Kvm siz böyle giderseniz ayrılırsınız demişti sonunda oldu

maje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
206
6
38
Balıkesir
Konularımı bilen bilir kısacık bahsedeyim eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz .kvm beni düşünmüyor ve anlamak istemiyor.çalışıyorum kvme misafir gelir bzi çağırır kaç defa söyledim işim olur gelemeyeblirim nöbetci olabliyorum ertesi günüde dinlenmek istiyorum geçen kvmin yîğeni geldî yiğeninle geçenlerde görüştük ama kvm oram ağrıyo buram ağrıyo der yemeğe çağırmış eşime söylemiş ben de eşime yorgunum dedim eşimle anlaşmıştık artık bu konulardan tartışmayacaktık eşim istersen yemeğe kendi annene git dinlenirsin ben seni ordan alırım dedi sonra tavır aldı bana ne var annemlre gelsen yemek yer gidersin eve dedi.bende bi öyle bi böyle diyorsun dedim inanki işten dün gece 12çıktım dinlenmek istiyorum dedim tavır yapıyor ben kendi annemlerdeym şuan .kvm in istediği oldu sîz böyle gidersenz ayrılırsız demîşti eşimle bu sefer bitecek galiba eşim tel açmıyor çok kötüyüm

kayınvalideniz rahatsızmı ?
eşiniz neden arayı bulmuyor ..
mesafeli olun ..
ayrıldınız mı ?
eşiniz neden telefona bakmıyor ?

annesinden kopamamis erkeklere hakaten gicik oluyorum.herseyin bir orta yolu var ne annemde annem.sizide memnun.etmesi lazim ailesinide konusarak asabilirsiniz ancak telefona bakmamak ne cocukca. esinize.lütfen aile bireyi oldugunu hatirlatin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maje daha onceki konularinida okumustum ve benzer hayatlar yasiyoruz ne yazikki.problem kvmi yoksa arayi bulamayan eslermi bilmiyorum ama su varki ana kuzulariyla bir arada olmak cok cok zorr...keske sende gitseydin kvnin agzina laf vermemis olurdun..

kayınvalideniz rahatsızmı ?
eşiniz neden arayı bulmuyor ..
mesafeli olun ..
ayrıldınız mı ?
eşiniz neden telefona bakmıyor ?

Yemeğe gelmediğin için tel açmıyor oysa eşimle anlaşmıştık işin varsa îster gelirsin ister gelmezsin demişti.hatta kvmede söyldim bunu .yiğeni geldi kvmn bzide yemeğe çağırdı ben çok yorgundum nöbet sonrası bu yüzden gelmyeceğim eşime dedim. Tamm sen kendi annenlere git dinlen dedi sonra tavrını değiştrdi nyr gelmîyorsun dye tavır aldı

anladım da mecbur değilsin gitmeye ..
kocan arada koruyamıyor sanırım ilişkinizi ..

Belki telefonu duymuyordur hemen kötu dusunmeyin

Yorgunsaniz kendi annenize neden gidiyorsunuz ki? Madem dinlenmek istiyorsunuz esiniz giderse gitsin, sizde söylediginiz gibi evinizde kalip dinlenin, acikcasi annenize gitmeniz olaylari dahada tetikler, düsünün esiniz gelmiycem ben annenlere deyip kendi annesine gitse hosmu? Bence bu rahatsiz etmistir, her nekadar esiniz teklif etmis olsada bana daha cok imali bi teklif gibi geldi...

Belki telefonu duymuyordur hemen kötu dusunmeyin

Cnm tel.meşgüle alıyor kaç defa aradım ben geçenlerde 1ay olmuştur yne aynı yemeğe çağırdı pat diye yemeğe gttim ama anlamıyor kvm bide hadi çıkablirsiniz artık demezmi ben sanki köleyin nezaman kalkacağmı blmiyorum bazı cümlelerine okadar üzülüyorumkî

Size katiliyorum bende... :thumbup:

Canim bence evine gitmelisin . Olay daha buyumeden evine git esine seni özledim geldim diyerek...

Gerci bence sende gram hata yok ama..

Evinde olman daha dogru

Cnm eşîm dedi bana git annenlere diye ben evim de oturayım dedim yok görmesinler şimdi ben senin işin olduğunu söylerim dedi.

Son düzenleme:

Kaç defa aradım onu açmadı .eşimle anlaşmıştık herşey yolundaydı neden böyle davrandı bilmiyorum

Canim sen nezamandan beri annendesin .
Ve evine gitmeyi dusunuyormusun

Canim sen nezamandan beri annendesin .
Ve evine gitmeyi dusunuyormusun

Gitmek istşyorum tabi ama inan bıktım eşim tamm işin varsa ister git ister gitme karışman ben sana demîşti şimdi yne aynı sorunlardan tartışıyoruz 2 gün olucak annemlerdeyim

Anasina cok merakliysa kalsin orda. Peşine dusmeyin.

Yorgunum diye kv ye gitmeyip annenize gitmissiniz. Orada esinize madem yorgun annesne nasil gitti. Burda yr eve gecerdi demislerdir. Bence haksiz degiller. Yorgunsaniz evde dinlenin. Bence de agizlarina laf vermissi iz. Bu dan sonra bari cok alttan almayin. Bazi durumlari cinnet temizler... esiniz telefonu acar merak etmeyin. Siz de burada noktayi koyun yorgunsam uygun degilsem gelmiyorum diyin kapatin konuyu. Ama ne olursa olsun aranizdaki sorunlari kimse bilmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…