• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvdeye yakın oturmak

Seni dusundugum icin almiyoruz de bence. Muhtesem aile iliskileri paramparca oluyor bu yakinliktan. Birden bakiyorsun ki kocaman bi aile olmussun, hergun birliktesin, esinle gecirecegin bi anin kalmamis.

O siteden iki ev alindi diye 3. ye de iyi pazarlik yapidi. Yani yan siteler 15-20 bin daha pahalı. Evlenmeden önce konuştuk ama tamamen farklı bi konuyu konusmustuk. İlerde annem ya da babam tek kalırsa birlikte otururuz ben anneme öyle demiştim demişti. Bende kabul etmedim. Evlendikten sonra bana boyle bi şeyle gelme ben baştan söyledim aynı evde kalmam, kabul ediyorsan demiştim. Bi de güzelce neden olmayacağını açıklamıştım. O da tamam demişti. Aklıma gelmemiş ki ayni siteden almaya niyet edeceği. Gelse onu da konuşurdum :)
Anladım=) eşinle yine konusup anlatırsan anlar ve seni destekler bence ama annesi falan zorluyo olabilir. Sen ilerisini düşünelim de bi evden daha degerli seyler var mesela huzur gibi. Kaynanaya yakın olursan aynı evde yaşıyo gibi bişey olcak sürekli sizi çağrcak yada gelcek yada biyere basbaşa gitmek zorlaşcak gereksiz bunaltcaklar seni. Bence diren eşin de kızarsa kızsın unutur bu senin yaptığın bi hata falan da degil kızsa ne yapabilir ki

Asla almayın o evi asla ! Kaynanamla uzun bir süre altlı üstlü oturdukdan sonra, evi satıp taşındılar.Bizde anlaşamıyoruz kv le.10 ay rahat rahat yaşadım sonra onların sitesin de çok uygun ve güzel bir ev satılık oldu.Bizde zaten ev arıyorduk ama asla kaynanama yakın istemiyordum.Çok kararsız kaldık önce ,ev güzel değerlenir kiradan kurtuluruz vs vs vs diye almış bulunduk almaz olaydık,sorunlar sorunlar bitmeyen sorunlar,şimdi kendi evim buraya çakılı kaldım satıp taşınmakda hiç kolay değil,melek dahi olsa en iyisi uzak oturmak.Huzurunuz için.

Seni dusundugum icin almiyoruz de bence. Muhtesem aile iliskileri paramparca oluyor bu yakinliktan. Birden bakiyorsun ki kocaman bi aile olmussun, hergun birliktesin, esinle gecirecegin bi anin kalmamis.

Eşimle çoğu şeyde ailesinden dolayı kavga ediyoruz zaten. Geçen de oturdum konuştum. Ailene en ufak laf söyletmiyorsun haklı olsam dahi. Ben senin neyinim ailen değil miyim, artık bizde bi aile olduk daha dikkatli ol bu konuda yoksa ben artık çok sıkıldım ailen yüzünden kavga etmekten dedim. Çok düşkün ailesine, evlendiginin farkında bile olmuyor bazen. Kaldı ki hep yanyana olucaz aynı siteden alırsak.

Asla almayın o evi asla ! Kaynanamla uzun bir süre altlı üstlü oturdukdan sonra, evi satıp taşındılar.Bizde anlaşamıyoruz kv le.10 ay rahat rahat yaşadım sonra onların sitesin de çok uygun ve güzel bir ev satılık oldu.Bizde zaten ev arıyorduk ama asla kaynanama yakın istemiyordum.Çok kararsız kaldık önce ,ev güzel değerlenir kiradan kurtuluruz vs vs vs diye almış bulunduk almaz olaydık,sorunlar sorunlar bitmeyen sorunlar,şimdi kendi evim buraya çakılı kaldım satıp taşınmakda hiç kolay değil,melek dahi olsa en iyisi uzak oturmak.Huzurunuz için.

Bende vicdan yapmaya başlamıştım eşimin konuşmalarından. Deneyimli birinden tavsiye almak güzel. Umarım sizde en kısa zamanda uzaklasirsiniz hayırlı bir şekilde.

