Maje daha onceki konularinida okumustum ve benzer hayatlar yasiyoruz ne yazikki.problem kvmi yoksa arayi bulamayan eslermi bilmiyorum ama su varki ana kuzulariyla bir arada olmak cok cok zorr...keske sende gitseydin kvnin agzina laf vermemis olurdun..Konularımı bilen bilir kısacık bahsedeyim eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz .kvm beni düşünmüyor ve anlamak istemiyor.çalışıyorum kvme misafir gelir bzi çağırır kaç defa söyledim işim olur gelemeyeblirim nöbetci olabliyorum ertesi günüde dinlenmek istiyorum geçen kvmin yîğeni geldî yiğeninle geçenlerde görüştük ama kvm oram ağrıyo buram ağrıyo der yemeğe çağırmış eşime söylemiş ben de eşime yorgunum dedim eşimle anlaşmıştık artık bu konulardan tartışmayacaktık eşim istersen yemeğe kendi annene git dinlenirsin ben seni ordan alırım dedi sonra tavır aldı bana ne var annemlre gelsen yemek yer gidersin eve dedi.bende bi öyle bi böyle diyorsun dedim inanki işten dün gece 12çıktım dinlenmek istiyorum dedim tavır yapıyor ben kendi annemlerdeym şuan .kvm in istediği oldu sîz böyle gidersenz ayrılırsız demîşti eşimle bu sefer bitecek galiba eşim tel açmıyor çok kötüyüm
kayınvalideniz rahatsızmı ?
eşiniz neden arayı bulmuyor ..
mesafeli olun ..
ayrıldınız mı ?
eşiniz neden telefona bakmıyor ?
Yemeğe gelmediğin için tel açmıyor oysa eşimle anlaşmıştık işin varsa îster gelirsin ister gelmezsin demişti.hatta kvmede söyldim bunu .yiğeni geldi kvmn bzide yemeğe çağırdı ben çok yorgundum nöbet sonrası bu yüzden gelmyeceğim eşime dedim. Tamm sen kendi annenlere git dinlen dedi sonra tavrını değiştrdi nyr gelmîyorsun dye tavır aldı
Cnm tel.meşgüle alıyor kaç defa aradım ben geçenlerde 1ay olmuştur yne aynı yemeğe çağırdı pat diye yemeğe gttim ama anlamıyor kvm bide hadi çıkablirsiniz artık demezmi ben sanki köleyin nezaman kalkacağmı blmiyorum bazı cümlelerine okadar üzülüyorumkîBelki telefonu duymuyordur hemen kötu dusunmeyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yorgunsaniz kendi annenize neden gidiyorsunuz ki? Madem dinlenmek istiyorsunuz esiniz giderse gitsin, sizde söylediginiz gibi evinizde kalip dinlenin, acikcasi annenize gitmeniz olaylari dahada tetikler, düsünün esiniz gelmiycem ben annenlere deyip kendi annesine gitse hosmu? Bence bu rahatsiz etmistir, her nekadar esiniz teklif etmis olsada bana daha cok imali bi teklif gibi geldi...
Cnm tel.meşgüle alıyor kaç defa aradım ben geçenlerde 1ay olmuştur yne aynı yemeğe çağırdı pat diye yemeğe gttim ama anlamıyor kvm bide hadi çıkablirsiniz artık demezmi ben sanki köleyin nezaman kalkacağmı blmiyorum bazı cümlelerine okadar üzülüyorumkî
Yorgunsaniz kendi annenize neden gidiyorsunuz ki? Madem dinlenmek istiyorsunuz esiniz giderse gitsin, sizde söylediginiz gibi evinizde kalip dinlenin, acikcasi annenize gitmeniz olaylari dahada tetikler, düsünün esiniz gelmiycem ben annenlere deyip kendi annesine gitse hosmu? Bence bu rahatsiz etmistir, her nekadar esiniz teklif etmis olsada bana daha cok imali bi teklif gibi geldi...
Size katiliyorum bende... :thumbup:
annesinden kopamamis erkeklere hakaten gicik oluyorum.herseyin bir orta yolu var ne annemde annem.sizide memnun.etmesi lazim ailesinide konusarak asabilirsiniz ancak telefona bakmamak ne cocukca. esinize.lütfen aile bireyi oldugunu hatirlatin.
galatasaraylıyım ama
Canim sen nezamandan beri annendesin .
Ve evine gitmeyi dusunuyormusun
Anasina cok merakliysa kalsin orda. Peşine dusmeyin.
Yemeğe gelmediğin için tel açmıyor oysa eşimle anlaşmıştık işin varsa îster gelirsin ister gelmezsin demişti.hatta kvmede söyldim bunu .yiğeni geldi kvmn bzide yemeğe çağırdı ben çok yorgundum nöbet sonrası bu yüzden gelmyeceğim eşime dedim. Tamm sen kendi annenlere git dinlen dedi sonra tavrını değiştrdi nyr gelmîyorsun dye tavır aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?