Gitmek istşyorum tabi ama inan bıktım eşim tamm işin varsa ister git ister gitme karışman ben sana demîşti şimdi yne aynı sorunlardan tartışıyoruz 2 gün olucak annemlerdeyim
Canim sen nezamandan beri annendesin .
Ve evine gitmeyi dusunuyormusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yorgunum diye kv ye gitmeyip annenize gitmissiniz. Orada esinize madem yorgun annesne nasil gitti. Burda yr eve gecerdi demislerdir. Bence haksiz degiller. Yorgunsaniz evde dinlenin. Bence de agizlarina laf vermissi iz. Bu dan sonra bari cok alttan almayin. Bazi durumlari cinnet temizler... esiniz telefonu acar merak etmeyin. Siz de burada noktayi koyun yorgunsam uygun degilsem gelmiyorum diyin kapatin konuyu. Ama ne olursa olsun aranizdaki sorunlari kimse bilmesin....
Konularımı bilen bilir kısacık bahsedeyim eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz .kvm beni düşünmüyor ve anlamak istemiyor.çalışıyorum kvme misafir gelir bzi çağırır kaç defa söyledim işim olur gelemeyeblirim nöbetci olabliyorum ertesi günüde dinlenmek istiyorum geçen kvmin yîğeni geldî yiğeninle geçenlerde görüştük ama kvm oram ağrıyo buram ağrıyo der yemeğe çağırmış eşime söylemiş ben de eşime yorgunum dedim eşimle anlaşmıştık artık bu konulardan tartışmayacaktık eşim istersen yemeğe kendi annene git dinlenirsin ben seni ordan alırım dedi sonra tavır aldı bana ne var annemlre gelsen yemek yer gidersin eve dedi.bende bi öyle bi böyle diyorsun dedim inanki işten dün gece 12çıktım dinlenmek istiyorum dedim tavır yapıyor ben kendi annemlerdeym şuan .kvm in istediği oldu sîz böyle gidersenz ayrılırsız demîşti eşimle bu sefer bitecek galiba eşim tel açmıyor çok kötüyüm
eve gitsem yne aynı problem olucak ne yapcağımı şaşırdım aramadıda msj atmadıArama niye arıyorsun ki?.Sen ounla evlenip bir yuva mı kurdun,anasının emir erimisin.Gel gel,git git.Çalışıyorsun anlayış göstermeyen eşin peşine niye düşüp kendni haklıyken haksız edip,onu yüreklendiriyorsun
Yorgun insan annesine de gitmez evinde uzanır dinlenir bence
Kayınvaliden de böyle demişse eşine, eşin hak verip gelip sana çattı bence
Çatmasını doğru bulmuyorum ama eski sorunlarınızdan dolayı gitmediğinizi düşünüyorum
Yorgunluktan olsa hiç bi yere gidesi gelmez insanın
Eşime dedim kendi anneme gtmek istemîyorum ama gt seni görmesinler evde ordan alırım dedi ben gtmeyeceğim dedim eşimin tavrı deyişince gttim
senin konuların LEMIN ile çok benziyor
en başından beri 2 üyeliğinde senin olduğunu düşünüyorum
belirteyim 2 üyelik yasak
kocan tavır yaparsa yapsın
sen git evine otur mecbur konuşcak
bu tavrını dvm 2 üyelîk açılıyormu bilmiyorymki ayrıca burda bir çok benzer sorunu yaşıyor birî yazmıştı bizde yakın oturuyoruz ben çalışıyorum eşim kaynım la ortak iş yapıyor dye ismini bulup paylaşıcağım cnm
senin konuların LEMIN ile çok benziyor
en başından beri 2 üyeliğinde senin olduğunu düşünüyorum
belirteyim 2 üyelik yasak
kocan tavır yaparsa yapsın
sen git evine otur mecbur konuşcak
bu tavrını dvm 2 üyelîk açılıyormu bilmiyorymki ayrıca burda bir çok benzer sorunu yaşıyor birî yazmıştı bizde yakın oturuyoruz ben çalışıyorum eşim kaynım la ortak iş yapıyor dye ismini bulup paylaşıcağım cnm
yazım tarzların bile aynı (kvm kaynım la gibi)
neyse uyarayım dedim banlanma sonra
buluyo çünkü yöneticiler...
yazım tarzların bile aynı (kvm kaynım la gibi)
neyse uyarayım dedim banlanma sonra
buluyo çünkü yöneticiler...
Ozaman çok kötü durumuz böyle dye banlanma o ne blmiyorum kaparılacağm saçma bidaha buraya girmiyorum ozaman derdimi anlatmak için giriyorum 2üyelik yapıp kandırmak böyle bri değlim telden gîriyorum yazı. Kötüü kusura bakma derdim var butür şeylerle uğraşanam ynede yorumlarınız için sğl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?