• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvdeye yakın oturmak

Bende vicdan yapmaya başlamıştım eşimin konuşmalarından. Deneyimli birinden tavsiye almak güzel. Umarım sizde en kısa zamanda uzaklasirsiniz hayırlı bir şekilde.

Amin canım amin.Bir mucize olsa ve biz burayı satıp gönlümüze göre bi ev alıp taşınsak :)

Hatalı değilsiniz haklısınız da ama illa ki yatım içinse alıp ileride satabilirsiniz bu şekilde şart koyabilşirsiniz eşinize

Mrb arkadaşlar
Malum hemen hemen çoğu kişide olduğu gibi ben de kvsiyle yıldızı pek tutmayanlardanim. Belki ilerde değişir mi bilemem ama şu anda nötrüz.
Sıkıntım şu ki, kvdem ve görümcem ayni siteden hatta ayni binadan ev aldılar. Eşim israrla yan bloktanda krediye girip bize alalım, oralar çok değerlenecek deyip duruyordu. Yatırım için. Biz simdi oturamayacagiz farklı şehirdeyiz işten dolayı. Ama memlekete gidince eğer o evi alırsak orda oturmamiz gerekecek büyük ihtimalle. Ben de eşime gittiğimiz de ne senin ailene ne benim aileme yakin oturalim. Orta bi yerden bakalım eve dedim. Almayalım dedim girmedik krediye eve.
Simdi bile uzakta olmamıza rağmen sorunlar yaşadık. Karşılıklı bloklarda olursak düşünemiyorum. Geldin gelmedin sorunu olacağı kesin. Hafta da bir iki gitsen olmayacak. Beklentiler çok olacak.
En azından bi kaç site uzakta olsa ona da raziyim. Ama bu ev fırsatı şimdilik sadece aynı sitede var.
Aradan iki üç gün geçti simdi eşim duygu sömürüsü yapar gibi konusuyor benimle. Ben o evi çok istedim, insan eşinin mutluluğu için bile tamam derdi. Sen demedin. Benim ne kadar mutlu olacağımı gördün evi alsaydık. Beni hic düşünmüyorsun. Hep kendini düşünüyorsun, o ev çok değerlenecek gibi cümleler kuruyor. Ve ben konuşmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Vicdan yapmaya baslayacam az kala :KK43: Şu an çok rahatsizim. Kendimi yiyorum. Üzülüyorum da. Tamam desem bi dert, demesem ayrı. Sizce napmaliyim

Ben olsam, nasıl senin ablan annesinin dibinde oturuyorsa, ben de kendi annemin dibinde oturmak istiyorum. Sen de beni eniştenin ablanı mutlu ettiği gibi mutlu et derdim.

Kesinlikle kabul etme kaçabildiğin kadar kaç uzaklaş o siteden ben karşılıkli oturuyorum k.valideyle bazen sinirden bu eve girdiğim güne lanet ediyorum

Ben esimin akrabalariyla ayni sitedeydim. Biri mevlut yapar oburu gub digeri baska birsey devamli gitmek zorundasin. Musait degilim diyorsun kusuyorlar vs. Aklima birden eski yasadiklarim geldi. Ona gelenler musait degilim desende cat kapi sana geliyorlar vs.

Baska degerlencek yerlerde vardir. Esine soyle baska yerlerden de arastirma yapsin.
Dertsiz basina dert alma .
Duygu somurulerine de kanma.

Ben olsam, nasıl senin ablan annesinin dibinde oturuyorsa, ben de kendi annemin dibinde oturmak istiyorum. Sen de beni eniştenin ablanı mutlu ettiği gibi mutlu et derdim.

Ay o konulara girmiştik eskiden, benim annemgile gitmem sorun olmuştu. Bende senin ablanla annen dip dibe oturuyorlar. Onlar niye öyle ozman demiştim. Ablamı örnek verme o durum farkli diye kapattı konuyu hep. Ki farklı bi durum da yok.

Ay o konulara girmiştik eskiden, benim annemgile gitmem sorun olmuştu. Bende senin ablanla annen dip dibe oturuyorlar. Onlar niye öyle ozman demiştim. Ablamı örnek verme o durum farkli diye kapattı konuyu hep. Ki farklı bi durum da yok.
İşine gelmiyorda ondan

Sakın diyorum,isterse trilyon kazandirsin, huzurunuzdan önemli değil.
Sanki 3-5 liralık bir şey ,"birde benim dediğim olsun " demiş eşiniz :)
Hiç vicdan yapma,gayet mantıklı düşünüyorsun .

Herkesin kv ile ilişkisi farklıdır, bize öyle bir fırsat çıksa ben değerlendirirm yatırım amaçlı alırdım. Hiç Almamış sayıp kiraya verilebilir yada değerlenince 2-3 katına satılır belki daha fazla...

Ama hiç anlaşamama durumu varsa ve yıldızınız barışmayacak gibi ise o evde oturma mecburiyeti varsa kendini zorlama ve kararından dönme, aranızdaki ilişkiyi biz net bilemeyiz.

