ben allaha havale ediyorum artik degisecegini de hicmi hic sanmiyorum allah dogum zamani sabir versin banq

Esim annesinin yaptigini iki gun sonra unutuyo malesef sonrada basa sariyoryz. Gecen yine geldi bize topladi tum kardeskerini bu halimle cay yemek hizmetinden sabaha kadar agridan sancidan oldum. Okadar vucdansizki ysnindaki caydanliktan cay doldurmuyor bardagi salliyo ses yapiyoki cayinin bittigini anlayip doldurim diye.bunun yaslikigi da var diyorum ne diyim allah yanlarina birakmasin hakkimi

Bende yapmiyorum birde kalk sen bu odayi supur salatayi yap diyo ya essek kadar kizlarida oturuyor ve de .. Bende dayanamadim en sonunda bana patates kizart dediğinde ben soyamam patates soyacaginiz yok sizin dedim oturmaya devam ettim.. Oda olece kaldi.. :) tek olsa yada emretmese yaparım elime yapismaz ama böle dedigi sürece kizlarida ole yan gelip yattigi surece benzende çok bekler

ahh be cnm hatasını anlamasını bekleme kv den anlamzlar...sen ne kdr iyi olursan o kdr tepene çıkarlar !
burada en büyük görew eşine düşüyor ama o da seni savunamıo anladığım kdrıyla.Alllah kolaylık versin sana hamile halinle günah yani

Sen cunku oz kizi degilsin ya..bu nasil bi ayrimdir bilmiyorum benimkinn kizi yok ama emrivakiler bide en canimi sikanda arkamdan her lafi edip yuzume bakabilmemelri zorumq gidiyor

Hatasini benden degil kurban oldugum rqbbimden bulup anlayacak..kendime de kiziyorum allah icime merhamet versin cunku bunun yasliligida var kotu kalpli olmak istemiyorum diyorum ama beddua etmekten de kendimi alamiyorum

beddua etme cnm ama emin ol eninde sonunda senin eline kalacak ...sen yinede vicdanlı olmaya çalış sınav olarak gör bu çektiklerini ilerde çok mutlu olacaksın emin ol ...

Sen cunku oz kizi degilsin ya..bu nasil bi ayrimdir bilmiyorum benimkinn kizi yok ama emrivakiler bide en canimi sikanda arkamdan her lafi edip yuzume bakabilmemelri zorumq gidiyor
Nasil bir insanlik nasil nir iki yuzluluk anlamiyorum zaten..Aynen öyle canim onlarin kizlarini gün gelecek birileri yorcak.. Benimkilerin birde yalanlari var sanki ben oğlundan duymuyorum bilmiyorum isin aslini.. Salagi safiz ya biz.. İki yildir taniyorum tanidim taniyali laf sokmalari bitmedi.. Sevemiyorum bende.. Birde senin esinde ailesinin yaptığıni unutuyomu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…