- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
“ee sonra ne olmuş” desem “anlatacak başka bir şeyin var mı “ desem daha neler çıkar Allah bilir.Merhaba..canim cok sıkkın. .kv sorunlarimizi asamiyoruz..bende sevmiyorum artik..onunda sevdigine inanmıyorum. .ilk gelinim..ortanca oglunun esiyim..ilk torunlarına hamileyim..ama bizm yıldızımz barismiyor. .cok damarima basıyor bende uzak n n kalıyorum bu yuzden..herseyimize mudahale etmwk istiyor..evliliğimin ilk aylarini b burnumuzfan getrdi kiskancligindan aylarca cektik..sonra evini gidip temizlemiyormusum diye sonra benim aileme gidiyomusuz diye..kardeslerim bize geliyor n diye..yani hep sorunla gecti simdiye kadar..ama benim n yuzume asla bise demez..ben yokken kocamka kavga eder..milletin yaninda birbirlerine girmisker daha iki gün önce. .kinu nerden acilmis bilmiyorum ama bebgimizin isminden tutunda beni ordaki baskalriyla kiyaslamasina kadar bisuru sey olmus..esim konuşmuyor simdilik ama jki gune konusur..bana aratiyo sennkinus diyo..icim almiyor konusmak bile.. gideriz kp balik almis siz olamdan bigazimdan gecmedi diyo neyse yapti yicez kalkmis kv diyorki siz bigun beni balik aliyosunuz cagirdinizmi annem geksin yesin dedinizmi falqn diyo..zehir etti lokmalari..o aliyo iki kilo levrek biz aliyoruz iki tane..gucumuz ona yetiyo cunku..ama o bizi oarayla oynuyo saniyor..cok zoruma giden seyler var ama..artik cok yoruldum..Yiprandim. .ne yapacağımı nasil davranacagimi bilmiyorum. .bqna akil verir misiniz.su sikintilari soguklugu nasil asabikirim..daha doğrusu gamsiz olsam ..keske...cok Yiprandim. .soyle carlayan bi kiz olsaydim da herkesin agzinin payını versem aninda..
Haklsinin orta yol yok sanirim.. iste gonul iatiyor ki herkes gibi huzurlu olalim ama ben cok sikildim artik bu durumdan“ee sonra ne olmuş” desem “anlatacak başka bir şeyin var mı “ desem daha neler çıkar Allah bilir.
O sana öyle demiş, sen ona şunu demişsin. Sonra şu olmuş, bu olmuş, bilmem ne olmuş. Evini temizlememişsin..
Bunun sonu yok arkadaş. Ya kendi çizgini çizeceksin ya da onun çizdiği çizgide oyun oynayacaksın. Hangisi işine gelirse.
Tamamda ama az once daha aradim kv yi.. bilerek kp e actirdi teli..namaz kiliyomus iste..yalan ama sesini duydum..bubyaptigi cok ayip ama..esime diyorum bosver namaz kiliyodur tekrar ara diyor sen olsan ararmisin allahaskina..sinirim teoeme cikti anlayan yanimda olan koca boylemi yaoar allahaskina.. ben artik diyrm annesi degil gizumun koku olsun cekemiyorum artik nazini tuzunu kimseninBak neguzel esin san sahip cikiyo seni ezdirmiyor. Sen onunla inadina iyi ol sevmesend esin icin idare et. Hem esin seni daha cok korur kaynanda catlar.
Kocam oyle cok nadir karsilik verir annesine.. iste gecen gunde oyle olmus.. ama hemen oisman oldu bana aratti ben yine aradim..kinustuk nazlandi falan..sirf kocamin hatrina sustum..bugunde telwfina cikmadi..biktim artik bu kadindan..esiniz neden dinliyor ki
gereken cevabi versin annesine
sizde gerektiginde soyleyin lafinizi saygili olarak tabi
hepimiz gectik bu yollardan
ice atmanin ese sikayet etmenin faydasi yok
esiniz once annesini susturcak
sizde laf geldimi gerekeni soyleyin
sorun fln kalmaz :)
Tamamda ama az once daha aradim kv yi.. bilerek kp e actirdi teli..namaz kiliyomus iste..yalan ama sesini duydum..bubyaptigi cok ayip ama..esime diyorum bosver namaz kiliyodur tekrar ara diyor sen olsan ararmisin allahaskina..sinirim teoeme cikti anlayan yanimda olan koca boylemi yaoar allahaskina.. ben artik diyrm annesi degil gizumun koku olsun cekemiyorum artik nazini tuzunu kimsenin
Aminn sagolasin ya hayirlisiyla atlatsam su gunleriYok aramam esinde abartmis biraz. Bir defa ararim baktim naz yapiyo aramam. Sen hamileymissin simdi gordum :) Tez zamanda saglikla kucagina al insallah..