Ben kv ye iyi davranıp el üstünde tutsam da kendisi hiç sevmez beni yüzüme gülüp oğluna sikayetçi olur. Eşim baya kilo almasına rağmen hep her görüşünde zayıflamışsın oğlum der bakamıyosun imaları yapar kendisi oğluna bi çorbayla öğün geçirtirken ben kaç çeşit yemek yapıyorum hala çamır atıyo mesela. Yani ben olsam aram böyleyken kesinlikle istemezdim o ev burnundan gelir bugun sana böyle yapan ilerde taşınalım diye ısrar eder. Ki sadece yatırım amaçlı olmadığı yaptığı baskıdan belli

Mrb arkadaşlar
Malum hemen hemen çoğu kişide olduğu gibi ben de kvsiyle yıldızı pek tutmayanlardanim. Belki ilerde değişir mi bilemem ama şu anda nötrüz.
Sıkıntım şu ki, kvdem ve görümcem ayni siteden hatta ayni binadan ev aldılar. Eşim israrla yan bloktanda krediye girip bize alalım, oralar çok değerlenecek deyip duruyordu. Yatırım için. Biz simdi oturamayacagiz farklı şehirdeyiz işten dolayı. Ama memlekete gidince eğer o evi alırsak orda oturmamiz gerekecek büyük ihtimalle. Ben de eşime gittiğimiz de ne senin ailene ne benim aileme yakin oturalim. Orta bi yerden bakalım eve dedim. Almayalım dedim girmedik krediye eve.
Simdi bile uzakta olmamıza rağmen sorunlar yaşadık. Karşılıklı bloklarda olursak düşünemiyorum. Geldin gelmedin sorunu olacağı kesin. Hafta da bir iki gitsen olmayacak. Beklentiler çok olacak.
En azından bi kaç site uzakta olsa ona da raziyim. Ama bu ev fırsatı şimdilik sadece aynı sitede var.
Aradan iki üç gün geçti simdi eşim duygu sömürüsü yapar gibi konusuyor benimle. Ben o evi çok istedim, insan eşinin mutluluğu için bile tamam derdi. Sen demedin. Benim ne kadar mutlu olacağımı gördün evi alsaydık. Beni hic düşünmüyorsun. Hep kendini düşünüyorsun, o ev çok değerlenecek gibi cümleler kuruyor. Ve ben konuşmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Vicdan yapmaya baslayacam az kala :KK43: Şu an çok rahatsizim. Kendimi yiyorum. Üzülüyorum da. Tamam desem bi dert, demesem ayrı. Sizce napmaliyim
Sakin diyorum sakin...ben de esimin duygu sömürüsüne kanıp tamam dedim cok pişman ettiler inan ordan o evi sattırıp başka yere geçene kadar 10 yıl geçti.Hersey sorun oldu gelenin gidenim.Aksamlari yemek vakti habersiz geliyordu oglunu ac mi koyuyorum diye meraktan.Bir gun disardan soyledik onu gordu dunya aleme beni evde yemek yapmayan ilan etti.Evime benden habersiz misafir getirdi mudahale ettim beni misafir sevmez diye millete anlatti. Ona misafir gelince gitmedigimde esime sikayetler.Aksam yemeğim gece yanan işığım yani aklına gelen hersey sorun oldu.Aman diyim o hatayı yapma.Benim esim de ayni seninki gibi fırsat bu diyerek bana duygu sömürüsü yapmıştı.Cok pisman olursun.

Ben kv ile binada yasiyorum gorumcemler hergun annesigildeler anlasabilseydik belki de guzel olurdu bilemicem ama basindan beri yildizlarimiz barismadigi icin sorunlar tam gaz devam ediyor kesinlikle sabit bir kararla istemedigini dile getirmelisin simdi istemedigin icinkedi gibi uzulen kocalarimiz sonra aslan parcasi oluveriyor

Mrb arkadaşlar
Eşin anasına yakın otursun diye alttan alttan zemin hazırlıyor. Evi cok istemişmiş koca memlekette bi orası var sanki. Sakın kendini atese atma ne kadar uzak o kadar iyi. mesafe oldugu zaman sorun cıkmıyor ama yakın olunca yüz göz olunuyor

Mrb arkadaşlar
Kesinlikle kabul etme. Resmen çocuk gibi duygu sömürüsü yapmş. Eğer dönüş yapınca başka evde yaşama ihtimalnz varsa ki eşinizin kabl etceğini sanmyrm o zamn bi ihtimal. Ama hayr diyebilyrsanz diyin. Belki annesigilde dolduruyodur. Ev al burdan diye. Valla arkadşm öyle yakın oturdu. En son boşanma derecesine geldi. Bu sebepten son şans evi uzaklaştırdılar ve işe yaradı. Etrafta çok insan bu tarz sıkıntılar yaşaynca başıma gelmedn tecrübe ettim:) ben ayni sehrde bile istemem. Cunku kimsenin surekli olarak beklentilerini karsilayamam

Bunlari yasamis biri olarak diyorum ki evliligini kendi elinle bitirirsin inan ben artik nefret ediyorum onlardan evliligimi yasayamadim hergun ordaydik gitmesek kavga cikariyolar gorumcem o kadar kiskanc ki herseyimi taklit etti evimi giysilerimi sacimi konusmami en son olayda igrendim artik kocamin bana aldigi evlilik yildonumu hefiyesinin aynisini almis kendine yuh diyorum artik annem yakinda adinida degistirir bu diyo

Back
X