Kvm siz böyle giderseniz ayrılırsınız demişti sonunda oldu

Gitmek istşyorum tabi ama inan bıktım eşim tamm işin varsa ister git ister gitme karışman ben sana demîşti şimdi yne aynı sorunlardan tartışıyoruz 2 gün olucak annemlerdeyim

Onlar kimki esinle aranizdaki tartisma sebebi bile olamazlar.. galiba bastan tavrinizi koymaliydiniz. Ama gec degil yavastan biraz mesafe koymaya calis kv ile arana
Ama en kisa zamanda evine dön bence .. hic bisey olmamis gibi esinle iyi ol

Bu insanlar ne istiyorlar gencecik ciftlerden anlamis degilim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sen nezamandan beri annendesin .
Ve evine gitmeyi dusunuyormusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı konular ve ben çok yoruldum çünkü bunları aşmıştık artk bunları yapmayacaktık eşim seninle huzurlu olmak istiyorun sen gelmek istersen gelrsin ister gelmezsin dedi bende bana sorulmasını îstiyorum işin varmı yorgunmusum vs böyle anlaşmıştık

Zaten eşime gelmek istmiyorum dedim tm dedi sonra ne olduysa tavır aldı .anneme gittim çünkü eşîm evde kalma dedi git kendi annenlere dedi.sonra tavır alınca sinir oldum sen annemlerw gt dedin dedim eşimde nye gttim dyor bana delirtti benîi bî öyle bî böyleee

sizin kendinize ait bi hayatınız olamaz çünkü demi ... anlamıyorum bu insanları ya ... allahından bulsun canım boşver

Esinizin akli dengesi mi yerinde degildir nedir. Siz durumu acikliyorsunuz tamam diyor, anasi gelin buraya gelmeli diyor ona da tamam deyip size tavir yapiyor. Dengesiz resmen ya.

Sakin alttan almayin. Artik kendi aklini kullanmaya baslasin yani kuzuluk nereye kadar yani kocaman adam olmus artik.

Merak etme telefonuda acar evede gelir. Sen bence bu konuda kati ol hic taviz verme. Dedigim dedik olursan bas edemez ustune. gelmezler.

Sizin kocada kayinvalidede olmamis be ablacim..

Aaaa valla imdat diye bağıracağım. Böyle kv çekilir mi? Oğluma hala söz geçirebiliyorum, karısından çok benim lafıma bakar diyerek sizinle s.dik yarışına girmiş. Afedersiniz ama öyle. Sizi yıldırmaya çalışıyorlar. Bence kararlı olun. Eşinizi de aramayın gidin evinizde kalın. Kocanız fena dolduruşa geliyor.

Arama niye arıyorsun ki?.Sen ounla evlenip bir yuva mı kurdun,anasının emir erimisin.Gel gel,git git.Çalışıyorsun anlayış göstermeyen eşin peşine niye düşüp kendni haklıyken haksız edip,onu yüreklendiriyorsun

Bence eşiniz sizi denemişte olabilir işte. Annene git diyince yinede onu dinleyip o dedi diyip gidiyorsunuz Ama anneme gel diyince gitmiyorsunuz..Sizdede var tutarsızlık. Yorgunsanız yok ben anneme falan da gdemem yatıp uyuycam diyebilirdiniz..

eve gitsem yne aynı problem olucak ne yapcağımı şaşırdım aramadıda msj atmadı

Siz böyle giderseniz ayrılırsınız diyen kaynanaya, "sen de böyle gidersen elimde kalırsın" demeli

Yorgun insan annesine de gitmez evinde uzanır dinlenir bence
Kayınvaliden de böyle demişse eşine, eşin hak verip gelip sana çattı bence
Çatmasını doğru bulmuyorum ama eski sorunlarınızdan dolayı gitmediğinizi düşünüyorum
Yorgunluktan olsa hiç bi yere gidesi gelmez insanın

Eşime dedim kendi anneme gtmek istemîyorum ama gt seni görmesinler evde ordan alırım dedi ben gtmeyeceğim dedim eşimin tavrı deyişince gttim

Eşime dedim kendi anneme gtmek istemîyorum ama gt seni görmesinler evde ordan alırım dedi ben gtmeyeceğim dedim eşimin tavrı deyişince gttim

Bunu eşine demedin mi
Sen git diye ısrar ettin şimdi bu tavır niye diye
Haklıysan sessiz kalma bağır hatta
Annesi seni sorunca şişip şişip sana patlamaya hakkı yok

senin konuların LEMIN ile çok benziyor
en başından beri 2 üyeliğinde senin olduğunu düşünüyorum
belirteyim 2 üyelik yasak

kocan tavır yaparsa yapsın
sen git evine otur mecbur konuşcak
bu tavrını dvm ettir bence bozma sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…