• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvdeme Karşı Çok Doluyum !

aSaLet53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
166
3
48
Merhaba arkadaşlar,

Herkesin yaşantısı çevresi farklı olduğu gibi kişiliklerimizde farklıdır. Herşeye olumlu güzel bakmaktan yoruldum.İçimi burda dökmekten artık rahatlamaya çalışıyorum.

Kvdememin bana yaptıklarına karşı kendisine iyi olamıyorum.Eşimin annesidir diyorum ama bazen öyle oluyor ki nefret ediyorum.Aslan burcuyum, kendi çıkarcılığını düşünen bencil insanlara karşı tahammülüm yok.

Ne yapmalıyım o kötü olayları yaşamamış gibi düşünemiyorum sizler napıyosunuz kızlar.? yoksa hayat şartları böylemi ? Eşinin annesi olduğu halde bile bile yine yüzüne güldünüz mü içinize sindirebildiniz mi ??

aynen öyle yaptım 17 yıllık evliyim ve hala yapıyorum,kendi evimi bıraktım uzak bir bölgeden ev tuttum uzaklaştım ama ne yaparsak yapalım kopamadım,eşimin hatırı için ,sırf onu doğurdu ,annelik yaptı ,emek verdi diye ,çünkü eşim çok iyi bir insan bana çok iyi davranır ve ailesiyle huzursuz olduğumuzda çok mutsuz olur ve bu beni çok üzer ,işte sırf bu yüzden 3 maymunu oynaya oynaya maymun oldum:)sevgiler.

karakterimden dolayı nefret ettiğim kimsenin yüzüne gülebilecek yapıda değilim.kocamdan da nefret ediyorum sülalesinden de.kendisi de bunu gayet iyi biliyor.zamanında ona insan gibi yaklaştım, hiçbi terbiyesizlik etmedim hala da etmiyorum ama onun soğuk ve abuk subuk hareketleri yüzünden kendisinden nefret edip soğudum.eşim denen varlık da bunu gayet iyi biliyor.hiiç aramıyorum sormuyorum elimden geldiğince gitmemeye çalışıyorum ama ağızlarına da laf verecek hiçbişey yapmıyorum bilerek onlarla bütün ipleri koparmıyorum iki haftada bi 15 dk uğruyorum ki ağızlarına laf vermeyim.insan gibi zamanında aradım ilgi gösterdim anlamadılar şimdi o 15 dkda bi iyi davranıyo ki sorma ama iş işten geçti.

hayat şartları böyle.gelinin seven bi kv yok, kvsini seven bi gelin de yok.umrumda da değiller nolur sevsinler beni yani.şeytan görsün yüzlerini bidaha hayat boyu hiç görmesem gayet de mutlu olurum.

eşim ve çocuklarım için katlanıyor kv.bu karakterli insanla zaten görüşmezdim.mecburiyet normal şartlarda olsak yüzüne bakmam

Eşimede derim hep annen kendi kızına davrandığı gibi bana davranmıyor.Hep yer altından iş cevirmeceler bıktım artık.Bende insanım yaaa. Benide kzının yerine koysun istedim ama bu yaptıkları artık istesemde annem yerine giremez.

Herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışırsın,kendi annen gibi olmasada onuda annen yerine koyar sayar seversin,bütün işinee koşturursun,ama birşey olduğunda en baştaa laf duyan kişi yine sen olursun,bir türlü memnun edemezsin,ben evleneli 1 sene bile olmadı ama bu gerçeği görmem uzun sürmedi bıraktım artık umrumda değil,bende yapım gereği yüzüme gülüp arkamdan laf söyleyen bir insanaa canım cicim güler yüzlü davranamam,iyi niyetimin kıymeti bilinmiyorsaa umrumda değil hiçbirşey,laf söylendiğinde susarsan süreklii kaynanan etrafında pervane olursan kısaca görmeden,duymadan,konuşmadan yaşarsan senden iyi gelin olmazz bunu da kimse yapmaz kolay kolayy ,sokakta bulmadı ailemiz bizi kimse kendini ezdirmesin ,,gelin kelimesine bile tahammül edemiyorum benn kızımm demekk varkenn ..

