Kyk borcu yapılandırma yapan var mı?

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.607
598
Merhaba arkadaşlar,

Mezun olalı epey oldu.

Şu an hali hazırda 20.000 TL borcum var. Bir şekilde kadrolu bir işe başlamayınca vs.. ödeme yapmaya başlamamıştım.

Geçtiğimiz ilkbaharda banka hesabıma bloke geldi.

Bu hafta yapılandırma için son hafta.
Aranızda yapan, bilgilendirebilecek kimse var mı?

Yoksa gidip maliye ile birebir mi görüşeyim?

Anapara 13.000 idi, gecikme faizinde ne kadar indirim nasıl oluyor?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Mezun olalı epey oldu.

Şu an hali hazırda 20.000 TL borcum var. Bir şekilde kadrolu bir işe başlamayınca vs.. ödeme yapmaya başlamamıştım.

peşin ödeme avantajlıydı benim eşimin aldığı para 7bin'di 10 bin küsür ödemişti. normalde faizi çok daha yüksekti.

Yapılandırmada epey düşüyor faiz. Ben sadece yarım dönem çekmiştim. Hepsini ödemiştim. 800 civarı bişey kalmıştı. Biraz sıkıntıya düşmüştüm biraz sorumsuzluk 3000 e kadar çıkmıştı. 10 yıl da bukadar olmuştu. Gittim 3000 i yapılandırdım.1050 oldu yanlış hatırlamıyor isem. İlk taksit ödeyip geriye kalan parayı toptan ödedim

merhaba,

faiz siliniyor sadece efe,tüfe oranında ekstra bir para alınıyor. interaktif vergi dairesine girip yapılandırma yapınca ne kadar ödeme yapacağın çıkıyor. ama gerçekten çok avantajlı ben hem kyk borcunu yapılandırdım hem ceza vardı bir arkadaşımın onu. Cezadan örnek verecek olursam asıl ceza 288 tl gecikme 200 tl ödemem gereken 488 tl idi, ama peşin ödeme seçtim 217 ye düştü. hem faiz silindi hem peşin ödeme olduğu için cezadan düşüldü. güzel bir fırsat hele ki peşin ödeme imkanın varsa.

Gecen sene mezun oldum. 20bin civari aldim simdi 29bin diyor borç. Pesin ödeme de 27bine iniyor. Ben de yapilandirabilir miyim? Yoksa mezun olduktan 2 yıl sonra mı yapılandırma oluyor

Gecen sene mezun oldum. 20bin civari aldim simdi 29bin diyor borç. Pesin ödeme de 27bine iniyor. Ben de yapilandirabilir miyim? Yoksa mezun olduktan 2 yıl sonra mı yapılandırma oluyor
vergi dairesine düşen ödenemeyen borç yapılandırılıyor. malesef bende ertelediğim için vergi dairesine düşmedi 15bin aldığım borç erteleyince 27 oldu. şimdi normal taksitle ödüyorum. yine de araştırın siz belki şartlar değişir

Merhaba arkadaşlar,

Mezun olalı epey oldu.

E devletten yapılandırma yapabilirsin. Orda yazıyo zaten borcun ödenecek tutarı. 2 ayda bir ödeme yapılıyo.

Back
X