Kv’nin Kırıcılığı

Ev kvnin degil mi zaten? Ev benim havasinda diyorsunuz. Ev kvnin eviyse o ne istiyorsa o olur malesef zaten ev tutacak durumunuz yokmuş size oturun diye vermişler daha neye şikayet ediyorsunuz ki? Vermeseler ne yapacaktiniz?
Hem durumu olmayip hem de verilen sartlari begenmeyen insana kiziyorum ben, begenmiyorsaniz kendiniz yapacaksaniz.
Verilen şartı okudun dimi? 1+1 evde 2 oğul, 2 gelin yaşayacaklarmış.

Değişirsin merak etme. Ama değişirken de kendini yer yıpratırsın. Olaya pembiş gözlüklerle bakma. Bir üstte arkadaş yazmış ya, esas tepki bu evden çıkıcaksanız. Sizin yatak odanıza yerleşiyo kaynınlar, sadece haftasonu annenlere gitmeniz yerinde bir tepki mi?
Eşin madem işi çözemiyor o zaman her haftasonu eşekler gibi gelecek yanına. Sizin eşyalarınız da depoya konacak. Onun parasını da ödeyecek.
Sen böyle onların işine yarayan şeyler yapıp, sevgim azaldı dersen ohoo..
Evdeki eşyalar benim giyim eşyalarım canm mobilya vs yine onların.Benim mobilyalarım çalıştığım yerdeki evimde.Zaten haftasonları gelecek artık mecbur ki zaten geçen sene hep benim seminerlerim vardı haftasonları hep eşim geldi.

Verilen şartı okudun dimi? 1+1 evde 2 oğul, 2 gelin yaşayacaklarmış.

Okudum, ev buyuk bile olsa ben olsam ben de kabul etmem 2 cift yasamayi ama birsey diyemezdim ev kiminse söz hakki onundur. Begenmeyenede cikip gitmek düşer, ha beni zor durumda birakan aileme kirilirdim o ayri ama eninde sonunda ev onlarin, söz hakki onlarin. Öbur cocuklari da işsiz ve evleri henuz hazir değil, gelin haftasonlari geliyor diye ev yok demek istememisler heralde.

Okudum, ev buyuk bile olsa ben olsam ben de kabul etmem 2 cift yasamayi ama birsey diyemezdim ev kiminse söz hakki onundur. Begenmeyenede cikip gitmek düşer, ha beni zor durumda birakan aileme kirilirdim o ayri ama eninde sonunda ev onlarin, söz hakki onlarin. Öbur cocuklari da işsiz ve evleri henuz hazir değil, ev yok demek istememisler heralde
İyi de mantıklı olan oğlum siz zor durumdaysanız gelin eviniz olana kadar bizle yaşayın denir. Hadi siz de yukarıya çıkın orda kalırsınız kardeşinle denir mi? Bu artık şartlar bunu gerektiriyoru aşmış. Ben istediğimi yaparıma bağlamışlar. Şimdi ev konusunda çok haklı oldukları için olayı patlatmaları kvnin sonraki ataklarını önleyecek. Ben böyle sessiz sakin olsaydım annem mahvederdi kvmi. Nasıl birlikte yaşayacaklarmış, sen bana bi anlat diye.

İyi de mantıklı olan oğlum siz zor durumdaysanız gelin eviniz olana kadar bizle yaşayın denir. Hadi siz de yukarıya çıkın orda kalırsınız kardeşinle denir mi? Bu artık şartlar bunu gerektiriyoru aşmış. Ben istediğimi yaparıma bağlamışlar. Şimdi ev konusunda çok haklı oldukları için olayı patlatmaları kvnin sonraki ataklarını önleyecek. Ben böyle sessiz sakin olsaydım annem mahvederdi kvmi. Nasıl birlikte yaşayacaklarmış, sen bana bi anlat diye.

Birlikte yaşamak degil aslinda konu sahibi sadece haftasonu geliyormuş.
Yani ev butun hafta boş oluyor, konu sahibi haftasonu gelip kocasiyla yalniz basina keyif yapmak istiyor diye diger cocuklarini niye yanina oturtsun ki kadin?

