• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv'in tuhaf huyları

evet bosch diyor ama düşük model olsun bosch olsun dio ama biz buzdolabını mesela gardrop istiyoruz boschda 6500 tl bunu söylemiş nişanlım ben onları düşündüğümden pahalı die söyledim

Düşük olsun ama bosch olsun demesindeki amacı bence hani pahalı bişeye gücünüz yetmezse düşük modelini alın ama yine de bosch olsun demeye getiriyor. Takılacak ne var bunda canım.

ben de beyaz eşya konusunda oğlum ve gelinime fikir veriyorum. bunda yanlış olan ne?bosch almayın,siemens alın dedim.(ben bosch kullanıyorum,bulaşık makinesinden memnun değilim).
kolye yi de belki çok beğenmiştir.oğlu aldıysa kendisine de isteyecektir.
her hareketinin altında bir şey aramayın bence,daha huzurlu olursunuz.

aaaaaaa kv de de varmışşş burada aman aman :KK68::KK68:

İnsanlar yalnızca fikrini söylemeli ya dayatmamalı. Yani bence bosch alın demeli mesele illa bosch alın dememeli buna KV de dahil. Bu tarz konuşmalar hic hoş değil. Siz yine bildiginizden sasmayın. Kolye olayı da biraz tuhaf ama altında bisey aramayın yine de kadının kafa karışıklığına verin bazen olur olmadık şeylere takılıyorlar bu da öyle bence

Kolyeyi merak etmiştir; o kim aldı meselesi de oğlunun eklemesidir, kadının böyle bir şey dediğini hiç sanmıyorum
Eskilerin değişmeyen tavsiyesidir, eski modelde olsa kalitelisini alın demek, kötü niyetten değil yani biraz da yeniliği takip edememek var, ben tüm beyaz eşyalarımı Samsung aldım mesela ablam neden Bosch almadın diye burun kıvırdı ancak ben çok memnunum :)
Yeni evlenecek genç bir insansınız, her şeyin altında bir şey aramayın, kayınvalidedir kötüdür illa diye bir şey yok. Oğlunu evlendiriyor tabi ki fikir beyan eder, iyisi olsun ister, senin annende yapmıyor mu arada :)) Dert etmeyin böyle şeyleri, ne kadar az didiklerseniz o kadar rahat edersiniz. Depresyon tedavisi görmüş olması, sosyal çevresinin olmaması kriter değil bence ondan şüphelenmeye. Şöyle düşünün ki ; ömrü boyu çalışmış, ayaklarının üzerine basıp, insan yetiştirmiş bir kadın, ne kadar çok hayat tecrübesi vardır onun, ön yargı ile yaklaşmayın. Gelin değilde evlat olmak diye bir tabiri vardır teyzemin sizde o niyetle başlayın.

Back
X