Kv’ye ev anahtarı?

Valla ne kaynanalar varmış be girip temizlk yapan camını kapatan 🤣 bazı kv lerde anahtar almak için ölür biter anahtarı alır. Biz kapıdan o bacadan içeri girer dip köşe karıştıemadık yer bırakmaz karıştırdığı yerler bile dağınık kalır. Aslaa kabul etmez gerekirse ağlar sızlar yalancısın sen der. Buzdolabına kadar karıştırır amaç nedir çözemez kimse 🤣 amaaa bıkmadan usanmadan hergün karıştırırlar ... eee böylesine de mi verilir anahtar sizce ?

Anahtarı vermek istemeyişinize bir şey diyemem.
Kv aranızdaki ilişki iyi değil ki vermek istemiyorsunuz.
Ama anahtar yüzünden çıldırmak,ağlayıp bağırmak biraz aşırı tepkiler gibi geldi bana.
Derdinizi daha sakin anlatmayı deneyin eşinize.
Bir müddet sonra,bu fevri hallerinizi tolere etmeyebilir eşiniz.

Kv demle aram iyi ama anahtarım yok öyle birşeyi eşim yapamaz zaten ;) ta en başta kilidi değiştirip anahtarlar biz hariç kimsede olmayacak demiştim ;)
Git kilidi bide sen değistir eşine bile verme

Haklısınız ev sizin mahreminiz. Neden üçüncü bir kişide anahtarınız olsun ki.

Eşim ilk evlendiğimizde anneme yedek anahtar verelim belki kapıda kalırız dedi. Bende çilingirler bunun için var dedim. Haklısın dedi konu kapandı. Kii kayınvalidem melek gibidir. Aramadan müsait misin diye mesaj atar müsaitim dersem arar bize gelmeden 1 hafta önce haber verir. O kadar iyi biri olmasına rağmen ben gerek duymadım şuan olsa yine istemem.

Kayınvalidenize gittiğinizde anahtarlığından sizin evin anahtarını çıkarıp aynı marka aynı model başka bi anahtarla değiştirin açamasın. Ya da onu yapamıyorsanız eşiniz yokken siz evinizin anahtarını değiştirin eşinizin anahtarlığına yeni anahtarı farkettirmeden takın

Evimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Dipnot kv ile anlaşamıyorum, bana karşı hiç iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum herşeyi beklerim.
Icerde kilit yok mu? Gece cekiver giremez😂

Buarada komsumuzun anahtari var bizde.. cunku icerde unutuyolar anahtarlarini hep😂Hic onlardan izinsiz girmedim evlerine😂 Bi kez kardesimin evlerine girmistim onlar tatildeyken cicekleri sulamaya bide buzluktan bi kac paket kiyma almistim😂😂😂

Evimin anahtarı erkek arkadaşımın annesinde var. Kayınvalide demem annedir benim için. Hiç bir sorun yaşamadım gelirken 50 kere sorar hatta. Habersiz gelse, ben yokken gelse hiç rahatsız olmam. Ama bu aradaki ilişkiyle alakalı güvenmemenizin sağlam bir sebebi varsa bir bahaneyle alın anahtarı geri vermeyin

Kapınızın kilidini değiştirip eşinİzin ,
“ bir yedeğide annemde dursun”
Demesi çok gereksiz olmuş.
Kv’nin Hiç bir suçu yok evladı böyle düşünüyorsa kadın da saygı duyar.
Ama bunun içinde ağlamayın lütfen Bnde haklı olduğum konularda tartışmak yerine ağlamayı seçenlerdenim.
Üzmeyin kendinizi eşinize güzel bir dille anlatıverin orta yolu bulun.

Evimizin kilidini değiştik, eşim bana laf arasında bir yedeğide annemde dursun dedi, ben eminimki o kilit değişince bana yedek yaptır demiştir oda vermiştir ona, bana yolunu yapıyor, çıldırdım çok ağladım, ben yatarken biri girecek mi diye mi düşüneceğim, özelim ne olacak, eşim laftan anlamıyor kaybolursa diye verdim diyor, kaybılsa çilingir var çok kötüyüm, kim haklı
Dipnot kv ile anlaşamıyorum, bana karşı hiç iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum herşeyi beklerim.
Benim evimin anahtar yedeği kv vardr önlerinin evininde bizde var ama benim ev olarak onlara mesafem var he deyince pat diye gelcek bi durum değil ama aynı katta otursam anahtarımı vermezdim o ayrı yani zil çalışmadan evime gelemezler onlarda bilir bunu

Ailenin genel durumu önemli tabi .ben yakın oturan ailelerin eğer arada sorun yoksa anahtar bulundurmasından yanayım bi sağlık sorunum olur ya da biz evde yokken su basar yangın vs vs ama yine de evime gelirken aramasını ve kesinlikle anahtar kullanmamasını isterim. Biz bir anahtarı eşimin işyerinde odasının çekmecesinde biri arabada bir tanesi de bende . Yaşadığımız il de bir yakınımız yok . Anlaşamadığım birinde anahtar olursa bende gerilirdim. Sanırım kv nin ilk rahatsız edici davranışında anahtarla ilgiliyse tabi hemen eşimle konuşup tekrar degistirirdim sanırım . Bizim her iki tarafla da sorunumuz yok eşimin anahtarlığında kv evinin anahtarları var bende de ailemin anahtarları var. O yüzden Bizim de onlarda olabilir

Anahtar vermek bana da gereksiz geliyor. Yani annesiyle babasıyla yakın oturmayan milyonlarca insan, anahtarlarını kimseye bırakmadan nasıl hayatta kalıyorlarsa, siz de öyle kalabilirsiniz. Üstelik anlaşamıyorsanız, çok samimi hissetmiyorsanız, bu insanı daha çok rahatsız eder. Eşinizin bunun farkında olması gerekirdi. İstemediğinizi söyleyin eşinize, anahtarı geri istemeye yüzü yoksa, kilidi değiştirsin.

Benim bir arkadaşım vardı. Öğrenciyken bir oda tutmuştu ve odaya girilip çıkılıyor mu diye, dışarı çıkarken kapıya bubi tuzağı kurardı. =)) Bir tel saçı kapıdan kasasına bantlardı hafifçe. Kapı açıldıysa, saç teli kopardı, oradan anlardı giriş olup olmadığını. Eşinizle durumu çözemezseniz, bu konuda yardımcı olalım en azından. :KK53:

Kapının arkadasındaki zinciri ya da emniyet kilidini hep kapalı tutun ve evin anahtarını da kapının arkasında bırakın. Ben evde kimse yoksa bunu yapıyorum hep. Korkuyorum

Ya neden hemen çocuk gibi ağlayıp eşinizi de zorda bırakıyorsunuz. Baktınız ki kv anahtarı kafasına gore kullanıyor, girip çıkıyor habersiz, ben rahatsız oluyorum der, kilidi kendiniz değiştirirsiniz bu defa. Ucuz birşey zaten. Belki sadece yedek diye tutacak. Dogmamis cocuga don biçip üzülmeye ne gerek var.

Back
X