- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 29
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
Kızlar anlattığım olay yarım saat önce oldu canım sıkkın ve sizinle paylaşmak istedim. Ben evlenmeden önce acıktım yani evlendm iki üc ay sonra kendi istegimle kapanmak istedim gelinlik ve nisandaki fotograflarım acık,bikaçgün önce nisanlıkla olan fotografımı wtsba koymuştm elbisem boydan balık sadece kollarm acık öyle dekoltem falan yok zaten giymemde o tür seyler. Nyse dört bes gündür duruyordu kvdem mesaj atmış kızım wtsaptaki fotografını değiştir demiş ben şok oldm mesajı görünce. Anne fotografımda nevar eşimin hayır dedigi bişeyi koymadım dedm. Açık demiş bende ben acık olsa koymam zaten sdece kollarm acık nyse dedim geçtim sonra dedimki sen böyle şeyler söylemzsin normalde kp falanmı söyledi sana bnu dedm, yoo biraz açık millet görür demiş bnde sdece gülümsedim inanın bu dedigine yorum bile yapamadım oda güldü gıcık gıcık. Eşime söyledim onunla fotografı koydgmda bi konu gecmisti askm kapalısınya artk bu fotografı koyman olurmu dedi bnde o zaman acıksa gelinlik fotografımıda saklayım kmseye göstermeyim dedim böyle bişi geçmişti aramızda. Eşime dedim annen böyle demiş dedm asık bi suratla ben sana koyma diye demiştim falan dedi lafı oraya buraya cekti canım cok sıkıldı sanki annesini destekler gbiydi snirlendm suratına kapattım kızlar canım cok skkın