Kız çalışıyorsa bakamaz diye düşünmüştür oBu kadar duygusal düşünemiyorum işte ben. Dediğim gibi ben kızım nedeniyle çoğu zaman yemek bile yapamayan biriyim. Halen benimle birlikte yatıyor. Eşim oturma odasında kanepede. Onu da düşündüm kv gelse bizim yatağı versem kızım başka yerde uyumuyor. Oturma odasında kanepede de olmaz. E kv gelince hepsi bana doluşacak kp, görümce, anneanne. Bu kadın kendi evinde mis gibi yatağında yatsa onun için çok daha rahat ve sağlıklı.
O zaman bekle bir kaç günBu yazdığım sizlere tuhaf gelebilir fakat kp ve görümcem sanki sorumluluğun çoğunu bana yıkmak istiyor gibi hissediyorum. Yani iki günlük deyip bana yıkmak istiyorlar gibi.
Merhaba hanımlar. Hemen ön bilgi verip sorunuma geçeyim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. 28 aylık bana sın derece düşkün ve tüm zamanımı alan bir kızım var. O nedenle halen işe dönüş bile yapamıyorum.
Kv de İstanbul'da yaşıyor. O, Avrupa yakasında; ben ise Asya. Evde annesi (sağlığı gayet yerinde), emekli kocası ve kızı ile birlikte. Görümcemde çalışıyor.
Kv'nin bu hafta içi açık kalp ameliyatı ile kalp kapakçığı değişecek. Ayrıca kendisinin ileri derece astım, kansızlık, şeker, tansiyon sorunu var ve en az 100 kilo.
Bugün telde bana ameliyattan sonra bana gelip iki üç gün bende kalacağını, sonra evine geçeceğini söyledi. Sebebi ise bizim evde klozet var onlarda yok. Moralini bozmak için birşey demedim ama sonradan canım sıkıldı. Bu isteği bana saçma geldi ve bana sorulmadan alınan bir karar. O kadar ciddi ve sağlık sorunları olan bir kişinin bende iki gün kalıp eve geçeceğini söylemesini aklım mantığım almadı. Kaldı ki görümcem sağlıkçı. Kv bilmese o bilir. Amaç nedir anlamadım. siz olsanız kabul eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?