KV'yle mücadelem💪

O binadan kaçarak uzaklasin ya aynı binada illa ki yüzünü görüyorsunuzdur. Bu çok korkunç 😲😧😱
Bir de bu beklentiler çok saçma degil mi ya acaba bizde mi ileride boyle olacaz ..misafir gelmiş hoşgeldine gitmemişsin . Ya gerçekten aklima bile gelmez boyle birşey 🤣🤣
Bunlar ne yasadilarsa artık..
Esin de iyiki onla anlaşamıyormus ayni binada.demek ki anlaşsa ne olacakmış...

İyi akşamlar hanımlar. Yine kahrolası kv vakasıyla karşınızdayım. Dert yandıranlar utansın! Hanımlar bu kadınla konuşmuyorum ben ,bana yaptıklarından dolayı. Eşim bugün annesine gitti epey bir durdu . Neyse bakrom
Annesi canım elleme gitsin .

Tövbe yarabbim ya küssünüz zorla oturtacak yani ya bu kayınvalideler neden böyle bende konuşmuyorum ama kimsenin ki benim ki kadar kötü olamaz onada eminim

İşime yaramadı 🙅 baya renkli kaynanatörlerden belli 🤪

Anlaşamıyorsanız neden aynı binadasınız?
Eşime kaç kez söyledim gel ordan tutma bilmem ne . Yok işte ben gece çalışıyorum sen evde tek kalacaksın bilmem ne geldi burayı tuttu . Kadına misafir geliyor ben gidip hoş geldiniz diyecekmişim bilmem ne . Ya kadının arkadaşı geliyor beni çağırıyor bana hizmet ettiriyordu. Halbuki bana ne senin misafiri den! Misafiri geliyor ben bir şeyler yapıyorum falan ne kadar saçma şeylerin içine düştüm böyle

Şükür ki konuşmuyorum düğünümde kulagıma gelip beni eve gidince dövecegini söyleyip sonra oracıkta yakama yapışan bir insan gerisini siz düşünün daha neler neler
AA hadsiz karı bunların hepsi 🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🤜 yılan sen bi benimkini tanısan öyle rol yapıyor ki oyuncular falan yanında halt etmiş 😑

Eşime kaç kez söyledim gel ordan tutma bilmem ne . Yok işte ben gece çalışıyorum sen evde tek kalacaksın bilmem ne geldi burayı tuttu . Kadına misafir geliyor ben gidip hoş geldiniz diyecekmişim bilmem ne . Ya kadının arkadaşı geliyor beni çağırıyor bana hizmet ettiriyordu. Halbuki bana ne senin misafiri den! Misafiri geliyor ben bir şeyler yapıyorum falan ne kadar saçma şeylerin içine düştüm böyle
Bende yaşadım böyle şeyler. Bi karşılık beklemezken de üstüne nankörlüğğn dik alası ve çıkardıkları fitneler de cabası oldu.

Eşim net bir tavır koyduktan sonra şimdi yine her işlerine koşar oldum. Ama severek isteyerek yapıyorum. Çünkü ben kendini durduramayanlardanım. Çok şükür onlar da eskisi gibi değiller eşimin tavrından dolayı.

Tabi siz yapmak istemiyorsanız orası sıkıntılı. Eşinizle çözün bu durumu. Huzur için başka yere taşınmaya ikna edin.

O binadan kaçarak uzaklasin ya aynı binada illa ki yüzünü görüyorsunuzdur. Bu çok korkunç 😲😧😱
Bir de bu beklentiler çok saçma degil mi ya acaba bizde mi ileride boyle olacaz ..misafir gelmiş hoşgeldine gitmemişsin . Ya gerçekten aklima bile gelmez boyle birşey 🤣🤣
Bunlar ne yasadilarsa artık..
Esin de iyiki onla anlaşamıyormus ayni binada.demek ki anlaşsa ne olacakmış...
Ben markete bile çıkmak istemiyorum çıkarsam akşama doğru gidiyorum kadını görmek istemiyorum görsem ya laf sokar ya dedikodumu yapar. Kadın dünya benim etrafımda dönecek her şey benim istediğim gibi olacak demeye getiriyor ve ben bunu daha yeni yeni anlıyorum.

Bende yaşadım böyle şeyler. Bi karşılık beklemezken de üstüne nankörlüğğn dik alası ve çıkardıkları fitneler de cabası oldu.

Eşim net bir tavır koyduktan sonra şimdi yine her işlerine koşar oldum. Ama severek isteyerek yapıyorum. Çünkü ben kendini durduramayanlardanım. Çok şükür onlar da eskisi gibi değiller eşimin tavrından dolayı.

Tabi siz yapmak istemiyorsanız orası sıkıntılı. Eşinizle çözün bu durumu. Huzur için başka yere taşınmaya ikna edin.
O kadına içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor artık bitti benim için . Eşim şimdi şimdi anlıyor annesini . Umarım benden çok uzak olur 🐍🐍🐍🐍

Back
X