kvdeye gelen misafirler ve salak kızları

uds

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
170
0
16
35
Batman
ya sinir oluyorum ya
geçenlerde kvdeme misafirler gelmiş bitenesi var kadın kaba saba bir şey kendini beğenmiş konuşmalar küçümsemeler falan işte geçen gün gittim kvdeme kızlarıda gelmiş o kadının kadın böyle bana baktı Denizcim zayıflamışsın ama benim kız gibi olamazsın dedi kızda bileek öpüşmek için ayağa kalktı tamam benden uzun kız ama bende kısa değilim kasıla kasıla bakmalar fln deli oldum sonra bi baktım ki eşimin odasında kızlar biri yatağına uzanmış biri oturuyo dizi izliyorlar sinir oldum zaten işim vardi çıktım evden sizce bu insanların benimle dertleri ne sinir oluyorum hayır birde
boyum1,74 kilo eskiden 73 tu şimdi 66 yüzümü herkes beğenir

böyle kaynanamın misafırleri gelipte oo deniz ... diye başlayan salak cümleler kurunca sinir oluyorum bi tek ben mi böyleyim?

ya sinir oluyorum ya
geçenlerde kvdeme misafirler gelmiş bitenesi var kadın kaba saba bir şey kendini beğenmiş konuşmalar küçümsemeler falan işte geçen gün gittim kvdeme kızlarıda gelmiş o kadının kadın böyle bana baktı Denizcim zayıflamışsın ama benim kız gibi olamazsın dedi kızda bileek öpüşmek için ayağa kalktı tamam benden uzun kız ama bende kısa değilim kasıla kasıla bakmalar fln deli oldum sonra bi baktım ki eşimin odasında kızlar biri yatağına uzanmış biri oturuyo dizi izliyorlar sinir oldum zaten işim vardi çıktım evden sizce bu insanların benimle dertleri ne sinir oluyorum hayır birde

böyle kaynanamın misafırleri gelipte oo deniz ... diye başlayan salak cümleler kurunca sinir oluyorum bi tek ben mi böyleyim?

halt etmiş onlar kedi kızlarını yamamaya çalışmışlardır zamanında eşin beğenmediyse yada seni sevdiği için olmaz dediyse kuyruk acısı vardır.

boy kilo oranın gayet iyi bence. ve gayet iyi kilo vermişsin tebrik ederim...

halt etmiş onlar kedi kızlarını yamamaya çalışmışlardır zamanında eşin beğenmediyse yada seni sevdiği için olmaz dediyse kuyruk acısı vardır.

boy kilo oranın gayet iyi bence. ve gayet iyi kilo vermişsin tebrik ederim...

ya kadın kızı benim eşime vermezdi biraz fazla havalılar tamam kızı güzel ama o dediğim olmaz mezfep farkı var ve kadının eşi dekan çok zenginler kız sürekli manken olcam diyip druyo güya havamı atıyo napyo kaynanamda onlar öyle dedikçe gülümsüyo yada geçenlerde alışverişe gittik alışveriş yaptığımız yer tanıdıktı adam kvdeme dediki çok asıl bir aileden kız almışsınız kızımız göze görken dedi kayınvalıdem de tepkisiz şekilde hııı diye ses çıkarttı

Canım takma ya,kuzguna yavrusu şahin görünürmüş :52:
O kadında o hesap gelmiş sana kızını mı övüyor :19::37::19:
Demekki sen daha güzelsin ki gelmiş güzelliğini tasdikliyor kızının
Hey Allahım ya ne insanlar var :ssz:

Canım takma ya,kuzguna yavrusu şahin görünürmüş :52:
O kadında o hesap gelmiş sana kızını mı övüyor :19::37::19:
Demekki sen daha güzelsin ki gelmiş güzelliğini tasdikliyor kızının
Hey Allahım ya ne insanlar var :ssz:

ya artık kvdemin arkadaşlarının içine bile girmek istemiyorum:ssz:

her anne için kendi evladı en güzerlidir tabiki...
bu şekilde söylemesi tabi hoş değil..
düşünüp asabını bozmaya bile gerek yok...

her anne için kendi evladı en güzerlidir tabiki...
bu şekilde söylemesi tabi hoş değil..
düşünüp asabını bozmaya bile gerek yok...

ya bak bi kez olsun benim annem birinin yanımda benim kızım güzel demez
ha o mısafir kızıda güzel kız ama onun gibi olmak isteyen yok zaten ben sarıyım o esmer
kayın validemde onay verir g,bi gülümsüyo yarılıyorum ya

Bence seni kıskanmış bunlar boylu poslu güzel kadınsın demek ki kendilerini seninle yarıştırmaya kalkmışlar ben senin yerinde olsam o kızlar bir daha geldiğinde konu açılırsa sende de kesin manken olmalısın fiziğin harika diye böylece seni kıskandırmayı hiç beceremediklerini anlasınlar. Kv de hasetinden çatırtdanak yarılsın ortadan :52::36:

öyle densizler için sinir bozmaya değmez

kaç yaşında kadın aklı başında bişi olsa öyle bi laf demez zaten , kendini beğenmiş ukala belliki

sen de onları gördüğünde biraz yüksekten bak burnun havada olsun laf söylerse de ver cevabını

Kıyas 'kıskançlık' belirtisidir.

