- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
Öncelikle Allah bebeğinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Belki aklı başına gelmiştir hatalarını fark etmiştir.Siz o ne yaparsa yapsın uymayın zaten hamile olduğunu öğrenince o da sizi üzmekten kaçınacaktır inşallah.
Bence bebekten haber i oldu bir şekilde
Ben o kadar aptalım ki yüzüme gülüp arkamdan eşime demediğini bırakmıyor, yüzüme yüzüme bazen direk bazen alttan alttan laf sokuyor ben genede yüzüne gülüp hiçbişey yokmuş gibi anne anne diyorum. Kendimden nefret ettim bu yuzden.Sen de hamilesin
Torunu İÇİN değişmiştir
Ben yüz vermiyorum
Salak değil kimse
Ben o kadar aptalım ki yüzüme gülüp arkamdan eşime demediğini bırakmıyor, yüzüme yüzüme bazen direk bazen alttan alttan laf sokuyor ben genede yüzüne gülüp hiçbişey yokmuş gibi anne anne diyorum. Kendimden nefret ettim bu yuzden.
Ay en güzelini yapmışsınız. Gerçekten her türlü kötüyüm. Ben altlı üstlüyüm maalesefBen de bir zamanlar sizin gibiydim. Ne kadar laf sokarsa soksun, kızları ve oğullarıyla dedikodumu yaparsa yapsın, bir sirinlikler, bir anne demeler sormayın gitsin.
Birgün baktım, kaynim onun dedikodulari ve dolduruslari yuzunden üstüme yürüyor, kızlarıyla beni avını parçalamak üzere olan bir sırtlan gibi lime lime edecekler, ilişkiyi kestim. Yüz verme ayıya diye bir laf vardır ya bu da öyle bir şey oldu. Yüzlerini şeytan gorsun, şuan o kadar rahat ki kafam.
Kayınpederim geldi geçenlerde, adam melek, adam kral, onu çok seviyorum, bir tek onun hatri vardı ama onu bile üzüyorum ailesiyle konuşmayacağımi, görüşmeyecegimi söyleyerek. Alissin bu duruma herkes. Siz de uzaklaşın, ağzının payını verin, altta kalmayın, nasılsa öyle de böyle de kötüsünuz.
Hayır hayır hiç stres yapmayın bebeğinizi düşünün Allah’a havale ediyorsanız zaten Allah görüyor uymayın siz değmez çünkü.konuşsun dursun.hıhı deyip geçinSöyledim hamilelğimi kızlar haftadan anlamadığı için 3 ay olmasına 2 hafta var dedim sende ne salakmışsın 3 aydır anlamamış diyip güldü.bişey demedim. Halbuki biliyodm çoktan. Acaip stres yaptım ne yemek yiyebiliyorum ne başımın agrısı diniyor dünden beri o kadın yüzünden. Allaha havale ediyorum.
Size salakmışsın dedi ve siz sustunuz öyle miiSöyledim hamilelğimi kızlar haftadan anlamadığı için 3 ay olmasına 2 hafta var dedim sende ne salakmışsın 3 aydır anlamamış diyip güldü.bişey demedim. Halbuki biliyodm çoktan. Acaip stres yaptım ne yemek yiyebiliyorum ne başımın agrısı diniyor dünden beri o kadın yüzünden. Allaha havale ediyorum.
Ben o kadar aptalım ki yüzüme gülüp arkamdan eşime demediğini bırakmıyor, yüzüme yüzüme bazen direk bazen alttan alttan laf sokuyor ben genede yüzüne gülüp hiçbişey yokmuş gibi anne anne diyorum. Kendimden nefret ettim bu yuzden.
Kızlar cok bunalıyorum ya. Gene kv konusu. Biz onla küsmüştük 7-8ay konuşmadık bana çok ağır laflar etti konularımda var. Evleri ayırdık eşim maaşı vermiyo diye ne hakaretler duydum. Şimdi ise iyilik meleği olmuş sürekli evime geliyor konuşuyor sohbet muhabbet. Tabi samimiyetsizliği gözlerinden okunuyor. E o bana öyle yaklaşınca mecbur bende eskisi gibi samimi olmuş oluyorum. Ama ben istemiyorum kızlar ya napıcam bilmiyorum zırt bırt gelmesinden rahatsız oluyorum altlı üstlüyüz. Konuşmak bile istemiyorum o dediği lafları hakaretleri unutamıyorum. ama bişey söylüyo konu konuyu açıyo felan .
