- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
bence ranızı açmaya çalışıyorlar.. seninde onlar gibi çemkirmeni istiyorlar. sana böyle dedikleri an evet ben kaybettim kötü pozisyonlara düştüm bari o kazansın ne güzel diyin bakalım ne diyecekelr."o senin çalışmanı istemiyor..seni engellemek için böyle masumca bir bahane sürüyor önüne"
benim kızımda 4 yıllık üni mezunu.....bebeği oluncaya dek çalıştı ama bebeği olduktan sonra bürosunu kapattı bebeğime 3 yaşını bitirinceye dek kendim bakmak istiyorum dedi....gerek çocuğunun gerekse kendisinin buna çok ihtiyacı olduğuna inanan ben de onun bu kararını destekledim....ben iki çocuğumuda çalıştığım için kendim bakamadığımdan bunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim....
olanaklarınız elverişli olduktan sonra kreş yaşına kadar çocuğunuza kendinizin bakması en güzeli....zamanı gelince çalışılır ama bir bebeğin 0-3 yaş arasındaki zamanı annesiyle beraber yaşamasının ona kattıklarını bir daha asla yaşayamaz ve yaşatamazsınız....siz doğru yoldasınız kim ne demiş ne yapmışı bırakıp kendi yolunuza bakın derim ben.....
yaşanan hayat herkesin kendi hayatı, kendi doğruları....yeter ki maddi olanaklar elversin, hangi anne bebeğini kendi büyütmek istemez ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?