Kv’nin eşimi fitnelemeye çalışması

photodiary2017

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
580
809
23
Merhaba arkadaşlar
Ben çok uzun zamandır forumu takip ediyor ve birçok konudaki fikirlerinizi, zamanla nasıl haklı çıktığınızı görüyorum. Buna dayanarak sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Eşim bana göre daha iyisi daha mükemmeli olamayacak bir eş yıllardır bir dediğimi iki etmemiş, hep aşkla bakmış merhametle muamele etmiş, kendinden önce beni düşünen birisidir aklıma onunla ilgili olumsuz tek birşey gelmiyor o kadar sevgiyle davranır ki.
Ancak kv, elti ve görümce hiç sevmezler beni. Aramızda hiçbir tartışma olmamıştır şuana kadar. Ancak arkamdan söylediklerini ya da eşime söylediklerini duydum hep. Eşim kaç kez annesine bana karımı kötülemeyin diye sitem ediyordu. Kv sürekli herkesi yönetmeye çalışan herşey istediği gibi olsun isteyen birisi. Ben sırf eşim beni el üstünde tuttuğu için onu kırmamak üzmemek için hep görmezden geldim önemsemedim. Şu kadarını söyleyebilirim hareketleri konuşmaları bana çok cahilce geliyor. 15 yaşında evlenmiş küçük biyerde yaşamış bunun üstüne kendini hiç yetiştirmemiş birisi. O kadar cahilce konuşuyorlar ki anlatamam. Ama eşim eğitimci ve çok mantıklı birisi. Benimde çok güzel bi işim ve maaşım var. Evlenirken eşim zor durumdaydı masrafları hep ben ve ailem karşıladık. Ailem de eşimi çok sever. Daha sonra eşim yaptığım krediyi ödedi. Ailem ise durumu iyiydi siz mutlu olun dedi borcumuzu sildi. Eşimin ailesi ise cahil ve maddi durumları kötü. Olabilir hepimiz kötü duruma düşebiliriz ekonomik olarak. Ama bu cahillikle birleşince sürekli kuyruğunu dik tutmaya çalışan kv beni hep ezmeye küçümsemeye çalıştı elti be görümce de küçümsediler dışladılar.
Ben de onları hiç aramamaya karar verdim. Önceden arada arardım ancak şuan uzun süredir kv hiç aramıyorum. Eşime neden beni aramıyor sesini çok özlüyorum üzülüyorum ben ne yaptım ona diyormuş. Eşimde çok üzülmüş. Bana söyledi. Ben eşimi mahcup etmek istemem ama hele de bu şikayetin üzerine hiç arayasın Yok.
Şuan kendimi ifade edemesem de kv kendini acındırarak güya özledik diyerek masum rolüne girip beni eşime şikayet ediyor.
Zaten konu çok uzun oldu hakkınızı helal edin sorum şu bana öyle bişey söyleyin ki kv hem ona şikayet ettiği için darıldığımı anlasın hem de hiç kötü bi laf olmasın ki eşime şikayet etmesin. Çünkü herşeyi eşime anlatır. Sırf bu yüzden konuşmak istemiyorum. Sürekli hepinize eşitim diyip bana çok kırıcı şekilde göstere göstere eltim el üstünde tutar. Ama eşim sen o kızla anlaşamazsın görüşmezsen kızmam der

Valla bence hiç o toplara girmeyin . Cehalet ile fakirlik arasındaki bağlantıyı pek kuramadım ama siz şükredin kocanız iyi bi insanmış. Bugüne kadar ne yaptıysanız aynısını yapmaya devam edin , sonradan üzülen siz olursunuz

Devamlı görüşmüyoruz uzak bi şehirdeler binde bir arardım ancak onu da bıraktım kv herşeyi göz yaşlarıyla eşime anlatır eşimde dayanamaz hiç anasına çok acır bnm hakkımı da yedirmez ama annesine de hiçbir şey söyletmez annesine bana karımı kötülemeyin derken bana da bana annem hakkında olumsuz konuşma der.
İçime çok oturdu özledim diyip kendini acındırması amacı beni şikayet etmek. Çünkü direk şikayet etse eşim kızıyor. Kadın yolunu bulmuş. Şimdi açık açık laf etsem eşime söyler ve eşim arada kalır ben onu üzmek istemiyorum. Öyle bi laf sokim ki kendi bile anlamasın içime dert oldu size güveniyorum kızlar

O konuda yanlış anlaşılmak istemem. Bi örnek vereyim kendi hem hiçbişey almaz tek iğnesi yoktur ben de hem de her aldığımı en ince noktasına kadar eleştirir çok çirkin olmuş der. Ben orada alamadığı için kendini ezik hissettiğini ve bunu bastırmak için sürekli beni ezdiğini sezdim

Aynen devam edeceğim peki ilk arayışımda sanki onun zoruyla arıyormuşum gibi olacak ve o da bak gördün mü kocası yola getirmiş gibi düşünecek.

