• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv'nin uyarısı. Sizce de gereksiz mı?

Trend konulara giriyorum bu konular bende neden gozukmiyor Kızlar yanlis bir yere mi basim. Burayi da trend mesajlardan buldum. Kac gundur gundur gunluk yazilan konulari okuyamiyorum. Hep tup bebek le ilgili sayfa lar cikiyor
 
Bilmiyorum belki de sizin dediğiniz gibi iyi niyetli ama zaten akşama kadar çocuğun pesindeydim. Doğru düzgün orda durmadim bile. Bir de cidden dikkat çeken birşey olsa eşim kesin fark ederdi ve söylerdi. Bana sanki yer aramış gibi geldi. Annem söylese ona da tepki verirdim ama kötü niyetli olduğunu düşünmezdim tabi ki. Sonuçta annemle benim aramda öyle birşey olamaz ki. Onun zaten üzerimde bir otoritesi kac yaşıma gelirsem geleyim vardır. Ama KV böyle bir otorite kurmaya kalkarsa bana iyi niyetli gelmez.
Evet saçma olabilir ama bence kayınvalide sizin poponuzu kıskanmış :D çünkü öyle giyimli bayanların olduğu bir ortamda sizin şalvar pantolonunuz dikkat çekiyor olamaz
 
Ne ayıp ne, ona mı düşmüş eşin varken . Demekki kötü bir bakış görmüş sapıkça ki dikkatini çekmiş ki madem öyle gitsin dayıyı uyarsın. Ayyyy çok kötü hissettirir bı sözler insana kendisini.
 
Oha!
Kayınvalideniz poponuzu seyretmiş ve kendi kardeşinin de sizin poponuza bakabileceğini ilan etmiş durumda!
Ohaaa!
 
Dayım milletin donu kıçının arasına girmiş mi diye bakacak kadar sapıksa ben bir daha kendisi ile görüşmemeyi tercih ediyorum deyip konuyu kapatırdım ve sonraki davetede katılmazdım.
 
Bugün eşimin dayısının bahçesine gittik. Benim üzerimde kısa kollu bir bluz ve altımda da uzun şalvar tarzı bir pantolon vardı. Eşimin dayısının eşi askılı bir bluz ve şort giymişti. Kızı da aynı şekilde giyinmişti. KV de yine askılı bir t-shirt ve altına kapri boyunda bir eşofman giymişti. Bunları yazıyorum çünkü ortamda aslında en göze çarpmayan giyim tarzı benimdi. Göze de carpabilir, herkes istediğini giyinmekte özgür. Ben de ne istersem giyerim. Ama eve geldik ve KV " bugün üstündeki hep poponun arasına giriyordu, dayın böyle şeylere dikkat eder, bir dahakine öyle olursa çek kenardan hemen" gibi beni durduk yere sinir eden bir uyarıda bulundu. Öyle birşey hissetmedim. Olsa bile pantolon siyah renkte ve sen nasıl fark ettin. Bir de yabancı insanların olmadığı bir ortamdayiz. Niye bu kadar dert edindin kendine? Millet kendi haline bakmadan böyle saçma sapan uyarılar yapınca bende salterler atıyor. Hiç iyi niyetli gelmedi. Senin gözün benim popomda mı? Ne ara fark ettin? Çok sinir oldum ya. Surat astim, cevap vermedim. Bilmiyorum benim mi tepkim gereksiz sizce?
Bugün ben de cok sacma bir iltifat aldım istemsiz o geldi aklıma, dün eşimin bir kuzeninin nişanına gittik bugün de bir başkasının istemesine... neyse bu kuzenler eşimin baba tarafından. Kayınvalidem tarafını ne kadar sevmezsem kayınpeder tarafını o kadar severim onlar da beni sever. Kaynanam da gaza mı geldi noldu iltifata geliyorum :) dün dikkat ettim özellikle göz ucundan oğlum kız kuzenleriyle konusurken gelinim hic kıskanmadı dönüp bakmadı dahil bile olmadı cok takdir ettim :))) herkes buz kesti bu ne sacmalıyor diye. Ben de dedim anne onlar kardes sayılır tabi olur mu öyle şey. Buarada kıskanmamı beklediği kişi 30 küsür yasında yani eşimden 6 yastan fazla büyük bir kuzeni, diğeri hele 10 yas kadar büyük esimden. İndik aşağı eşim diyor annem ne lüzumsuz konustu :D
 
Dayı yeğeninin eşinin poposuna bakıyorsa o dayının evine zaten gidilmez ki bence kayınvalide bilerek böyle söyledi dayının da günahına girmiş.Cevabını verin bence.Sonu gelmez yoksa.
 
