• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyaslanyorum

valla güzelim öyle bir tapki verki bir daha adını anmak şöyle dursun aklından bile geçiremesin
çok sabırlısın sanırım böyle konularda asla taviz verme

canım pekı sende boyle bışey yapsan??? sırf senın durumunu anlasın dıye ne dersın?

Hiç normal bişey değil bu.Ben sana aynı şeyi yapsam hoşuna gider mi diyin.Belki bırakır.Belki sadece kıskandırdığını falan düşünüyordur

Böyle kıskandırma yöntemi olur mu? Hiç tasvip etmem bir erkeğe de yakışmıyor hiç.
Sessiz kal en büyük cevap ona bu bence.
YAP dediğimi işe yaramazsa gel bacım bana sen.
:teselli:

walla bence ben senin yerinde olsam kısasa kısas yapardım. o öle mi dedi mesela, ben de eski sevgilimin adını sölerdim ya da kıskandığı biri illa olmuştur onun ismini derdim
atıorm:
-ahmetle evlenmiş olsaydım bana böle eski sevgililerinden fln bahsetmezdi hiç hala deli gibi aşık olurdu bana güller gibi bakardı bana çok mu geç acaba? hmmm
fln yapın bakın nası delirio. ewt kawga çıkıcak emin olun buna ama istediğiniz olucak bi daa da lafını sölemicek.
ben hep bu taktiği uyguluorum başka şelerde de yapablrsn ama iice sabrın kalmayan şeylere yapmanı tawsie ederim cnm =)
bu arada unutmamış olsam senle ewlenmezdim lafı çok çocukça ya bence. madem unutmadın o zmn muhabbetini etme. ben ortaokulda fln çıktığım çocuk beni sewio msn die sorduunda seni sewmiorum diemezdim de sewmesem çıkmazdım fln derdim o geldi aklıma birden kaçamak sanki
bi de kızın eksik bi yanını bul illa fiziki bişiyi de olabilir mesela ayyy gözlerinin altı mosmor olmş sabah kalkınca mostro gibi oluodur o makyajsız fln (tabi sizin süper olan bişiiniz olsun bu) kızla karşılaştıında aklına ilk o gelicektir we kafası o kötü yönüne takılacaktır.

aklıma gelenler bunlar inş yardmcı olmşmdr cnm :)

bnce bir kereye mahsus çok büyük bir tepki verin
sizden tahmin edemeyeceği şekilde olsun bu tepki
kii anlasın ne kadar kızdığınızı sinirlendiğinizi

eski sevgilisi dünya güzeli olsada bir erkek karısının yanında bu şekildee

kıyaslama yapamaz......ne kadar ayıp ve mantıksız bir hareket bu yaptığı...

iyi sizde aynı şekilde karşılık verseniz ne olur acaba.....bunu kabul edebilirmi......

Buyur kapi orada, al annenleri de cikin gidin o kziin evine yerlesin, artik beraber mi yasarsiniz, evlenir misiniz orasina karismam. Benim hic sakam yok gina geldi. Aynen bosanma ilamini eline tutusturur postaci, bu sapikca kiyaslamalarini sonlandirmassan. Annenlerle de konus beni muhattap etme, bu konu bir daha acildiginda Allah canimi alsin bosanma davasi acacagim! de.

Buna inanarak ve inandirarak soyle cunku bu iliski su durumda cok sagliksiz, evliliginizin temeli sarsiliyor. Nerede sadakat, sonsuz baglilik, ask, saygi Allah askina? Bu muhabbet devam edecekse senin kaybedecek hic birseyin kalmamistir bu evlilikte benden soylemesi..

akannehir Pess diyorum başkada bişiy demiyorummm
Hem eşinize hemde eski sevgilisine bunasıl bir genişliktir enterasannn :bbo:

Back
X