Birlikte yaşamak degil aslinda konu sahibi sadece haftasonu geliyormuş.
Yani ev butun hafta boş oluyor, konu sahibi haftasonu gelip kocasiyla yalniz basina keyif yapmak istiyor diye diger cocuklarini niye yanina oturtsun ki kadin?
Çünkü söz ağızdan bir kere çıkar. Siz burda oturun, yok şimdi siz tam oturmayın kardeşin işsiz ama ev alıyor, diğer evi yok ama evini satmış o otursun, sizi de bilmiyorum napalım ki birlikte kalsanız? Bu nedir ki?
Benim anneme de çok ev düştü ailesinden. Hatta önceden oturduğumuz 2 evimizde annemindi, taşındık sonra başka evine :KK48: Neyse işte, ne ananem ne dedem karışmadı. Dayıma da o kadar ev verildi tabiki. Dayım ne satarken sordu ne başka birşey yaparken. Ben böyle gördüm. Aile parasıyla baskı kuruyorsa onlardan bi cacık olmaz.

Kv düşüncesizlik yapmış ve eşinde üzülmüş babasıyla tartışmış olabilir çünkü yapması gerekeni yapmış bence . Ve kısa bir süreliğine annenlerde kalın ama süreklilik haline getirme . Eşin bu durumu halletmek zorunda ister haftasonu yanına gelsin ister sen geldiğinde apart tarzı bisey bulsun veya baska caresi yoksa durumunuz da yoksa ailesine ust katta yalnız sizin kalmaniza ikna etsin . Eşini cok seviyorsundur aşiksindir ayrı ama sıkıştırdıgini dusunsende taviz vermemek ayri . Valla kocalari eğitmek gerekebiliyor bazı konularda başta nasılsa öyle devam ediyor hazırcı ve kolaylığa alıştırmamalı.

Çünkü söz ağızdan bir kere çıkar. Siz burda oturun, yok şimdi siz tam oturmayın kardeşin işsiz ama ev alıyor, diğer evi yok ama evini satmış o otursun, sizi de bilmiyorum napalım ki birlikte kalsanız? Bu nedir ki?
Benim anneme de çok ev düştü ailesinden. Hatta önceden oturduğumuz 2 evimizde annemindi, taşındık sonra başka evine :KK48: Neyse işte, ne ananem ne dedem karışmadı. Dayıma da o kadar ev verildi tabiki. Dayım ne satarken sordu ne başka birşey yaparken. Ben böyle gördüm. Aile parasıyla baskı kuruyorsa onlardan bi cacık olmaz.

Aileden benim de evim var ve ailem verdikleri uzerinden ustumde baski olusturan insanlar olmadilar ama her aile ayni degil, olmak zorunda da degil.
Bir de tapuyu kalkip konu sahibinin eşine vermemişler zaten, sadece haftasonlari evi kullansinlar diye izin vermişler, bu ev vermek olmuyor. Dolayisiyla diger cocuklarini da kendilerince magdur etmek istememisler ve boyle bir fikir atmişlar. 🙄

Aileden benim de evim var ve ailem verdikleri uzerinden ustumde baski olusturan insanlar olmadilar ama her aile ayni degil, olmak zorunda da degil.
Bir de tapuyu kalkip konu sahibinin eşine vermemişler zaten, sadece haftasonlari evi kullansinlar diye izin vermişler, bu ev vermek olmuyor. Dolayisiyla diger cocuklarini da kendilerince magdur etmek istememisler ve boyle bir fikir atmişlar. 🙄
Ortaya attıkları fikir saçmalık bence. Şuursuzluk örneği.
Her aile aynı değil ama yapılan haksızlığa da ama ev onun o haklı dememek lazım. Kira ödemeyen kiracıyı bile bu kadar kolay evden çıkaramazken insan oğluna gelinine böyle nasıl yapıyor? Nasıl hemen tansiyon çıkınca işin içinden sıyrılabiliyor? Ben çözemedim.

