KV'yle mücadelem💪

İyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu . Neyse bakrom
Bacım ne kadar güçlü olursan ol o onun anası. Haklı olsan bile durum böyle ya idare et ya da oğlunu anasına bırak .

Ufak sinek ama mide bulandırıyor cidden bu bir değil iki değil huzurum kalmadı
Kesinlikle öyle sorma bende öyle aynı apartmandayım. En son kapanışı yaptık daha da sesi çıkmadı rahatım ben çok şükür şimdilik. Eşimde hiç gitmez bile ayda yılda işi olursa ancak. Ama o kocamı zincirledim gönderemiyorum sanıyor. Adam da sevmiyor ki anasını ben napıyım :KK51:

Kesinlikle öyle sorma bende öyle aynı apartmandayım. En son kapanışı yaptık daha da sesi çıkmadı rahatım ben çok şükür şimdilik. Eşimde hiç gitmez bile ayda yılda işi olursa ancak. Ama o kocamı zincirledim gönderemiyorum sanıyor. Adam da sevmiyor ki anasını ben napıyım :KK51:
Hayır o değil de kadın benim de tüm dengemi alt üst etti . Bütün enerjimi çekti aldı elimden . Dilinden düşüremedi beni

Aynı binada geçinemezken aynı evi mi istiyor deli mi acaba derdi ne 🤓 Seni zehirleyecek heralde o yüzden daha yakın olmak istiyor 😎
Eşimde aynısını dedi aynı binada geçinemiyoruz öyle bi durumda napacaz dedi . Beni değil kocamı zehirleyecek diliyle kadın utanmasa boşan diyecek sürekli oğlunu yakınında tutma çabaları artık sıktı beni

Boşver, dilediklerini düşünsünler. Aslında çok iyi tanıyorlar oğullarını ama işlerine gelmiyor. Geline suç atmak en kolayı.

Aynı apartmanda oturup rahat olanı hiç görmedim. Sağlık Bakanının dediği gibi MESAFE MESAFE MESAFE
Ayrı ev diyip kandırıyorlar kızları. O asla ayrı ev olmuyor. Tadilat pisliğinden korkmasa kaynanalar, üstten alta merdiven indirir. 😬

Ayrı ev diyip kandırıyorlar kızları. O asla ayrı ev olmuyor. Tadilat pisliğinden korkmasa kaynanalar, üstten alta merdiven indirir. 😬
O pisliği geline temizletirler aslında da işte aynı evde değiliz demek için merdiven yapmıyorlar 😄

Back
X