Herseyde benim dediğim oluyormuş ya da ben de tamam demeden olmuyormuş, bi kere de eşimi düşünmeliymișim öyle diyor. Bende canım mutlu olman için avm den eşya almıyorsun ki istediğin kaç bin liralık ev dedim. Ki en az 8-10 yıl krediye gidicez. Bari aldığımız ev oturacagimiz ev olsun diyorum. Niye orda da otursak nolacak haftada bir iki gideriz seninle. Bense işten geldiğim de sen olmadığın zaman evde, annemgile giderim yakin olursak diyor. (Ben de çalışıyorum, iş saatlerimiz tutmuyor genellikle)
Evlilik = musterek hayat = ortak karar
Ne zannediyormus evlendikten sonra her karari kendisinin alacagini mi

O ev sadece yatırımlık olacaksa, asla bana bu evde oturalım demeyeceksen olur deyin. ikinizin de gönlü olsun. Değerlenirse, satar istediğiniz yerden alırsınız. Ya da kirasıyla kiranızı ödersiniz vs.

O ev sadece yatırımlık olacaksa, asla bana bu evde oturalım demeyeceksen olur deyin. ikinizin de gönlü olsun. Değerlenirse, satar istediğiniz yerden alırsınız. Ya da kirasıyla kiranızı ödersiniz vs.

Onu dedim de, öyle deme tamam oturmayız ama ilerisini bilemeyiz diyor.

Evden çok insana huzur gerek bence onaylama

Ev ilerde değerlenirse ki öyle diyor emlakçılar falan, eşim o zaman da çok söylenecek kesin. Ben o yatırımdan bile vazgeçtim birazcık uzak olalım diye. Simdi dua ediyorum inşallah değerlenmez diye :/
Siz bilirsiniz tabiki , alacaksanızda şart koşun kesinlikle gitmem kiraya veririz diye olacaklardan çekinceli iseniz...

Ben iki aileyede yakın oturuyorum. İnanın çok zor. Eskiden kayınvalidem ve anneme eşit mesafedeydim. Yani sokağın başında annem ortasında ben sonunda kayınvalidem oturuyordu :işsiz::KK12::sus::confused: Şimdi kayınvalidem biraz uzağa taşındı yinede aynı mahalle. Sokaktan geçerken uğrarlar, misafir gelir bişeyi bahane edip uğrarlar, ışık erken söner geç söner bişey mi oldu diye uğrarlar, şehir dışından misafirleri gelir onlar için uğrarlar ... sonra bide çağırmalar yok mu :KK73:. Falanlar filanlar geldi gel, sevdiğin yemeği yaptık gel, hastayım gel... biraz nefes almak zor. Birde ben mesafeli birisiyim. Gitmek istemiyorsam işim var ya da şu gün geliriz, misafir getireceklerse müsait değiliz diyebilen birisiyim. Şimdi rahatım ama bunun için biraz zaman gerekli oldu.
Aslında genel anlamda şu durumdan memnunum. Arada bunaldığım oluyor ama o kadar olur.
Yakın oturduğunuzda eşinizle sizin genel anlamda aynı fikirde olması lazım. Öncelik sizin evinizin içi. Biz böyle otutturduk kuralları. Şimdi eşim benim kızacağım şeyleri bildiği için bana sormadan gerekli cevapları veriyor

Ev ilerde değerlenirse ki öyle diyor emlakçılar falan, eşim o zaman da çok söylenecek kesin. Ben o yatırımdan bile vazgeçtim birazcık uzak olalım diye. Simdi dua ediyorum inşallah değerlenmez diye :/
Aynı benim eşim gibi , yatırım diye ortak arsa aldırdı bana finansmanı ben sağladım , bin pişmanım , günlerce bizim karımıza deyip durdu değerlenecek deyip durdu , biz ortak olmasaydık onlar almayacaktı o arsayı , bu derece sorun yaşadığım insanlarla ortak arsa nasıl aldım diyorum , pişmanım , daha iki gün önce yine sorun yaşadım onlarla , üstüne kredi taksidi günüm geldi , o arsa içime dert oldu , boşver öyle stres getiren yatırımı , eşim günlerce ikna etmeye çalıştı beni , finansörü bendim , günlerce uğraştı aynı senin gibi oldum , şimdi içimde bi kazık o yatırım , oralar da çok değerlenecekmiş ama aklıma geldikçe beni gerecek değer değer mi dir diye de sorguluyorum.

