- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.254
- 798
- Konu Sahibi Oglak kizi
çağır çilingiri yine değiştir kilidi.
kv de de habersiz girmeye kalkarsa kapıda kalır.
kv de de habersiz girmeye kalkarsa kapıda kalır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya kötüymüş sizin durum ama iyi etmişsiniz![]()
Ya 1 haftalığına tatile gitmişsek![]()
Yok artık daha neler duyacağız Allah uzak etsin böyle insanlardan
Icerde kilit yok mu? Gece cekiver giremezEvimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Dipnot kv ile anlaşamıyorum, bana karşı hiç iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum herşeyi beklerim.
Benim evimin anahtar yedeği kv vardr önlerinin evininde bizde var ama benim ev olarak onlara mesafem var he deyince pat diye gelcek bi durum değil ama aynı katta otursam anahtarımı vermezdim o ayrı yani zil çalışmadan evime gelemezler onlarda bilir bunuEvimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Dipnot kv ile anlaşamıyorum, bana karşı hiç iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum herşeyi beklerim.
Ailenin genel durumu önemli tabi .ben yakın oturan ailelerin eğer arada sorun yoksa anahtar bulundurmasından yanayım bi sağlık sorunum olur ya da biz evde yokken su basar yangın vs vs ama yine de evime gelirken aramasını ve kesinlikle anahtar kullanmamasını isterim. Biz bir anahtarı eşimin işyerinde odasının çekmecesinde biri arabada bir tanesi de bende . Yaşadığımız il de bir yakınımız yok . Anlaşamadığım birinde anahtar olursa bende gerilirdim. Sanırım kv nin ilk rahatsız edici davranışında anahtarla ilgiliyse tabi hemen eşimle konuşup tekrar degistirirdim sanırım . Bizim her iki tarafla da sorunumuz yok eşimin anahtarlığında kv evinin anahtarları var bende de ailemin anahtarları var. O yüzden Bizim de onlarda olabilirEvimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Kapının arkadasındaki zinciri ya da emniyet kilidini hep kapalı tutun ve evin anahtarını da kapının arkasında bırakın. Ben evde kimse yoksa bunu yapıyorum hep. KorkuyorumEvimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Ya neden hemen çocuk gibi ağlayıp eşinizi de zorda bırakıyorsunuz. Baktınız ki kv anahtarı kafasına gore kullanıyor, girip çıkıyor habersiz, ben rahatsız oluyorum der, kilidi kendiniz değiştirirsiniz bu defa. Ucuz birşey zaten. Belki sadece yedek diye tutacak. Dogmamis cocuga don biçip üzülmeye ne gerek var.Evimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı