Hamile oldugum icin hastane isleri falan gerekiyordu bir araba. Ikimizde asgari ucretle calisan insanlariz aileler de az da olsa yardim edelim.dediler. dunyanin bin bir turlu hali var sonuctaiki aileden destek alacak kadar durumunuz müsait değilse araba ne lazım anlamadım.
ayrıca kayınvalide ya da kayınpeder desteği varsa "ilk defa bişeyimiz olacaktı" zaten tam bir mantık hatası.
eğer ihtiyacınız olduğunda kullanımdan mahrum kalmıyorsanız sorun etmeyin.
kayınvalideye bişey olursa sizin arabanın miras olarak bölüneceği geldi aklıma yalnız.
Hayir oyle bisey yapmazKayınvalide nasıl bir insan? Arabayı satar mı? Araba sizdeyken çalındı ihbarı yapar mı?
ayy özğr dilerim. sağlık durumunda araba cidden önemli oluyor. kusura bakma helal et hakkını.Hamile oldugum icin hastane isleri falan gerekiyordu bir araba. Ikimizde asgari ucretle calisan insanlariz aileler de az da olsa yardim edelim.dediler. dunyanin bin bir turlu hali var sonucta
Isleri oldugunda arabayi aliyorlar bunda sorun yokta. Benim icimde ozamandan beri kaldi acikcasi cok istemedim ama tabi uzerinden bir yil gecti artikBen değiştirmek istemezdim. Zaten onun üstüne alınmış 1 yıl geçmiş sorunsuz kullandığınız bir araba yani.
Hem kv işi olduğunda vermekten mi hoşnut değilsiniz? O kısmı anlayamadım.
Boşuna masraf çıkarmak olarak bakabilirsin belki olaya. Önemli olan kimin üzerinde olduğu değil ki. Sizin arabanız o. Size alındı. Benim diyemediğin için mi rahatsızlık hissediyosun bu kadar?Isleri oldugunda arabayi aliyorlar bunda sorun yokta. Benim icimde ozamandan beri kaldi acikcasi cok istemedim ama tabi uzerinden bir yil gecti artik
Burdan tabi hersey tamamiyle anlatilamiyo bazen sorun degilayy özğr dilerim. sağlık durumunda araba cidden önemli oluyor. kusura bakma helal et hakkını.
benim çevremde spor araba isteywn gelinler olduğu için bi an onlarla karıştırdım.
çok özür dilerim gerçekten afedersin...
lüks gördüm bir an...
hepsini gecin farz et kvdene birse olduIsleri oldugunda arabayi aliyorlar bunda sorun yokta. Benim icimde ozamandan beri kaldi acikcasi cok istemedim ama tabi uzerinden bir yil gecti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?