Kyaslanyorum

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
ya arkadaşlar şimdi benim eşimin eski sevglisivarmış eşim bazen beni onunla kıyaslıyo nasılmı mesela eğer onunla evlenseydim böle olmazdı o şöyle yapardı o böyler derdi falan ya bu herif hala unutamadımı dersiniz çok kızıyorum güzelliklede diyorum evimde sunu adını duymak istemiyorum diye ama yok yina aynı hep aynı birde eskiden onunla yaşadıklarını anlatıyo bazen dinlemek istemiyorum diyorum kızıyorum ama hala yapıyor ya soruyorum unutamadınmı diye unuttum unutmasam seninle evlenmezdim ben seni seviyorum falan diyo ama bu tavırları çok düşündürüyo beni .birde kız annesinin mahallesinde oturuyo oraya gidince ay bu çok değişmiş eskiden böle değildi iyiki onunla evlenmemişim diyo ama hala bişi hissetmese hiç düşünmez dimi sizce şimdi off ya benmi kuruntu yapıyorum siz olsanız ne düşünürsünüz akannehir:sinifsinif::sinifsinif:

Ne kadar patavatsiz esiniz var, ne cesaretle eski sevgilisi hakkinda sizinle konusabiliyor
üstelik senin yerine onu alsaydim demek bi iliskinin lackaligi demek benim icin.. özrü kabahtinden büyük..
Siz mi basinda dengeyi kuramadiniz susturamadiniz, yoksa esiniz hep mi böyleydi...:bbo:
Abuk subuk konularla sacmalamasina ve sizi üzmesine derhal müdahele edin..Vahim

canım kısaca de ki, madem öyle benim yanımda ne işin var, defol onun yanına de!! :mymeka: çok sinir olurum böle şeylere ve şu andada çok sinirlendim kötükedihüso

Evli bir erkeğin olumlu ya da olumsuz ikide bir eski kız arkadaşını gündeme getirmesi kabul edilebilecek bir durum değil.Eşinizi bu konuda cidd bir şekilde uyarın. :hulya:

ne kadar ayıp.olacak şey mi şimdi bu...
çocuk yapmaz eşinin yaptığını.
öyle konuşmakla filan halledemediysen,
çok net ve sert bi şekilde bi daha tekrarlandığında yapabileceklerini sırala.
yapabileceklerin her neyse
tekrarlanırsa da sıraladıklarını yap.

bence çok saygısız bir hareket.bence çok ciddi uyarın evlisiniz siz sonuçta.buna hakkı yok .

Eşinin aklında zoru var herhalde eski kız arkadaşıyla seni nasıl kıyaslar:1shok:
bu kıyaslama olayları bana göre büyük saygısızlık eski kız arkadaşını unutmuş madem neden anılarını size anlatıyor marifetmi şimdi bu. Bence konuşun eşinizle bu durum seni cidden rahatsız ediyorsa tavrını net koy...:umursamaz:

sevdiğini sanmıorum o kızı ama geçen gün şöle bi laf duydum ve gerçekten de doğru

"insan kimi seçerse seçsin öbüründe de bir parça aklı kalır"

bu senle ilgili bi durum diil bence eğer sen öbür kız olsaydın ona da sana yaptığı gibi yapcaktı

ancak eşinin bunu bu şekilde dillendirerek ket vurmak yerine sürekli yüz üstüne çıkarması hiç doğru diil tabi

valla o sözleri agzına tıkarım bozarım bi daha söyleyemez ne demek kıyaslamak ne kadar aşağılayıcı
kafamçokkarıştı

kusura bakmayın ama sizinki birazcık densizmiş
bence söylenenlere hiç cevap vermeyin
sesizlik bazen en asil cevaptır diyolarya

ya sölüyorum söylemmi
ama dinleyen yok kaç ağladım resmen niye böyle yapıyosun diye ya birde eşimin aileside ondan bahsetmesi delirtiyo benibelkide baştan tavrımı koyamadım gevşek davrandımö herhalde ama ne yapsamda böle yapmaktan vazgeçirsem bilmiyorum

güzellikle anlatma demeyeceksin sende...

