Kv'nin bizi yoluncak kaz zannetmesi :(

Kendi öz babam böyle..

Borç diye alır ama ödemez :)

annem asla öyle bir kadın değil gururludur bana dediği ''Kızım cebinde sigara parası yok diye size yanaşıp durdukça bu adam velevki hasta olduk o zaman nasıl sana kızım bize bir el uzat deriz '' diye yakınıyor..

Bu seferde telefon açtıgında annene söyleme sakın haberi olmasın diyor :)) Biliyor ki annem canına okuyacak..

Neyse ki kayınvalidemler bu konuda insaflılar
Sanslı oldugun taraf varmış yine.Hala devam ediyor mu baban?

valla sakince konuşmuşsunuz ama
eşin yapacagını gene yapmış
eşin tek oglan çocukmu
Evet tek erkek cocuk.Evet yaptı.Dünden beri kemiriyorum kendimi içten içe aslında....
:(

Kurus yok artıkkk.Sizde cok cekmişsiniz yazdıgınızdan onu anladım.Nasıl bas ettiniz peki?Son nokta neydi sizde?(cok özel degilse)Eşimde temkinli artık eskiden olsa kv agladı diye veriyoruz deyip kestirip atardı ve ciddi anlamda kavga ederdik...Dün telefonda konustuk,evde konusuruz dedim sesimin tonundan herseyi anlamış ve aksam düzgünce konuştuk.Nazar degmesin :) Ne zaman bitcek???Kenardaki paradan vermedik arkadasından aldı yatırdı hesaplarına.Bana göre aynı sey,dertlerine yine biz koştukkkk.

Bugüne kadar yaptığınız yardımları Allah rızasına sayın ve unutun derim.Anladığım kadarıyla maddi durumunuz sizin için fazlaymış gibi görünüyor yani aileleriniz tarafından.İyisimi yatırım yapın bir an önce.Araba ya da ev alın mesela.Siz borçlanınca istemekten ümitleri kesilir ve ona göre harcama yaparlar.Bebiş de yokmuş daha.İnşallah sağlıcakla bebiş de oldu mu zaten apayrı masraflar çıkar kendiliğinden.Sonra mı?Mutluluklar mutluluklar mutluluklar...Sevgiyle kalın.

Bugüne kadar yaptığınız yardımları Allah rızasına sayın ve unutun derim.Anladığım kadarıyla maddi durumunuz sizin için fazlaymış gibi görünüyor yani aileleriniz tarafından.İyisimi yatırım yapın bir an önce.Araba ya da ev alın mesela.Siz borçlanınca istemekten ümitleri kesilir ve ona göre harcama yaparlar.Bebiş de yokmuş daha.İnşallah sağlıcakla bebiş de oldu mu zaten apayrı masraflar çıkar kendiliğinden.Sonra mı?Mutluluklar mutluluklar mutluluklar...Sevgiyle kalın.

Evet ikimizde calışıyorduk biriktirdik,ailelerimize göre sartlarımız cok cok iyi.Buldugumuz parayı yemedik cunkü,belirli bir bütcemiz varmış gibi davranıp gezip tozduk,harcadık ama hep ölçülü gittik kenarı para hep koyduk.Ben 1 hafta önce işi bırakmak durumunda kaldım,tekrar calışmak istiyorum.Bebek yokken evde oturmanın dogru olmadıgını düşünüyorum.Birikimlerde bosa gidince calışmakta istemiyorum aslında....Ev işine henüz giremiyoruz 4-5 ay beklemeliyiz babam için cekilen kredi bitmedi.Borc olsa,bebek olsa para isteseler ne yaparız diye düşünüyorum bazen....İyi dileklerin için cok tesekkur ederim.

artık kaynananda ayağını yorganına göre uzatsın bizde yılllarca para yardımı yaptık utanmasalar halen isteyecekler şimdi 2 emekli yok halimiz harap ama olana kadar çocukları sömürdüler eltim hep der çocuklarımın rıskımı yediler diye ,kl çocuklaro okutmamışlar hiç para harcamadılar ama tabi analarına laf söyletmezler sanırsın ki hep çocuklara harcama yapmışlar şöyle etrafıma baktığımada çocuğuna para harcayanların çocuğuda minnetsiz ,vefasız nasıl bir dünya anlamadım

walla :53::53::53: oldum resmen. bacım ne para varmış sızdede maşallah kac aileye birden yetiyor.:1:

Allah daha cok versın bayılıyorum böyle insanlara bız borclardan hıc kurtulamıyoruz :50:
kayınvalıdenıze acccayip fitil oldum bu ne ya dayamış sırtını ogluna aglamalar bilmem neler. terbıyesız bencıl kadın kendı oglunu kullanıyor,sömürüyor. boyle annelere varya acayip sövesim gelıyor.kımse kusura bakmasın evlatların nasıl hayırlısı hayırsızı varsa ailelerinde var ...
allahtan esınız gene lafını söyluyomus ıcım rahatladı.bence bı an once ev alın borca girin esınız bundan sonra ıstese bıle veremez.su an bekledıgınız hergun boşa gecıyo bence sizin için en azından taksıter ödenmış olur. bu kadın bu huyundan vazgecmez bence, onun yakanızdan düşmesini beklemeyin , sağlayın:47:

walla :53::53::53: oldum resmen. bacım ne para varmış sızdede maşallah kac aileye birden yetiyor.:1:

Allah daha cok versın bayılıyorum böyle insanlara bız borclardan hıc kurtulamıyoruz :50:
kayınvalıdenıze acccayip fitil oldum bu ne ya dayamış sırtını ogluna aglamalar bilmem neler. terbıyesız bencıl kadın kendı oglunu kullanıyor,sömürüyor. boyle annelere varya acayip sövesim gelıyor.kımse kusura bakmasın evlatların nasıl hayırlısı hayırsızı varsa ailelerinde var ...
allahtan esınız gene lafını söyluyomus ıcım rahatladı.bence bı an once ev alın borca girin esınız bundan sonra ıstese bıle veremez.su an bekledıgınız hergun boşa gecıyo bence sizin için en azından taksıter ödenmış olur. bu kadın bu huyundan vazgecmez bence, onun yakanızdan düşmesini beklemeyin , sağlayın:47:

Dügünümüzde takılan altın bütün hersey bitti tükendi artık sayelerinde.Emeklerimizle kazandıklarımıza geldi sıra onuda yediremem artık her iki tarafada aynıyım.Kendi babam cok sukur konuşmamdan sonra 1 tl bile istemiyor.Dedigin gibi ailelerinde hayırsızı var.Sonucta huzurumuz bozuluyor,görüyorlar.Bizde zor günler gecirdik,eşim işten cıkarıldı ben 3 ay evi cevirdim calıştım,kv ödeyecegiz dedigi ama ödemedigi bütün dügün borcları bize kaldı.Biz kendi kendimize evlendik.Dügünde takı takmadılar....Şimdide oglum,gelinim koş.Her düştügünde biz kaldıramayız ki...Nereye kadar???

zamanında çok çocuk doğuruyorlar sonunu düşünmeden evlilik vakti gelince para yok yardım yok üstüne birde altınları alan mı dersin ,para isteyen mi dersin doğur,doğur sonuı yok ,vasıfsız eleman her yerde
Dügünümüzde takılan altın bütün hersey bitti tükendi artık sayelerinde.Emeklerimizle kazandıklarımıza geldi sıra onuda yediremem artık her iki tarafada aynıyım.Kendi babam cok sukur konuşmamdan sonra 1 tl bile istemiyor.Dedigin gibi ailelerinde hayırsızı var.Sonucta huzurumuz bozuluyor,görüyorlar.Bizde zor günler gecirdik,eşim işten cıkarıldı ben 3 ay evi cevirdim calıştım,kv ödeyecegiz dedigi ama ödemedigi bütün dügün borcları bize kaldı.Biz kendi kendimize evlendik.Dügünde takı takmadılar....Şimdide oglum,gelinim koş.Her düştügünde biz kaldıramayız ki...Nereye kadar???

Kızlarrr,kp parayı vermiş bugun eşim arkadasına parayı vercek.Sukur diyorum,para bizden cıkmıcak.Eşimi denediler mi diye düşünüyorum ya da eşimin söyledikleri agır geldi .

Back
X