Canım hamileymişsin, görüşünce de laf sokan bi k.v. anladığım senin de dediğin gibi laf yetiştirebilen kafaya takmıyım diyen bi bayan değilsin, bu durumda senin psikolojini etkiler hamilesin mümkün mertebe görüşmeyi minimum a indir, benim k.v. De eski konularımdan bilen bilir az çektirmedi( ben ki lafın altında kalmam) ben bile dayanamadım artık, görüşmüyorum. Hamilesin psikolojin ne kadar iyi olursa o kadar iyi. Bencil olmak gerek böylelere, hoş ona da laf bulurlar ama umursama. Seni torunlarını düşünmeyeni sen de düşünme.Merhaba..canim cok sıkkın. .kv sorunlarimizi asamiyoruz..bende sevmiyorum artik..onunda sevdigine inanmıyorum. .ilk gelinim..ortanca oglunun esiyim..ilk torunlarına hamileyim..ama bizm yıldızımz barismiyor. .cok damarima basıyor bende uzak n n kalıyorum bu yuzden..herseyimize mudahale etmwk istiyor..evliliğimin ilk aylarini b burnumuzfan getrdi kiskancligindan aylarca cektik..sonra evini gidip temizlemiyormusum diye sonra benim aileme gidiyomusuz diye..kardeslerim bize geliyor n diye..yani hep sorunla gecti simdiye kadar..ama benim n yuzume asla bise demez..ben yokken kocamka kavga eder..milletin yaninda birbirlerine girmisker daha iki gün önce. .kinu nerden acilmis bilmiyorum ama bebgimizin isminden tutunda beni ordaki baskalriyla kiyaslamasina kadar bisuru sey olmus..esim konuşmuyor simdilik ama jki gune konusur..bana aratiyo sennkinus diyo..icim almiyor konusmak bile.. gideriz kp balik almis siz olamdan bigazimdan gecmedi diyo neyse yapti yicez kalkmis kv diyorki siz bigun beni balik aliyosunuz cagirdinizmi annem geksin yesin dedinizmi falqn diyo..zehir etti lokmalari..o aliyo iki kilo levrek biz aliyoruz iki tane..gucumuz ona yetiyo cunku..ama o bizi oarayla oynuyo saniyor..cok zoruma giden seyler var ama..artik cok yoruldum..Yiprandim. .ne yapacağımı nasil davranacagimi bilmiyorum. .bqna akil verir misiniz.su sikintilari soguklugu nasil asabikirim..daha doğrusu gamsiz olsam ..keske...cok Yiprandim. .soyle carlayan bi kiz olsaydim da herkesin agzinin payını versem aninda..
Valla ben allaha havale ediyorum artik degisecegini de hicmi hic sanmiyorum allah dogum zamani sabir versin banqsuheylaylmz .!.:Deli sıkıntılı hamile kadınla niye uğraşıyo nefret ediyorum bütün kötü kaynanalar ölmeli
Esim annesinin yaptigini iki gun sonra unutuyo malesef sonrada basa sariyoryz. Gecen yine geldi bize topladi tum kardeskerini bu halimle cay yemek hizmetinden sabaha kadar agridan sancidan oldum. Okadar vucdansizki ysnindaki caydanliktan cay doldurmuyor bardagi salliyo ses yapiyoki cayinin bittigini anlayip doldurim diye.bunun yaslikigi da var diyorum ne diyim allah yanlarina birakmasin hakkimiCanım hamileymişsin, görüşünce de laf sokan bi k.v. anladığım senin de dediğin gibi laf yetiştirebilen kafaya takmıyım diyen bi bayan değilsin, bu durumda senin psikolojini etkiler hamilesin mümkün mertebe görüşmeyi minimum a indir, benim k.v. De eski konularımdan bilen bilir az çektirmedi( ben ki lafın altında kalmam) ben bile dayanamadım artık, görüşmüyorum. Hamilesin psikolojin ne kadar iyi olursa o kadar iyi. Bencil olmak gerek böylelere, hoş ona da laf bulurlar ama umursama. Seni torunlarını düşünmeyeni sen de düşünme.
Cok bekler.. evime geldiginde yapiyorum huzmetimi ama onun evinde elimi surmen dahada.bana ettigini insallhdiger gekinlerinden katkat ceker de anlarAyy bu kaynanalarin hizmedahada.bana evini temizlettirme fantezileri beni öldürecek
Sen cunku oz kizi degilsin ya..bu nasil bi ayrimdir bilmiyorum benimkinn kizi yok ama emrivakiler bide en canimi sikanda arkamdan her lafi edip yuzume bakabilmemelri zorumq gidiyorBende yapmiyorum birde kalk sen bu odayi supur salatayi yap diyo ya essek kadar kizlarida oturuyor ve de .. Bende dayanamadim en sonunda bana patates kizart dediğinde ben soyamam patates soyacaginiz yok sizin dedim oturmaya devam ettim.. Oda olece kaldi.. :) tek olsa yada emretmese yaparım elime yapismaz ama böle dedigi sürece kizlarida ole yan gelip yattigi surece benzende çok bekler
Hatasini benden degil kurban oldugum rqbbimden bulup anlayacak..kendime de kiziyorum allah icime merhamet versin cunku bunun yasliligida var kotu kalpli olmak istemiyorum diyorum ama beddua etmekten de kendimi alamiyorumahh be cnm hatasını anlamasını bekleme kv den anlamzlar...sen ne kdr iyi olursan o kdr tepene çıkarlar !
buradagörew eşine düşüyor ama o da seni savunamıo anladığım kdrıyla.Alllah kolaylık versin sana hamile halinle günah yani
Nasil bir insanlik nasil nir iki yuzluluk anlamiyorum zaten..Aynen öyle canim onlarin kizlarini gün gelecek birileri yorcak.. Benimkilerin birde yalanlari var sanki ben oğlundan duymuyorum bilmiyorum isin aslini.. Salagi safiz ya biz.. İki yildir taniyorum tanidim taniyali laf sokmalari bitmedi.. Sevemiyorum bende.. Birde senin esinde ailesinin yaptığıni unutuyomu hemenSen cunku oz kizi degilsin ya..bu nasil bi ayrimdir bilmiyorum benimkinn kizi yok ama emrivakiler bide en canimi sikanda arkamdan her lafi edip yuzume bakabilmemelri zorumq gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?