kızmayın ama çok ukalaca geldi bana...

yerinde olsam güzel bi kavga kopartırdım bidahada yapamazdı....

ututamamış demekki hala ağzında dolaştığına göre....

esin densiz oldugu kadar sende de suc var
nasil konusabilir senin yaninda ya .. nasil musade ettin .. ilk konustugunda cenesini kapatmaliydin ki bi daha o konuyu acmak bi yana aklina bile getirmeye korkmaliydi

bir daha lafini ettiginde oyle bir azarla ki bidaha onun ismini agzina alamasin
pes eltiyle gorumceyle kiyaslayani duydumda eski sevgiliyle kiyaslayani ilk defa duyuyorum ..

besbelli unutamamis iste eski kiz arkadasini yazik bari size belli etmese
ben kendi adima böyle bir durumu hazmetmezdim o unutmadiysa ben onu unuturum
esinizi biraz korkutmaniz lazim mesela bir daha o kizdan bahsettiginde tehdit edin bir daha terkrarlarsa terk edecegini söyle

bencede iyi bir çıngar çıkar sen
bu arada eşinin ailesi de o kız hakkında konuşuyor yanlış mı anladım ben

malesef ya onunla yaşadığı ilşkiyi anlatıyolar bana bişide diyemiyorum acaba diyorum bende eşime aynınmı yapsam birileriylemi kıyaslasam belki anlar beni ama ya ters teperse

Yok bence sen de aynı şekilde karşılık verme Bu tür konularda kısasa kısas olmaz. Güngelir döner dolaşır söylediklerin seni bulur. Onun seviyesine inersen onunda sana laf söylemeye hakkı olur. Ona bu fırsatı verme sakın. Ben olsam bir daha bahsettiğinde ya terk ederdim gelip yalvarsın yakarsın aklını başına toplasın o şartla affolur. Ha peşimden koşacağına inanmıyorum. Riske atamam evliliğimi diyorsan malum konularda yasak koy. Evde oturup muhabbet etme onunla.O konu hariç görevlerini yerine getir. Yemeğini ütüsünü yap ki madem aileside konuşuyor onlara kendini haklı çıkartacak bir şeyler olmasın elinde. Ama muhabbeti ilişkiyi kes. Önce hatasını anlasın Güzelce özür dilesin. Şöyle bir sürünsün.

Bu arada erkekler aslında nerde hata yaptıklarını bilmeden de özür dileyebiliyorlarmış sırf kendilerini affettirmek için. Uzmanlar diyor ki barışmak için mi özür diliyor yoksa gerçekten hatasını mı anladı ayırabilmek için ona hatasını sorun. Neden özür dilediğini açıklayabiliyorsa hatasını anlamıştır. Tabi burda hata ortada kolayca söyleyebilir nedenini senin sorman gereken sana bu durumun neler hissettirdiğini anlayabildi mi? Barışırken de buna dikkat et

malesef ya onunla yaşadığı ilşkiyi anlatıyolar bana bişide diyemiyorum acaba diyorum bende eşime aynınmı yapsam birileriylemi kıyaslasam belki anlar beni ama ya ters teperse

o anlatmaya başladığı zaman sizde başlayın...

benimde vardı bitane öyle ettik böyle gezdik

ballandıra ballandıra anlatın...

tepkisi ne olacak bakalım....

ama yok anlamaz bunun böylesi...

acı ama unutamamış onu eşiniz ....

arkadaşın dediği gibi terketmekle tehtit edin..

gerekirsede edin...

ya bu durumda nasıl sessiz durabilirki bi insan nasıl bi saygısızlıktır bu ağzından kaçsa dahi sizden özür dileyip bi daha olmayacağını söylemesi gerekirken sizinki senin yerine onunla evlenseydim diyomuş ne cesaret yaa yalnız eşinizi tebrik ediyorum çokkkkkkk cesaretli bence oda yetmiyo bide annesine gidince görüyo iyiki evlenmemişim deyişmiş diyo ohhh ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…