Eşinize samimiyetle anlatiniz. Anlattığınız kadarıyla, sizi anlayabilecek biri eşiniz. Gerekcenizi ifade ediniz yani.
Ben de eşimin kiz kardesi ile hiçbir sorun yaşamadığım halde, aileye girdigimden beri bana karşı hep mesafelidir. Bir noktadan sonra kırıcı olmaya başladı benim icin bu durum. Samimiyetle ifade ettim. Beni anlıyor. Zaman zaman kayinvalidem, hepimizi davet eder yemege ben de bazen birseyler one sürerek, geri ceviririm. Esim nedenini bildiği icin yanımda durur..

Eşim de kız kardeşi için o seni kıskanıyor sen beni önemse dedi ve iş çözüldü. Ama annesi hakkında tek olumsuz şey dinletemiyorum. O anlayışlı adam, o sürekli ailesine karşı beni koruyan ve eltim ile görümcem ile görüşmememi destekleyen adam bu konuda eleştiri kabul etmiyor. Babası küçükken annesine çok şiddet göstermiş üstüne kv şiddetide eklenmiş. Ama kendisi de değişmemiş bana karşı öyle.

Esim de ailesine tek toz kondurmaz. Buna kız kardeşi de dahildir. Kimseyle bir sorunum yok ailede. Hepsini de cok severim. Onlar da beni ve ailemi cok sever. Kiz kardeşiyle de oyle bir sorunum yok zaten elle tutulan.. ama bana hep mesafeli durması, beni incitiyor elimde olmadan. Kendimi degersiz hissediyorum ve cok üzülüyorum. Ben hissettiklerimi anlattığımda; 'peki öyleyse, ilişkini sen ayarla, ben bu konuda taraf olamam' dedi. Zaten elle tutulur birşey yok bana karşı. Sadece mesafeli.
Ama dediğim gibi, aile ici yapilacak olan seylere zaman zaman katilmak istemedigimde sorgulamaz hic. Çünkü zaten ifade ettim ben kendisine.

En ideal eş tiplerinden birisi. Terazisi çok adaletli herhalde. Anayı ana gibi bir yanına eşini de eş gibi öbür yanına almış. Ne anayı eşine ne eşini anaya ezdirmemiş. Helal olsun diyorum. Zaten eşinizi de kırmak istemiyorsunuz bırakın arayın kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün boşverin. Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah. Maşallah diyeyim.

konuyu takipteyim belki güzel fikirler gelir biz de faydalaniriz

kv yi de cok kafaniza takmamaya calisin 15 yasinda evlenmek erkenden anne olmak yetmemis gibi hem esinden hem baskasindan defalarca siddete maruz kalmak... saglikli dusunerek o duruma katlanamazdi ki...
biraz anlamaya calisip gecistirin

gorumceyle elti yakinindaysa, yakininda olandan yardim istedigi gelip gitmelerini bekledigi icin el ustunde tutuyodur belki

yani onun acisindan bakmaya calisin eltiniz gorumceniz calisiyo mu mesela

sizi rahat ve mutlu gordugu icin gerek yok almaya yapmaya diye dusunuyo olabilir

kendi hak ettigi hayati siz yasiyosunuz diye dusunuyo olabilir

cok asiri rahatsiz edecek seyler yapmiyosa görmezden gelmeye calisin

Siz de politik olun arayın. Temelli aramamak olmaz. Cumasını kandilleri falan kutlayın. Cuma haftada bir mesela yeter :)

Anladım ben de ilk fırsatta eşimle bu konuda ciddi bi konuşma yapıp bu durumun beni kırdığını anlatayım. İşin garibi eşimde annem cahildir ama kötü niyetli değildir der. Ama bna laf ettirmez. Eşim anlatsa annesi ağlayarak kendini haklı çıkarır. Evlenirken biz dış çekim yaptırdığımız için annesi ağladı sebebi abisi yaptıramamış. Ya da bizim borcumuz yokken onların çok varmış.
Sürekli talep halinde olmaları ve yanımıza gelmek istemeleri beni ciddi anlamda boğuyor çünkü ben anksiyeteyim panik atağım. Zorlanıyorum.
Eşim bunları görüyor bni uzak tutuyor ama annesinin bni şikayet etmesine ve bnm aramamama üzülüyor.