Ortaya attıkları fikir saçmalık bence. Şuursuzluk örneği.
Her aile aynı değil ama yapılan haksızlığa da ama ev onun o haklı dememek lazım. Kira ödemeyen kiracıyı bile bu kadar kolay evden çıkaramazken insan oğluna gelinine böyle nasıl yapıyor? Nasıl hemen tansiyon çıkınca işin içinden sıyrılabiliyor? Ben çözemedim.

Nebileyim ben bana veya eşime ait olmayan mülk icin kavga edemem acikcasi sacma bile olsa. Diger gelin ve oglu kabul etmişler mesela cunku ihtiyaclari var demek ki, onlar da bayilmiyordur birlikte kalmaya...

Nebileyim ben bana veya eşime ait olmayan mülk icin kavga edemem acikcasi sacma bile olsa. Diger gelin ve oglu kabul etmişler mesela cunku ihtiyaclari var demek ki, onlar da bayilmiyordur birlikte kalmaya...
Ahaha onların aklı olsa o şartlarda olmayan ev mi alırlar? Ayranları yok içmeye.. :KK53:

Al başına çal evini deyip , pılımı pırtımı alıp defolup giderim o evden.
Emir kipi kullanmak ne demek...
Herkes yerini ve haddini bilmeli..

Merhabalar kızlar.İçimi sıkan bir konuyu sizle paylaşmak istedim.Ben şehir dışında öğretmenim eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz.Kv lerin aile apartmanında en üst kat boştu bize verdiler.Bu sırada kaynım gümrükteydi işten çıktı eşi de çalışmıyor.Şuan oturdukları evi satıp daha pahalı bir ev almaya karar verdiler neye güvendiler bilmiyorum.Bu sırada evlerini sattılar fakat yeni alacakları ev hazır bir ev değil yapılıyor şuan inşaat halinde ve bitmesine 7 ay varmış.Bu sırada da kv ve kp kafasına göre demişler ki üst katta sizde kalırsınız.Ben asla kabul etmedim zaten eşimle haftasonları görüşüyoruz onda da kaynım ve eltimle aynı evde nasıl olacak ki yani.Neyse en son kv üst kata yanıma geldi.diğer gelinin çeyizlik eşyalarını salona buraya koyucaz depoda rutubetlenir (diğer eşyalar bir depoya gitti) dedi. ev 1+1 bu arada.Ben de anne salonda olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Anne salonda eşya olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Ben de konuşmayı kestim.Sürekli burası benim evim sen söz hakkı değilsin havasında yani.Neyse ben de bu emir kipiyle konuşmaya kızdım ve bir haftadır eşimle anneme geldik.ilk iki gün eşimi aradılar bir daha da aramadılar.Beni her gün arayan kadın bir daha aramadı.İnsan üzülüyor,hiç bir zaman saygıda kusur etmedim ama cahil bir insan olması beni çok yoruyor bazen. sizlerle paylaşmak istedim..
NOT:Evim ve kurulu düzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı için aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.
Neden ust kat diyor ama kendi yanina koymuyor senin kv. Ya varya hepisi ayni bu kvler is bozmak icin gelmis. Canim sabir Et sen kazanirsin. Bir de kocan neden seslenmiyor? Soylesin annesine baska yerde kalsinlar veya anne desin niye siz varken bizim ust katta geliyorlar? sacmalik ya benim eski kv de ayniydi, varya oksuz birisiyle evleneceksin bu dunyada

