Kvm siz böyle giderseniz ayrılırsınız demişti sonunda oldu

Bu annesinin sözüne bakan insanlara gerçekten sinir oluyorum bakıyorsan da ortada kal nedir bu Allah aşkına sende tavrını koy çocuk oyuncağımı bunlar yahu

sizi aramayan adamı neden arıyorsunuz ki ? anladığım kadarıyla da çalışıyorsunuz maddi olarak da ona ihtiyacınız yok...siz böyle devam ederseniz annesinin altında kalmaya mahkumsunuz...

sizi aramayan adamı neden arıyorsunuz ki ? anladığım kadarıyla da çalışıyorsunuz maddi olarak da ona ihtiyacınız yok...siz böyle devam ederseniz annesinin altında kalmaya mahkumsunuz...

Çalışıyorum cnm eve gtsem eşimle aynı sorunlar neyapıcağım bu böyle gtmez eşim beni ben onu çok severek evlendik şimdi bu durum çok kötüyüm

durumunuz varsa baska eve tasinin sorun ortadan kalkacaktir sanirim. Fazla yakin olunca heran orda olmanizi bekliyorlar. ama uzak olursaniz daha iyi olur.

durumunuz varsa baska eve tasinin sorun ortadan kalkacaktir sanirim. Fazla yakin olunca heran orda olmanizi bekliyorlar. ama uzak olursaniz daha iyi olur.

Evt aynen uzak olunca iyi olucak ama bunu eşime anlatamıyorum en azından anlaşmıştık isteer gelirsin ister gelmezsin demişti sonra yne aynıı böyle sorunlar

onunla konusuyo onun dümen suyuna giriyo seninle konusuyo senin dümen suyuna giriyo bu herseyden önce bi karakter sorunu, aslolan bence şudur kişi annem/karım diye bakmaz olaya, kim haklı kimin gerekçeleri gerçekçi kim mantıklı ve makul diye bakar, bakamiyosa nerden inceldiyse ordan kopsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt aynen uzak olunca iyi olucak ama bunu eşime anlatamıyorum en azından anlaşmıştık isteer gelirsin ister gelmezsin demişti sonra yne aynıı böyle sorunlar

yani genel olarak evliliklerdeki sorunlar ailelerden kaynaklida olabiliyor. bu yuzden ailelerden biraz uzak olmak daha avantajli olacaktir. bu her iki aile icin gecerli. En azindan arabayla 10 dk mesafe olmali diye dusunuyorum.

Aileler ne kadar iyi niyetli de olsa ister istemez bazen insan gitmek istemiyor. kendi anne babasi dahi olsa. yorgun oluyor insan ne biliyim basbasa vakit gecirmek istiyor veya biraz kendi evine ailesine zaman ayirmak istiyor. Yakin olunca aileler ister istemez dahil oluyor.

Evlenicek kizlarada bu konuda tavsiyede bulunmak isterim kendi aileniz dahi olsa lutfen cok yakin olmasin. insan annesinden rahatsiz olmaz bunda hemfikirim. ama biraz mesafe olmasi kendi evlilik hayatiniz icin daha iyi olucaktir.

bence sen ne yap et esini ikna et. Kendin arastir ne biliyim daha guzel uygun bir ev veya esinin isyerine daha yakin bir ev. Aklini cel kocanin. seninle daha fazla vakit gecirmek istiyorum falan gibisinden Otur dusun. Onemli bir konu cunku evlilik hayatiniz icin ciddi sorun teskil ediyor. bunu cozmeniz lazim. Aranizda iliskinizde hic bir sorun yokken boyle dis etkenlerden dolayi huzurunuz kacmasin.

sevgiyle askla kalin

Yorgunum gece 12 lerde çıkıyorum diyorsunuz artık nasıl bir işse o da ayrı da kendi annenize gidebiliyorsunuz bari eşinize yorgunum deyip gitmiyorsanız evinizde dinlenseydiniz sonuçta akşam gideceksiniz kaynananıza da o zaten hazırlığını yapmıştır birkaç saat oturmak mı yoruyor sizi o zaman annenizr gitmeyin evde dinlenin yani. Eşinizde buna kızmıştır zaten akraba filan geldiğinde çağırıyordur.

Konu sahibi arkadaşı, ailesine eşi zoraki göndermiş, açıklamasını önceki sayfalarda yaptı.
Sizin açtığınız konu çok gerilerde kaldığı için sizi burada görünce sormak istedim, sizin son durumda ne oldu acaba konuşabildiniz mi k.validenizle umarım her şey yoluna girmiştir.

sağlıkk sektöründe çalışıyo olabilirr bi fabrikada vardiyeli çalışıyo olabilir bi alışveriş merkezinde çalışıyo olabilirdee olabilirr gece çıkan birsürü iş kolu var nasıl imalı bi oda nasıl işse demek herkes 9-5 çalışamıyor maleseff

tek çaresi var zaman ve çok uzak şehirlere taşınmak :)) bırak açmasın teli sende arama olduğu yere kadar ben çok çektim mahkemelerden döndüm aynı olaylar eşim en sonunda düzeldi şükür ama çk ezildim şimdi mutluyum çok şükür herkesten çok uzağız 2 tanede Allah yavru bağışladı.