Soğuk duramıyorum yani yapımda pek öyle değil.
Bi gün iyi bi gun laf sokuyo oda var.
Oda beni sevmiyor eminim. Bi anda ne geldi aklına iyi oldu onuda bilmiyorum. Belkide aklınca eski düzene dönmek istiyor.
Hamileyim ama söylemedim daha hani desem torunlar için yaklaşıyo .
Ben nası mesafe koyucam bu kadina. İçten içe nefret ediyorum resmen kızlar..
Şu an iyilik meleği ayaklarındaKızlar cok bunalıyorum ya. Gene kv konusu. Biz onla küsmüştük 7-8ay konuşmadık bana çok ağır laflar etti konularımda var. Evleri ayırdık eşim maaşı vermiyo diye ne hakaretler duydum. Şimdi ise iyilik meleği olmuş sürekli evime geliyor konuşuyor sohbet muhabbet. Tabi samimiyetsizliği gözlerinden okunuyor. E o bana öyle yaklaşınca mecbur bende eskisi gibi samimi olmuş oluyorum. Ama ben istemiyorum kızlar ya napıcam bilmiyorum zırt bırt gelmesinden rahatsız oluyorum altlı üstlüyüz. Konuşmak bile istemiyorum o dediği lafları hakaretleri unutamıyorum. ama bişey söylüyo konu konuyu açıyo felan .
Soğuk duramıyorum yani yapımda pek öyle değil.
Bi gün iyi bi gun laf sokuyo oda var.
Oda beni sevmiyor eminim. Bi anda ne geldi aklına iyi oldu onuda bilmiyorum. Belkide aklınca eski düzene dönmek istiyor.
Hamileyim ama söylemedim daha hani desem torunlar için yaklaşıyo .
Ben nası mesafe koyucam bu kadina. İçten içe nefret ediyorum resmen kızlar..
Evet beklemediğim bişeydi donup kaldım. Zaten benim bilerek söylemediğimi anladılar. Yarası oo. Zaten tam gidiyodu kapıyı örterken söyledi. Açıp bişey demek aklıma gelmedi... Bugünde gelmiş pazara gidiyorm canın bişey istiyo mu diyo. Meyve almış getirmiş bi iyi bi kötü... iyiliği kesinlikle yapmacık samimiyetsiz..Size salakmışsın dedi ve siz sustunuz öyle mii
Çok haklısınız ya kadın zaten hamile olduğumu öğrendi suratı değişti hiç sevinmedi.Şu an iyilik meleği ayaklarında
Zerre inanma
Fırsatını bulsa çok daha beterlerini yapar
Sonra oğluna ben bak karına ne kadar iyi davrandım o bana nasıl davranıyor iyice gidip gelmez oldunuz falan doye oğlunu doldurma çalışmalarına başlayacak
Sonra siz kocanla birbirinize gireceksiniz
Olabildiğince sen gitme onlara
Anlatırken hihi ya tabii anlıyorum gibi kisa cevaplar ver
Bol bol esne karşısında sen evet su böyle olmuştu gibi anlatmaya başlama
Bebek doğana kadar eşini sen işle ayri ev diye
eve türlü şey bul bir gün mutfakta böcek gördüm de
Bir gün lavabo borusu patlamis olsun
Yavaş yavaş farklı evlere bakin yoksa bu kadın evliliginizi bitirmeden durmaz
Yok dememişti canım cünkü dese o aynı dakika gelir söylerdi öyle tutmaz içindeEşin demiş olabilirmi hamile oldugunu
Ne bileyim canın bişey cekiyomu falanda demiş ya cok samimi gelmedi altında bi neden aradım hani böyle eşin demiş ama sakın belli etme diyede tembihlemiş gibiYok dememişti canım cünkü dese o aynı dakika gelir söylerdi öyle tutmaz içinde
Biz söyledik canım daha doğrusu ben mutfaktaydım eşim söylemiş. Yanıma geldi direk x sen hamilemisin dedi. Pekte sevinmediNe bileyim canın bişey cekiyomu falanda demiş ya cok samimi gelmedi altında bi neden aradım hani böyle eşin demiş ama sakın belli etme diyede tembihlemiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?