Kıyas 'kıskançlık' belirtisidir.

öyle densizler için sinir bozmaya değmez

kaç yaşında kadın aklı başında bişi olsa öyle bi laf demez zaten , kendini beğenmiş ukala belliki

sen de onları gördüğünde biraz yüksekten bak burnun havada olsun laf söylerse de ver cevabını

Bence seni kıskanmış bunlar boylu poslu güzel kadınsın demek ki kendilerini seninle yarıştırmaya kalkmışlar ben senin yerinde olsam o kızlar bir daha geldiğinde konu açılırsa sende de kesin manken olmalısın fiziğin harika diye böylece seni kıskandırmayı hiç beceremediklerini anlasınlar. Kv de hasetinden çatırtdanak yarılsın ortadan :52::36:

oysa bende öyle kimsenin güzelliğini kıskanmam ama sinir olyorum böylelerine küçümser şekilde oo deniz nasılda zayıflamışsın ...
bilmem ne çok saçma geliyor kendi adımızı bile doğmadan seçemezken güzelliğimizi mi seçeceğiz o yüzden kıskanmayı yersiz buluyorum hem cinsini kaynanamida çirkin diye kimse istememmiş kendi anlattı
ama milletin yanında değişiy bi beni beğenmemezlik fln

ya sinir oluyorum ya

eşinizin odası kv nizin evindemi:53:

Çok da takılacak bir olay yok.
Siz neden rahatsız oldunuz bu kadar.
Öpmek için ayağa kalkması normal mesela.
Neden bunu boyunu göstermek içindi diye algıladınız?
Sanırınm siz de hafiften kıskanıyorsunuz onları..

eşinizin odası kv nizin evindemi:53:

biz evliyiz ama aynı ede yaşamak için düğün tarıhını beklıyoruz canım

Çok da takılacak bir olay yok.
Siz neden rahatsız oldunuz bu kadar.
Öpmek için ayağa kalkması normal mesela.
Neden bunu boyunu göstermek içindi diye algıladınız?
Sanırınm siz de hafiften kıskanıyorsunuz onları..

o anki küçümseyivci bakış ve yukardan sanki çok uzunmuş havasıyla bakısı herşeyi anlatıyordu yyoo bu arada
gzel kız ama insanara bu şekilde yaklaşmaları beni sinir ediyor kayınvalidem de onların yanında farklı davranıyor sinir olduğum durum bu aslonda

o anki küçümseyivci bakış ve yukardan sanki çok uzunmuş havasıyla bakısı herşeyi anlatıyordu yyoo bu arada
gzel kız ama insanara bu şekilde yaklaşmaları beni sinir ediyor kayınvalidem de onların yanında farklı davranıyor sinir olduğum durum bu aslonda

Bu kadar zayıf karakterli insanları takmamayı zamanla öğrenirsiniz.
Kendinize güvenin.
Boy pos önemli tabi ki ama karakter çok daha önemli.
Güzellikle geçici yer edinebiliyor insanlar..
Kayınvalidenize de gülün geçin.
Yazık ona..

Bu kadar zayıf karakterli insanları takmamayı zamanla öğrenirsiniz.
Kendinize güvenin.
Boy pos önemli tabi ki ama karakter çok daha önemli.
Güzellikle geçici yer edinebiliyor insanlar..
Kayınvalidenize de gülün geçin.
Yazık ona..

ya benim kızdığım nokta kayınvalıdem daha çok o yapıyo benim gözüme baka baka onlardan taraf oluyo yani onların imalarını bürünüyo ve kız ay sırtım ağrıdı dedi kayınvalidem
git içerde ufuğun yatağına yat kızım tvde var aç izle ya başka odalarlar kanepeer var benim gözüme baa baka bunu diyor deli oluyorum kadına

ya benim kızdığım nokta kayınvalıdem daha çok o yapıyo benim gözüme baka baka onlardan taraf oluyo yani onların imalarını bürünüyo ve kız ay sırtım ağrıdı dedi kayınvalidem
git içerde ufuğun yatağına yat kızım tvde var aç izle ya başka odalarlar kanepeer var benim gözüme baa baka bunu diyor deli oluyorum kadına

Anlamış demek ki sizin sinirlendiğinizi.
Damarınıza basıyor.
İlgilenmeseydiniz, sinirlenmeseydiniz ya da en azından duygularınızı belli etmeseydiniz size öyle yapmayacaktı.
Umursamıyormuş gibi yapın bundan sonra.

Anlamış demek ki sizin sinirlendiğinizi.
Damarınıza basıyor.
İlgilenmeseydiniz, sinirlenmeseydiniz ya da en azından duygularınızı belli etmeseydiniz size öyle yapmayacaktı.
Umursamıyormuş gibi yapın bundan sonra.
ya dünyanın en çırkın kızıda olsa benim eşimin odasında yatagında ne işi var kadın bunu anlamıyor bundan sonra ole yapayım

ya sinir oluyorum ya

vallahi denizcim boypos yerinde bende senin boyundayım 100 kiloyum doğum yaptım sana bişey söyliyim mi kıskanıyorlar seni:) ben senin kilondayken süper görünüyordum oyüzden tahmin edebiliyorum senin görünüşünü takma kafana o kıskançları

Back
X