• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvdeye yakın oturmak

meysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
281
112
103
Antalya
Mrb arkadaşlar
Malum hemen hemen çoğu kişide olduğu gibi ben de kvsiyle yıldızı pek tutmayanlardanim. Belki ilerde değişir mi bilemem ama şu anda nötrüz.
Sıkıntım şu ki, kvdem ve görümcem ayni siteden hatta ayni binadan ev aldılar. Eşim israrla yan bloktanda krediye girip bize alalım, oralar çok değerlenecek deyip duruyordu. Yatırım için. Biz simdi oturamayacagiz farklı şehirdeyiz işten dolayı. Ama memlekete gidince eğer o evi alırsak orda oturmamiz gerekecek büyük ihtimalle. Ben de eşime gittiğimiz de ne senin ailene ne benim aileme yakin oturalim. Orta bi yerden bakalım eve dedim. Almayalım dedim girmedik krediye eve.
Simdi bile uzakta olmamıza rağmen sorunlar yaşadık. Karşılıklı bloklarda olursak düşünemiyorum. Geldin gelmedin sorunu olacağı kesin. Hafta da bir iki gitsen olmayacak. Beklentiler çok olacak.
En azından bi kaç site uzakta olsa ona da raziyim. Ama bu ev fırsatı şimdilik sadece aynı sitede var.
Aradan iki üç gün geçti simdi eşim duygu sömürüsü yapar gibi konusuyor benimle. Ben o evi çok istedim, insan eşinin mutluluğu için bile tamam derdi. Sen demedin. Benim ne kadar mutlu olacağımı gördün evi alsaydık. Beni hic düşünmüyorsun. Hep kendini düşünüyorsun, o ev çok değerlenecek gibi cümleler kuruyor. Ve ben konuşmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Vicdan yapmaya baslayacam az kala :KK43: Şu an çok rahatsizim. Kendimi yiyorum. Üzülüyorum da. Tamam desem bi dert, demesem ayrı. Sizce napmaliyim

Son düzenleme:
Hayır gayet haklısın...
Aklına girmelisin bence eşinin , gerek yok şimdi yükün altına falan girmeye diye ince ince tatlı tatlı unuttur. Zira , beklenen sonuç yakın olacaktır , en basitinden çat kapı geleceklerdir. Baksana eşin şimdiden çok hevesli yapmamalısınız bence öyle bir yatırım...

kararindan vazgecme yapsin duygu somurusu sanki kendi ailenle ayni yere gidiyon kendini niye dusunuyormussun ki

Mrb arkadaşlar
Malum hemen hemen çoğu kişide olduğu gibi ben de kvsiyle yıldızı pek tutmayanlardanim. Belki ilerde değişir mi bilemem ama şu anda nötrüz.
Sıkıntım şu ki, kvdem ve görümcem ayni siteden hatta ayni binadan ev aldılar. Eşim israrla yan bloktanda krediye girip bize alalım, oralar çok değerlenecek deyip duruyordu. Yatırım için. Biz simdi oturamayacagiz farklı şehirdeyiz işten dolayı. Ama memlekete gidince eğer o evi alırsak orda oturmamiz gerekecek büyük ihtimalle. Ben de eşime gittiğimiz de ne senin ailene ne benim aileme yakin oturalim. Orta bi yerden bakalım eve dedim. Almayalım dedim girmedik krediye eve.
Simdi bile uzakta olmamıza rağmen sorunlar yaşadık. Karşılıklı bloklarda olursak düşünemiyorum. Geldin gelmedin sorunu olacağı kesin. Hafta da bir iki gitsen olmayacak. Beklentiler çok olacak.
En azından bi kaç site uzakta olsa ona da raziyim. Ama bu ev fırsatı şimdilik sadece aynı sitede var.
Aradan iki üç gün geçti simdi eşim duygu sömürüsü yapar gibi konusuyor benimle. Ben o evi çok istedim, insan eşinin mutluluğu için bile tamam derdi. Sen demedin. Benim ne kadar mutlu olacağımı gördün evi alsaydık. Beni hic düşünmüyorsun. Hep kendini düşünüyorsun gibi cümleler kuruyor. Ve ben konuşmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Vicdan yapmaya baslayacam az kala :KK43: Şu an çok rahatsizim. Kendimi yiyorum. Tamam desem bi dert, demesem ayrı. Sizce napmaliyim
Sende duygu sömürüsü yap...

Hayır gayet haklısın...
Aklına girmelisin bence eşinin , gerek yok şimdi yükün altına falan girmeye diye ince ince tatlı tatlı unuttur. Zira , beklenen sonuç yakın olacaktır , en basitinden çat kapı geleceklerdir. Baksana eşin şimdiden çok hevesli yapmamalısınız bence öyle bir yatırım...