Bugün ben de cok sacma bir iltifat aldım istemsiz o geldi aklıma, dün eşimin bir kuzeninin nişanına gittik bugün de bir başkasının istemesine... neyse bu kuzenler eşimin baba tarafından. Kayınvalidem tarafını ne kadar sevmezsem kayınpeder tarafını o kadar severim onlar da beni sever. Kaynanam da gaza mı geldi noldu iltifata geliyorum :) dün dikkat ettim özellikle göz ucundan oğlum kız kuzenleriyle konusurken gelinim hic kıskanmadı dönüp bakmadı dahil bile olmadı cok takdir ettim :))) herkes buz kesti bu ne sacmalıyor diye. Ben de dedim anne onlar kardes sayılır tabi olur mu öyle şey. Buarada kıskanmamı beklediği kişi 30 küsür yasında yani eşimden 6 yastan fazla büyük bir kuzeni, diğeri hele 10 yas kadar büyük esimden. İndik aşağı eşim diyor annem ne lüzumsuz konustu :KK70:
İyi de konuyla ne alaka bu yazdığınız? Ayrıca iltifat zannettiğiniz şey düpedüz hakaret.İyi okuyun şu olayları lütfen.
 
İyi de konuyla ne alaka bu yazdığınız? Ayrıca iltifat zannettiğiniz şey düpedüz hakaret.İyi okuyun şu olayları lütfen.
İltifat kelimem zaten ironiydi. Alaka da şu, kaynanalar gerekli gereksiz birşeylere karışıp yorum yapmayı cok seviyor kaale almamak lazım. Bir de böyle okuyun. Sevgiler.
 
Bence böyle bir durumda Ben nerde nasıl giyilmesi bilirim demek en güzeli. Birde böyle kıyafet karışma durumlarında mutlaka eşinize bilgi verin haberi olsun. En azından hoşlanmadığınızı kesin ve net eşinize anlatın ki yanında birşey derse kesip atsın. Ve ben bir daha o dayının evine gitmezdim ne demek milletin özel yerlerine bakmak resmen sapıklık.
 
Bilmiyorum belki de sizin dediğiniz gibi iyi niyetli ama zaten akşama kadar çocuğun pesindeydim. Doğru düzgün orda durmadim bile. Bir de cidden dikkat çeken birşey olsa eşim kesin fark ederdi ve söylerdi. Bana sanki yer aramış gibi geldi. Annem söylese ona da tepki verirdim ama kötü niyetli olduğunu düşünmezdim tabi ki. Sonuçta annemle benim aramda öyle birşey olamaz ki. Onun zaten üzerimde bir otoritesi kac yaşıma gelirsem geleyim vardır. Ama KV böyle bir otorite kurmaya kalkarsa bana iyi niyetli gelmez.

Aslında otorite kurmaya çalışmamış. "Bunu bir daha giyme" falan dese ben de hadsiz bulurdum ama iyi niyetli gibi geldi bana. Ama dediğim gibi aranızdaki ilişki normalde nasıl bilemiyorum. Belki gerçekten kötü niyetle söyledi, belki de iyi niyetle uyarmak istedi. Baş başayken söylemiş zaten. Niyeti iyiyse de kötüyse de fazla takılmayın bence.
 
Ne ayıp ne, ona mı düşmüş eşin varken . Demekki kötü bir bakış görmüş sapıkça ki dikkatini çekmiş ki madem öyle gitsin dayıyı uyarsın. Ayyyy çok kötü hissettirir bı sözler insana kendisini.
Dayidan yana çok eminim. Tamamen kv'nin saçmalığı
 
Back
X