bende kv ile yaşadıklarımı unutup sindiremedim
kv karşı eskisi gibi degilim arayıp sormam
haftada 1 eşimle giderim o kadar
fazlası yok zaten fazlası onlara yaramıyor:1::1:

ben de çok doluyum
ama eşimin ailesi,yaşlıdır,büyüktür diyip susuyorum
sustukça tepemize çıkıyorlar
iyice kendilerinden soğutuyorlar

mevzuu kayınvalide olunca kayıtsız kalamadım:)

onları tanıyana kadar ben kimseden nefret etmemişim dedirten,yaşattıklarından dolayı ölesiye nefret ettiğim insanlar...

dünyada en zor şeymiş sevmediğin insana güler yüz göstermek.ama el mecbur ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin hesabı geçinip gidiyoruz...

huzur mutluluk eşinin ailesiyle iyi geçinmekle oluyor maalesef:( neyse bana uzak allaha yakın olsunlar...

evıme geldıklerınde mecbur hızmetımı yapıyorum canım..guleryuzlu davranmaya calısıyorum..ama oturup ıkı sohbet etmem..assslaaa bırsey paylasmam..onlara kalmaya gıttıgımde de (8 saat var aramızda(bir bayramda gıdıyorum)] kvdeme ıs yaptırmam..kendım yaparım ısleri..hoslanmıyoruz bırbırımızden..en ıyısı yuzgoz olmamak...Maksımum resmıyet..mınımum samımıyet...en guzeli...ama bastan boyle degıldık tabıki...şimdi kafam rahat:)muhattap degilim...

ben mesafeliyim ne yaptıysam kadın bildiğini okudu, epey maddi manevi çok zararı dokundu sevmiyorum kendisini , kaynanası olmayanları çok kıskanıyorum, olmasauydı ,herşeyim farklı olurdu, kaynana yüzündende eşten boşanılmaz, annemin ve ablamın, dediğine göre ben çok sabırlıymışın, oysaki ben kendimi sabırsız sinirli biri olarak bilirdim ,kaynanaya hakkımı helal etmiyorum, hastalandıda ,rahata erdik allah gördü ve bana acıdı sanırım,şimdi canıyla uğraşıyor,eskiden sürekli benle ve kızımla uğraşıyordu

Merhaba arkadaşlar,

Herkesin yaşantısı çevresi farklı olduğu gibi kişiliklerimizde farklıdır. Herşeye olumlu güzel bakmaktan yoruldum.İçimi burda dökmekten artık rahatlamaya çalışıyorum.

Kvdememin bana yaptıklarına karşı kendisine iyi olamıyorum.Eşimin annesidir diyorum ama bazen öyle oluyor ki nefret ediyorum.Aslan burcuyum, kendi çıkarcılığını düşünen bencil insanlara karşı tahammülüm yok.

Ne yapmalıyım o kötü olayları yaşamamış gibi düşünemiyorum sizler napıyosunuz kızlar.? yoksa hayat şartları böylemi ? Eşinin annesi olduğu halde bile bile yine yüzüne güldünüz mü içinize sindirebildiniz mi ??

Ben konusmuyorum onlarla. Benden ozur dilerlerse ve pisman olduklarina inanirsam bir daha ayni seyleri yapmamalari sartiyla barisirim onlarla.

arkadaşlar ben şuan kv ile ayrı yaşıyorum ama yakın zamanda % 80 birlikte yaşayabilriz.çok üzülüyorum ama elimden bişe gelmiyo.arkaaşlar kv ile birlikte yaşayıp da memnun olan mutlu olan var mı bana yardım edin...kv ile mutluluğun sırrı nedir??:18::2::5:

Back
X