Kvalide uzerinde araba

Kayınvalide üzerinde araba , başlığını görünce ,kadıncağızın kayinvalidesi arabanın altında mı kaldı acaba dedim :) neyse bütün ciddiyetimi toplayıp Konunu okumaya gidiyorum :))

Hamile hamile hiç germe kendini ,esin o arabayı kendi üstüne almaz . Anca değiştirirken olur . Ne diyecek , anne karım hamile ,araba senin üstüne diye çok üzülüyor ,üstüme almam lazım , mi ? Kayınvalide zararsizsa hic takılma bu konuya ..

Son düzenleme:
Kayınvalide üzerinde araba , başlığını görünce ,kadıncağızın kayinvalidesi arabanın altında mı kaldı acaba dedim :) neyse bütün ciddiyetimi toplayıp Konunu okumaya gidiyorum :))
Yalnız değilmişim... Bunlar hep bdv okumaktan:halay:

Konu sahibi; kayınvalideniz sıkıntı yaratacak bir tip değilse hiç uğraşmayın derim. Sonuçta bunu kendi istememiş; kırıcı bir duruma dönüşebilir.

Araba sizin bile olsa yine isterlerdi. Sizin olmasaydı eğer size lazım olsa isteseydiniz. Verselerdi. Hosnut olurdunuz. Aksini soylemeye gerek yok zaten biliyorsunuz

Yalnız değilmişim... Bunlar hep bdv okumaktan:halay:

Konu sahibi; kayınvalideniz sıkıntı yaratacak bir tip değilse hiç uğraşmayın derim. Sonuçta bunu kendi istememiş; kırıcı bir duruma dönüşebilir.
Valla ben çok pisim, kayınvalideyi görünce aklıma o geldi :) kayınvalidemle de bi derdim yok ama :))) yarın birgün ben de kayınvalide olucam , az toparlanayim :))

Zaten onların yardımı ile almışsınız araba bir nevi onlarında sayılıyor..
Tamamen size ait olsun istiyorsanız sizin emeğiniz ile alınması gerek.
Iatediginizde kullanabiliyorsanız sorun yapmayın..[/QUOTE]
Sadece onlarin degil iki aile de destek oldu.

Ben arabamı zorla kayınpederimin üzerine yaptırdım sigorta parası az çıksın diye. :D Hediye almıştı sağolsun, güvencen olsun al üstüne dedi ben gerek duymadım.

Keşke kimseden para almayıp eşinizle siz gitseydiniz üstünüze almaya.
Böyle tüm aile notere gidilirse alternatifler çıkar haliyle. :D

Bende tam tersi oldu. Yaninda kimligi olan ben. Kimligini unutan esim. Baska secenek olmadigi icin birseyin tapusu benim üstüme yapildi (parasini kv ve kp verdi). Ben hic istemedim aslinda. O an ama baska care yoktu (uzun hikaye). Sonra degistiririz dedi esim. Baktik degistirilmesi hicte öyle basit degil ve masrafli kalsin öyle dedi herkes. Yani kimsenin mali veya hakki bende kalmaz ama bence kim parasini veriyorsa mal onun üzerine olmali. Aile icinde para kavgalar yoksa bence sizin durumda kalabilir öyle. Yok iciniz rahat etmiyorsa mecbur esinizle konusmalisiniz

buram buram "iyice bilgi:)" içeren bi konu:) çünkü benim atom mühendisim :KK60:

azelderm ne için?

benim cildim kuruluktan orta yerinden çatlıyor :p

hametan favori kremim.
bepantholü sıvamazsaam(çoook ciddiyim:mad:) fayda edemiyor öyle kuru....

hydraboost kullandım ama aman da ne güzel demedim az geldi:temizlik:

Ben arabamı zorla kayınpederimin üzerine yaptırdım sigorta parası az çıksın diye. :KK70: Hediye almıştı sağolsun, güvencen olsun al üstüne dedi ben gerek duymadım.

Keşke kimseden para almayıp eşinizle siz gitseydiniz üstünüze almaya.
Böyle tüm aile notere gidilirse alternatifler çıkar haliyle. :KK70:

Kayinpeder hediye araba mi aldi, iyimis vallahi:)))gule gule kullanin

Kp ve kv ye biz de arabayı sattık araba benim üzerimeydi hala benim üzerime üzerlerine daha almadılar açıkçası ben de söylüyorum eşime arabayı devredelim diye hallederiz bi ara deyip geçiyor onlar bi şey demiyor da ne düşünüyorlar ben de merak ediyorum. Ben olsam ben de istemem çünkü bizde ortakçı bi abi var kv ve kp le alakalı değil yani

O zaman kimliğine sahip çıkacaksın kardeşim. Sanki kadın arabanı gasp etti

Back
X