Ben eşim arada kalmasın diye hem arayayım hem de şikayetine kırıldığımı belli edeyim istiyorum. Bunu kurmadan nasıl yapabilirim. Yoksa eşime söyler ve eşim ztn yoğun çalışıyor bna bi zararı Yok kafasını takar. Kadın hiç oğlunu düşünmüyor ki

Yorumunuz için teşekkürler içimi rahatlattınız. Eşimin yaptıklarına bakınca bunun için üzmem diyorum ama kendime de aramayı yediremiyorum sanki zorla iş yaptırılıyormuş gibi.
Eğer bn bu tavırda olup mesafe koymasaydım İnan’ın iç çamaşırımın rengine bile karışmak isterdi.

Teşekkür ederim. Evet haklısınız onun açısından bakıp üzülüyorum vicdan yapıyorum ama yine herşeye karışıyor mesafe koymak zorunda kalıyorum. Yoksa ben de çok isterdim eşimin anasını el üstünde tutayım.
Mesela bana eli bomboş gelir ama giderken kızlarıma sürpriz yapacağım diye kızına ve eltime hediye alır. Ben beklediğimden değil ama bu harekete kırılırım mesela.

çok haklisiniz mesafe koymakta kirilmakta, ben kafaniza takip caninizi uzmeyin diye dedim aslinda

siz evinize karistirmiyosaniz o da bisey almayarak baskasina aldigini da gozunuze sokarak aklinca misilleme yapiyo. sizi yola gelecek diye bekliyo. cok yanlis bi tutum ama onun huyu bu. ona göre 1-0 dan 1-1 e hatta 1-2 ye cevirip maci aldi yani

ama evinizin icine karistirmayarak bence 10-0 siz aldiniz maci

mesafeye devam ama uzmeyin kendinizi lutfen

Bizim evliliğimiz de kısmen sizinkine benziyor. Eşim çok adaletli çok mehametli. Evliliğimizde de inanılmaz yardımcı fedakardır. Ama ailesi karısmak demeyeyim de sizin aksinize hiç yok gibiler. Yani nasıl desem isteme gününden bu güne hiçbir faydaları destekleri anne babalıkları olmadı. Seneden seneye biz gider içeri girince akraba olur dönerken kapıdan çıkınca el oluruz. Hayırlı olsun ,geçmiş olsun, başın sağolsun nedir bilmezler. Ama hiçbirşekilde kötü de etkilemezler. Yani eşimi doldurmak yada evliliğimize müdehale kesinlikle olmadı. Nötr gibi. Sabrımın zorlandığı çok olur Ama annem kardeşim hep cuma günü doğmuşsun bırak aramasın sormasınlar sırf bu yüzden eşini kırmaya değer mi. Senin için yaptıklarına bak derler. Senede bir kocanla birlikte git gel derler. Onun için herşeye değer derler. Sizinki de o hesap. Kapıyı kapatınca yine eşimizle kalıyoruz bırak isteyen istediğini desin.

Bana sürekli hepsi mutlu bi aile bi ben dışarıdanım gibi davranıyor. Oğlumu çaldın senin yüzünden az görüyorum diyoruz. Oğlumda devlet memuru Yani tayini çıkıyor ztn. Bana sen el kızısın dedi. Eşime neden eşinsiz duramıyorsunda beni öyle özlemiyorsun diyor. Evlenince görümcemi yanımıza vermeye çalıştı.
Tamam eşim bunları bana yansıtmadan kapatıyor üzümlüm diye cevaplarını veriyor ama bn duyuyorum ve iğreniyorum soğuyorum eşim ise kendisi bni madur etmediği için bu duyduklarımın beni üzmesini kavrayamıyor.
Bi gün hiç bir problem olmayan mükemmel giden evliliğim biterse bu kadın yüzünden olur.
Kp ise çok anlayışlı tam bir kız babasıngibi davranıp karısını dizginler karıştırmaz.

Ya kv herkese diğer çocuğuna nasıl ısrarla torun yaptırdığını anlatıyor. Aynı evde yaşıyorlar akşamları akrabalara oturmaya gittiğini giderkende biz çok otururuz siz işinizi halledin banyoya girin dediğini anlatıyor. Bunu anlatırken de ben çok anlayışlıyım onları rahat ettiriyorum diye övünerek anlatıyor.iğrenç değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…