Ev ilerde değerlenirse ki öyle diyor emlakçılar falan, eşim o zaman da çok söylenecek kesin. Ben o yatırımdan bile vazgeçtim birazcık uzak olalım diye. Simdi dua ediyorum inşallah değerlenmez diye :/

Sakınnn diyorum. Aynı durum başımda. Görümcem ve kayinvalide aynı yerde sürekli. Beraberiz ve yakındır kavga

Sizin mutsuz olacaginiz bir durumda koca olarak o nasil mutlu olacakmis? Sormadiniz mi bunu esinize?

Herseyde benim dediğim oluyormuş ya da ben de tamam demeden olmuyormuş, bi kere de eşimi düşünmeliymișim öyle diyor. Bende canım mutlu olman için avm den eşya almıyorsun ki istediğin kaç bin liralık ev dedim. Ki en az 8-10 yıl krediye gidicez. Bari aldığımız ev oturacagimiz ev olsun diyorum. Niye orda da otursak nolacak haftada bir iki gideriz seninle. Bense işten geldiğim de sen olmadığın zaman evde, annemgile giderim yakin olursak diyor. (Ben de çalışıyorum, iş saatlerimiz tutmuyor genellikle)

Sizin aileye yakın alsın. Evse ev ,yatırımsa yatırım diyin:)

Bi orası mı değerlenecekmiş?
Madem ev değerlenecek diye ısrar ediyor
Başka değeelenecek yerler de vardır mutlaka :işsiz:

Bunu en iyi siz bilirsiniz demek ki içinize sinmeyen bir şeyler var.
Dönmeyin kararınızdan iknaya da çalışmayın dur bakalım acele karar vermeyenimle geçiştirin.
Mesafe iyidir....insan çocuğuyla eşiyle bile belli bir mesafesi olmalı.

Bi o site mi degerlenecek aynı muhitten baska yerden alsın. Biz evlenmeden eşimle anlaştık iki aileye de yakın oturmayacagız diye. Benim ailem hep siz bilirsiniz diyor ama ailemle aynı sehirdeyiz zaten. Eşimin ailesi şehir dısında. Allah a sükür aynı sehirde yaşamıyoruz eşim eğer kendi memleketlerine gidersek ailesinden uzakta ev tutacakmış rahat bırakmayacaklarını biliyor. Anlamıyorum ki evlenirken kimse eşiyle bu fikirleri paylaşmıyor mu? Mesela nisanlıyken kaynanam görümcemin bizle yaşayacağını söyledi hiç fikrimizi sormadan ki eşimde istemiyor zaten ama ben eşime eğer izin vericeksen sonradan ısrar ediceksen hiç evlenmeyelim nişan atalım ben o eve girmem demiştim.

Ya ben kendi aileme yakın oturmak istedim annem babam istrmedi uzak olun dedi eşinin ailesi sizi bunaltır dedi. Böylede saygılı insanlar. Ama bu oğlan analarındaki kıskanclık kimsede yok

Bi o site mi degerlenecek aynı muhitten baska yerden alsın. Biz evlenmeden eşimle anlaştık iki aileye de yakın oturmayacagız diye. Benim ailem hep siz bilirsiniz diyor ama ailemle aynı sehirdeyiz zaten. Eşimin ailesi şehir dısında. Allah a sükür aynı sehirde yaşamıyoruz eşim eğer kendi memleketlerine gidersek ailesinden uzakta ev tutacakmış rahat bırakmayacaklarını biliyor. Anlamıyorum ki evlenirken kimse eşiyle bu fikirleri paylaşmıyor mu? Mesela nisanlıyken kaynanam görümcemin bizle yaşayacağını söyledi hiç fikrimizi sormadan ki eşimde istemiyor zaten ama ben eşime eğer izin vericeksen sonradan ısrar ediceksen hiç evlenmeyelim nişan atalım ben o eve girmem demiştim.

O siteden iki ev alindi diye 3. ye de iyi pazarlik yapidi. Yani yan siteler 15-20 bin daha pahalı. Evlenmeden önce konuştuk ama tamamen farklı bi konuyu konusmustuk. İlerde annem ya da babam tek kalırsa birlikte otururuz ben anneme öyle demiştim demişti. Bende kabul etmedim. Evlendikten sonra bana boyle bi şeyle gelme ben baştan söyledim aynı evde kalmam, kabul ediyorsan demiştim. Bi de güzelce neden olmayacağını açıklamıştım. O da tamam demişti. Aklıma gelmemiş ki ayni siteden almaya niyet edeceği. Gelse onu da konuşurdum :)

Back
X