bencede doktor hemşire hasta bakıcı fabrika da çalışan güvenlik görevlisi herkes vardiyalı çalışabilir insanın gecesi gündüzü karışıyor ben konu sahibinin eşine kızdım madem karım yorgun sen annene git dedi sonra niye tatava yapıyor yada başta o zaman evde kal deseydi
kayınvalidede ayrı düşüncesizlik işten çıkmış yorgun argın ki akşam çıkmış birine evine ısrar kıyamet çağırıyor annesine niye gitmişte kaynanasına gitmemiş herkes bilir ki insan anne evinde rahat olduğu kadar başkasının evinde rahat olmaz şimdi orda ne var burdada oturacaksın derler ama oraya gidip hiç bir şey yapmadığında da arkadan laf ederler bir bardak bile kaldırmadı diye yorgun falanda anlamazlar o yüzden konu sahibine hak veriyorum ben

kesinlikee öylee anne evinde gerekirse sofra önüne gelir kılını kıpırdatmazsınn ama kv evinde böyle bişey mümkünmü kiii heleki misafir varr ne diye çağırılıyo zaten hizmet edilsin diyee amaa ahhh erkeklerin bu anlayışsızlıklarıı ahhhh adamı deli ederlerr hadi kv çağardıı insanın eşi destek olacakkk hadi destek olmuyosun bide tatava yapıyosunn sinirden ölmede ne olll
Benim nişanlımda pek farklı sayılmazz geçenlerde regl oldumm nasıl sancım var eltimde umreden gelmişş ona gittik duramıyorum ağrıdan e tabi herkes ordaa kalkalım diorum yok kv bile git kızım dioo bizimkisiii yokk delirdim en sonundaa

Annem bana gelince ya da ben anneme gidince yorulmuyorum ama kV me gidince yoruluyorum o yüzden de annem her zaman daha cazip anne gibisi yok bunu anne olunca daha iyi anladım şimdi dicekler ki erkeğin ki anne değilmi tabiki anne ama annesinin evinde de olsak benim annemin evinde de olsak ondan iş aş bekleyen yok ona göre hava hoş yani ama kV bana is yaptirinca kendini iyi hissediyo 3 günlük yemek depolatmişligi var bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen öyle insan anne evinde rahat ediyor ayrıca herzaman mesai kalmıyorum ayda 1yada 2 böyle.. cnm sğl burdaki arkadaşlara tşkrler burda yazınca rahatlıyorum .

Tutarsızsınız diyorsunuz tamm benim hareketim tutarsız diyelim eşim bana tamm ister gel ister gelme kendin bilirsin diyor . kvmle konuşuyorum eşim oğlunuzla anlaştık böyle diyor diyorum yne kvm aynı davranışlarda .. ben zaten yatıp uyuyacağım gitmek istemiyorum dedim eşime ama sen git kendi annenlere dedi. ayrıca kvm annen değilmi diyeceksiniz? eğer kvm annem gibi olsaydı bana kızım hadi sen dinlen nöbetten çıktın ister gel ister gelme , sen otur cayları ben koyarım nöbetten çıktın istersen çık yat sen diyebilir dimi ama hiçbirini bu zaman kadar hiç duymadım zoruma gidende bu... ama annelerimiz ne yapıyor otur kızm sen ben yaparım işte anne yanı buu bende istedim annem gbi davransın ben kızı gbi olmaya çalışırken hiç böyle düşündüğünü görmedim.

Bizim d eaynen bu duurmlar vardı..Kayınbaba ayda bir başka şehirden (2.5 saat)geldiğinde; erkek kardeşi başka şehirden geldiğinde,kuzenleri geldiğinde;;teyseleri geldiğinde aynı şehirde olduğumuz halde görümceyle mecburi ve yatılı git geller..Yani misafir geliyor evli görümce bize geliyor yatılı kalıyor,sonra onlara gidiliyor orda da yatılı kalıyoruz misafir gidene kadar..
Önce sana hak vermesi sonra tavrını değiştirmesi..Ben tavır koymaya çalıştım ama kapı önüne kondum.
Beyefendi evlenmiş,kızı olmuş.Ben hala yerimde sayıyorum,sanki tüm suçlu benmişim gibi..

Son düzenleme:
Annesigile gittiğinde rahatsız olmaz ki..Dinlenir yine ,yatar..Ama nmisafirliğe gittiğinde yatamaz,yardım etmek zorunda kalır işlere..Nöbet diyorsunuz hemşire misini?hele ki hemşirelilk çok yorucudur,bir de bu gezme misafirlik derdini yorgunken çekmek zordur...Nöbet çıkışı misafirlik konusunda görüşün.Siz d eeve para getiriyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…