Neden gelinler kv"lerden okadar şikayetçi hiç anlamadım . Kv okadar kötüyse neden evlenirler onuda anlamadım? Bekarım ondan galiba:KK50:

Ben iki aileyede yakın oturuyorum. İnanın çok zor. Eskiden kayınvalidem ve anneme eşit mesafedeydim. Yani sokağın başında annem ortasında ben sonunda kayınvalidem oturuyordu :işsiz::KK12::sus::confused: Şimdi kayınvalidem biraz uzağa taşındı yinede aynı mahalle. Sokaktan geçerken uğrarlar, misafir gelir bişeyi bahane edip uğrarlar, ışık erken söner geç söner bişey mi oldu diye uğrarlar, şehir dışından misafirleri gelir onlar için uğrarlar ... sonra bide çağırmalar yok mu :KK73:. Falanlar filanlar geldi gel, sevdiğin yemeği yaptık gel, hastayım gel... biraz nefes almak zor. Birde ben mesafeli birisiyim. Gitmek istemiyorsam işim var ya da şu gün geliriz, misafir getireceklerse müsait değiliz diyebilen birisiyim. Şimdi rahatım ama bunun için biraz zaman gerekli oldu.
Aslında genel anlamda şu durumdan memnunum. Arada bunaldığım oluyor ama o kadar olur.
Yakın oturduğunuzda eşinizle sizin genel anlamda aynı fikirde olması lazım. Öncelik sizin evinizin içi. Biz böyle otutturduk kuralları. Şimdi eşim benim kızacağım şeyleri bildiği için bana sormadan gerekli cevapları veriyor

Bizde tek tarafa yakın olucaz ama. Zaten ailesinden dolayı kavgalarımız oluyor hep. Mesefe koysam bile çoluk çocuk olursa torunu yollamadın, gelin bize gelmiyor olacak adım.

Şu kk da okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla kv ile yakın oturmak hatadır , yapmayın siz de bu hatayı eşiniz belli ki aileci ileride başınız çok ağırır. Şimdiden ailesi yüzünden kavga ediyormuşsunuz önünü alamazsınız.

Neden gelinler kv"lerden okadar şikayetçi hiç anlamadım . Kv okadar kötüyse neden evlenirler onuda anlamadım? Bekarım ondan galiba:KK50:

:) Ay bende hep derdim anlaşamayacak ne var ki diye. Öyle olmuyormuş. Ki beni bilen bilir sessiz sakin bir insanım normalde ama kvdeyle atışmışlığımız bile var zamanında büyük olay. Biri size laf sokunca sakin kalamiyorsunuz, hele ki haksiz yere. Hele ki eve gelin giden sizsiniz. Gidilen ev biraz anlayışlı olmalı yeni gelen kişiye. Hele bi de eşiniz ailesini tutuyor onlar için kavga ediyorsa sizinle o zman ailesini daha da sevesiniz gelmiyor içinizden.
Hoş geçen de laf soktu kvdem kendi kendime içimden güldüm, tuttum kendimi bişey dememek için. Hem de eşimin yaninda. O da tek laf etmez zaten annesine. Bütün nazı kavgası bana.
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Şu kk da okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla kv ile yakın oturmak hatadır , yapmayın siz de bu hatayı eşiniz belli ki aileci ileride başınız çok ağırır. Şimdiden ailesi yüzünden kavga ediyormuşsunuz önünü alamazsınız.

Bende öyle düşünmüştüm haklisiniz valla. İste eşim benim için yapsaydın nolurdu, ben mutlu olmuştum falan deyince vicdanımı sorguladım hatalı miyim dedim bi ara ama simdi tek öyle düşünen ben olmadığımı görmek güzel

Back
X