Mrb arkadaşlar
Malum hemen hemen çoğu kişide olduğu gibi ben de kvsiyle yıldızı pek tutmayanlardanim. Belki ilerde değişir mi bilemem ama şu anda nötrüz.
Sıkıntım şu ki, kvdem ve görümcem ayni siteden hatta ayni binadan ev aldılar. Eşim israrla yan bloktanda krediye girip bize alalım, oralar çok değerlenecek deyip duruyordu. Yatırım için. Biz simdi oturamayacagiz farklı şehirdeyiz işten dolayı. Ama memlekete gidince eğer o evi alırsak orda oturmamiz gerekecek büyük ihtimalle. Ben de eşime gittiğimiz de ne senin ailene ne benim aileme yakin oturalim. Orta bi yerden bakalım eve dedim. Almayalım dedim girmedik krediye eve.
Simdi bile uzakta olmamıza rağmen sorunlar yaşadık. Karşılıklı bloklarda olursak düşünemiyorum. Geldin gelmedin sorunu olacağı kesin. Hafta da bir iki gitsen olmayacak. Beklentiler çok olacak.
En azından bi kaç site uzakta olsa ona da raziyim. Ama bu ev fırsatı şimdilik sadece aynı sitede var.
Aradan iki üç gün geçti simdi eşim duygu sömürüsü yapar gibi konusuyor benimle. Ben o evi çok istedim, insan eşinin mutluluğu için bile tamam derdi. Sen demedin. Benim ne kadar mutlu olacağımı gördün evi alsaydık. Beni hic düşünmüyorsun. Hep kendini düşünüyorsun, o ev çok değerlenecek gibi cümleler kuruyor. Ve ben konuşmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Vicdan yapmaya baslayacam az kala

Şu an çok rahatsizim. Kendimi yiyorum. Üzülüyorum da. Tamam desem bi dert, demesem ayrı. Sizce napmaliyim