Yapılandırmada epey düşüyor faiz. Ben sadece yarım dönem çekmiştim. Hepsini ödemiştim. 800 civarı bişey kalmıştı. Biraz sıkıntıya düşmüştüm biraz sorumsuzluk 3000 e kadar çıkmıştı. 10 yıl da bukadar olmuştu. Gittim 3000 i yapılandırdım.1050 oldu yanlış hatırlamıyor isem. İlk taksit ödeyip geriye kalan parayı toptan ödedim
faiz siliniyor sadece efe,tüfe oranında ekstra bir para alınıyor. interaktif vergi dairesine girip yapılandırma yapınca ne kadar ödeme yapacağın çıkıyor. ama gerçekten çok avantajlı ben hem kyk borcunu yapılandırdım hem ceza vardı bir arkadaşımın onu. Cezadan örnek verecek olursam asıl ceza 288 tl gecikme 200 tl ödemem gereken 488 tl idi, ama peşin ödeme seçtim 217 ye düştü. hem faiz silindi hem peşin ödeme olduğu için cezadan düşüldü. güzel bir fırsat hele ki peşin ödeme imkanın varsa.
Gecen sene mezun oldum. 20bin civari aldim simdi 29bin diyor borç. Pesin ödeme de 27bine iniyor. Ben de yapilandirabilir miyim? Yoksa mezun olduktan 2 yıl sonra mı yapılandırma oluyor
Gecen sene mezun oldum. 20bin civari aldim simdi 29bin diyor borç. Pesin ödeme de 27bine iniyor. Ben de yapilandirabilir miyim? Yoksa mezun olduktan 2 yıl sonra mı yapılandırma oluyor
vergi dairesine düşen ödenemeyen borç yapılandırılıyor. malesef bende ertelediğim için vergi dairesine düşmedi 15bin aldığım borç erteleyince 27 oldu. şimdi normal taksitle ödüyorum. yine de araştırın siz belki şartlar değişir
Vergi dairesine gitmene gerek yok ki. https://ivd.gib.gov.tr/ buradan e devletle gir bak, zaten borcunu ve opsiyonları söylüyor.
Aklına yatarsa seç yapılandır bitsin gitsin.