kvdeye gelen misafirler ve salak kızları

ya kadın kızı benim eşime vermezdi biraz fazla havalılar tamam kızı güzel ama o dediğim olmaz mezfep farkı var ve kadının eşi dekan çok zenginler kız sürekli manken olcam diyip druyo güya havamı atıyo napyo kaynanamda onlar öyle dedikçe gülümsüyo yada geçenlerde alışverişe gittik alışveriş yaptığımız yer tanıdıktı adam kvdeme dediki çok asıl bir aileden kız almışsınız kızımız göze görken dedi kayınvalıdem de tepkisiz şekilde hııı diye ses çıkarttı

bütün kaynanalar aynı mı ya:) benimkide ölse övmez beni biri övse dalga geçer havada güler sadece yada cevap vermez sallaaa:)

Arkadaşım çok güzeldir evli 2 çocuklu incecik ve yüzü de çok güzel kısıtlı imkanıyla dolaşır güzel kıyafetleri ucuza alır biliyormusun ondan güzel ondan uzun genç kızlar bile kıskanıyor onu evli ama bakımlı kendine güvenli diye aman oda rejim yapıp duruyo evli o zayıf olup ne olucak diyolar sen aynen devam et kimseyi takma kafana

Valla ben olsam bende sınır olurdum zayıflamıssın denırde nıye ozellıkle benım kız gıbı olamazsın dıyo..yanı sıze sankı kızım gıbı olamaya calısıon ama bosa ugrasma olamazsın gıbısıne kendınce laf sokmusta boyle bos beyınlı ınsanları anlamıyorum ben aslında kendını rezıl etmıs orda sen kımsınkı laf sokuon senın kızın nekı herkes sankı kızın gıbı olma yarısına gırmıs gıbı konsuon keske sızde laf soksaydınız ben zayıflıgı sevmıyorum ozellıkle zayıflamadım zaten esımde zayıflıgı sevmıyo cok kemık gormek ıstersem muzeye gıderım dedı deseydınız :Dfacede gormustum cok gulmustum bu lafa bıdahakı sefere bence sızde bunu soyleyın onlar zaten yıne aynı konuyu acar:)

:52:
Valla ben olsam bende sınır olurdum zayıflamıssın denırde nıye ozellıkle benım kız gıbı olamazsın dıyo..yanı sıze sankı kızım gıbı olamaya calısıon ama bosa ugrasma olamazsın gıbısıne kendınce laf sokmusta boyle bos beyınlı ınsanları anlamıyorum ben aslında kendını rezıl etmıs orda sen kımsınkı laf sokuon senın kızın nekı herkes sankı kızın gıbı olma yarısına gırmıs gıbı konsuon keske sızde laf soksaydınız ben zayıflıgı sevmıyorum ozellıkle zayıflamadım zaten esımde zayıflıgı sevmıyo cok kemık gormek ıstersem muzeye gıderım dedı deseydınız :Dfacede gormustum cok gulmustum bu lafa bıdahakı sefere bence sızde bunu soyleyın onlar zaten yıne aynı konuyu acar:)

:9::9::9::9::9: bayıldım buna bide kadın diyo ki
kızım eğer sırtın ağrıdysa ufuğun yatağa gir uzan tv izle dedi o kim de benim kocamın yatagana giriyo ya

vallahi denizcim boypos yerinde bende senin boyundayım 100 kiloyum doğum yaptım sana bişey söyliyim mi kıskanıyorlar seni:) ben senin kilondayken süper görünüyordum oyüzden tahmin edebiliyorum senin görünüşünü takma kafana o kıskançları

ya artık kvdemin arkadaşlarından nefret ettim herkes bi hava kaynanamda gelip bana anlatıyo
falancanın kızı şunu yapmış bunu yapmış bilmem ne:47:
banane ben kadın

bütün kaynanalar aynı mı ya:) benimkide ölse övmez beni biri övse dalga geçer havada güler sadece yada cevap vermez sallaaa:)

:1::1: aynı valla hepsi benimkide öyle biri olumlu bişey söylediğinde gayet tepkisiz kalır kafasını filan çevirir :9

ya artık kvdemin arkadaşlarından nefret ettim herkes bi hava kaynanamda gelip bana anlatıyo
falancanın kızı şunu yapmış bunu yapmış bilmem ne:47:
banane ben kadın

benim kayınvalidede aynı herkesi över komşunun gelini halıları çok güzel yıkadı,eltin çok pratik,bilmem kimin kızına gittik çok ilgilendi filan filan sinir oluyorum :47::47:

Back
X