Her şeyde bir hayır vardır demişler.Eşin de onların gerçek yüzünü görmüş oldu .Annen benim evim demeye getiriyor bana imada bulunuyor gibisinden bir şeyler söylesen eşin sana inanmazdı yada sana öyle gelmiş derdi. Bırak o da yaşasın görsün.Dediğin gibi cahil insanlarsa zaten öbür oğlu geliniyle kendi evlerine taşındığı zaman tek kalacaklar,size yanaşmaya çalışacaktır. Yukarıda bir arkadaş da demiş iyi niyetli birine benziyorsun ama seni üzerler söyleyeyim.Bir şekilde uzaklaşmışsın iyi tarafından düşün, öbür gelinlerine koşsunlar bir ihtiyaçları olunca.Normalde insan der ki evet oğlu işsiz kalmış, sırf sen haftasonu geliyorsun diye niye evi vermesin öbür oğluna. Ona da yardımcı olmak istemesi olağan bir durum. Ancak size baştan oturun demiş, eşinle sadece haftasonu görüşebildiğini biliyorlar.Bunu bile bile size danışmadan emrivaki karar vermeleri sizi adam yerine koymamak demek.Hem öbür oğlu işsiz ama evini de almış. Onu düşünüyorsa size de verdiği sözü tutacak, lafından dönüp evi sizden aldım kardeşine verdim demeyecek. O yüzden mesafeni koru, yüzgöz olma.Zorunlu süren bitince eşinle kendi evinize çıkınca herkese yaptığına göre muamele yaparsın sende.

Son düzenleme:
Peki siz çalıştığınız yere gittiğinizde hafta içi eşiniz yine sizin ailenizde mi kalacak? Bir de madem 7 ay gibi kısa bir sureymis kb kendi evini açsın birlikte mutlu mesut yasasinlar

Neden hep siz gidiyorsunuz ki? Tek kalıyorsanız eşiniz gelsin bence yanınıza. Kendi eviniz kadar rahat edemeseniz de bu durumdan daha rahat olur eminim ki.

Kvnin üslup çok kötü.ben olsam eşyalarımı alır giderim.eğer eve sadece haftasonu geliyorsanız haftasonu onlar kvde kalıp evi size bırakabilirlerdi 7 ay için bu şekilde idare edilebilirdi belki.

Merhabalar kızlar.İçimi sıkan bir konuyu sizle paylaşmak istedim.Ben şehir dışında öğretmenim eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz.Kv lerin aile apartmanında en üst kat boştu bize verdiler.Bu sırada kaynım gümrükteydi işten çıktı eşi de çalışmıyor.Şuan oturdukları evi satıp daha pahalı bir ev almaya karar verdiler neye güvendiler bilmiyorum.Bu sırada evlerini sattılar fakat yeni alacakları ev hazır bir ev değil yapılıyor şuan inşaat halinde ve bitmesine 7 ay varmış.Bu sırada da kv ve kp kafasına göre demişler ki üst katta sizde kalırsınız.Ben asla kabul etmedim zaten eşimle haftasonları görüşüyoruz onda da kaynım ve eltimle aynı evde nasıl olacak ki yani.Neyse en son kv üst kata yanıma geldi.diğer gelinin çeyizlik eşyalarını salona buraya koyucaz depoda rutubetlenir (diğer eşyalar bir depoya gitti) dedi. ev 1+1 bu arada.Ben de anne salonda olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Anne salonda eşya olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Ben de konuşmayı kestim.Sürekli burası benim evim sen söz hakkı değilsin havasında yani.Neyse ben de bu emir kipiyle konuşmaya kızdım ve bir haftadır eşimle anneme geldik.ilk iki gün eşimi aradılar bir daha da aramadılar.Beni her gün arayan kadın bir daha aramadı.İnsan üzülüyor,hiç bir zaman saygıda kusur etmedim ama cahil bir insan olması beni çok yoruyor bazen. sizlerle paylaşmak istedim..
NOT:Evim ve kurulu düzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı için aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.
Eşyalı ev tarzında birşey düşünün. Ben olsam küsmem kırılmam. Gider eşyalı bir ev tutarım. GüCum parama yeter

Evet onlara düşen ev alan işsiz oğullarına kendi evlerini açmaktı ama olmamış mesele sadece gelip kalmak değil ki ihtiyaçları eşiniz ödeyecek faturalar onda aaah bu insanlar ve basit hesapları gerçekten tiksiniyorum böylelerinden erkekler sorun etmez diyelim ya o diğer gelin tüüü suratına ya...

Back
X