Başka türlü olmaz mi diyosunuz? Yani vergi dairesi kapandi. Memur da gerçekten canavar 10 dakika icinde 15 kisi azarladi. Yapilandirmam bozuldu mu simdi?Keske kacirmasaydiniz yapilandirilmis ne guzel simdi ugrasip duracaksiniz. Toplu odeme yapacaksiniz veya affi bekleyeceksiniz. Tabii affa kadar hesaplariniza bloke gelebilir bu stresle yasanmaz. Borcunuzun oldugu vergi dairesinin mudurune gidip ricadan baska yolunuz yok, not dusurebilir borcunuza siz de her ay taksidinizi odersiniz yapilandirilmis gibi. Tamamen onun insiyatifinde ama iyi bir adamsa belki el atar...
Benim bozulmuştu bende bir hafta gecirtirmistim sonra da ne yaptımsa olmadı.insallah sizinki düzelir.o azarlayan memuruda siz azarlasaydiniz.cok gözünüzde buyutmeyin sıradan biriBaşka türlü olmaz mi diyosunuz? Yani vergi dairesi kapandi. Memur da gerçekten canavar 10 dakika icinde 15 kisi azarladi. Yapilandirmam bozuldu mu simdi?
Yok onu kafama taktigimdan degil zaten beni azarlamadi baskalarina çekmirdigi icin uzak durmayi tercih ettim. Siz bozulunca naptiniz. Yeniden yapilandirma olur mu?Benim bozulmuştu bende bir hafta gecirtirmistim sonra da ne yaptımsa olmadı.insallah sizinki düzelir.o azarlayan memuruda siz azarlasaydiniz.cok gözünüzde buyutmeyin sıradan biri
Başka türlü olmaz mi diyosunuz? Yani vergi dairesi kapandi. Memur da gerçekten canavar 10 dakika icinde 15 kisi azarladi. Yapilandirmam bozuldu mu simdi?
Ben zaten bir kere yapilandirdim ama. İkinci kez yapilandirabilir miyim? Ki o da bir yil sonra olur.Sürekli af çıkıyor zaten, onları takip etmenizi öneririm.
Af çıktığı zamanlarda da gece 12ye kadar açık oluyoe vergi daireleri, ödeme de çok kolay yapılıyor böylece. Çok büyük sorun olmaz. Ben 4 ay bilerek ödememiştim af çıkacak diye, kimse kapıma dayanmadı.
Baska bir arkadaş da ne yaptuysam olmadi yazmis. Kafam karisti valla. Hem banka hesabim yok. Elden vermem gerekiyordu almadilar.İlk taksit olduğu için bozulmuş olabilir, gelir idaresinin net sitesine bakıp ödeme yapabilirsiniz. Banka hesabınız yada kk ile ödeme yapabilirsiniz
Site çok basit sizi yönlendirecektir.
Baska bir arkadaş da ne yaptuysam olmadi yazmis. Kafam karisti valla. Hem banka hesabim yok. Elden vermem gerekiyordu almadilar.
Denedim o da almadi maalesef. Dun denemistim. O kadar işim vsrdi ki dun yetisemedim vergi dairesine.o zaman ziraat bankasının bankamatiğinden deneyin belki olur. hesap olmadan işlem yapılıyor.
İlk taksit olduğu için şüpheliyim en azından siteden bozulup bozulmadığını görürsünüz
Ben zaten bir kere yapilandirdim ama. İkinci kez yapilandirabilir miyim? Ki o da bir yil sonra olur.
Yok sira degil , ben 3 bucikta ordaydim. Gunu gectigi icin alamiyoriz dedi. Ben de kalakaldim tabi. Aynen keske iki ayi birden alma durumlari olsa cok iyi olurdi. Ama yapilandirma bozulursa ve işe girersem bir iki ay icinde, maaşimdan kesinti.olucak 300-400 lira belki de daha fazla. O sikinti yaratir.Yapılandırmada sınır yok bildiğim kadarıyla. Hiç de bişey olmuyor ödemeyince, panik yapmayın.
Bankamatikten ödemeye çalışmak işe yarar mı bilemiyorum tabi. Bugün sıra yetişmemiş galiba, yarın tekrar deneyin belki de 2 ayı birden yatırabilirsiniz.
Yok sira degil , ben 3 bucikta ordaydim. Gunu gectigi icin alamiyoriz dedi. Ben de kalakaldim tabi. Aynen keske iki ayi birden alma durumlari olsa cok iyi olurdi. Ama yapilandirma bozulursa ve işe girersem bir iki ay icinde, maaşimdan kesinti.olucak 300-400 lira belki de daha fazla. O sikinti yaratir.
şikayet edin bimere.Başka türlü olmaz mi diyosunuz? Yani vergi dairesi kapandi. Memur da gerçekten canavar 10 dakika icinde 15 kisi azarladi. Yapilandirmam bozuldu mu simdi?
İlk taksit geciktigi icin yapilandirma bozulmus sanirim. Vergi daireei almasa internetten de ödeyemem.İnternetten ödeseniz? Çok basit.. E-devlet şifreniz ile vergi dairesine girip ödeyebiliyorsunuz. Hem de ister bir taksit ister 10 taksit..
Sonuxta devlete borcun var ve o parayi bi sekilde alir gunu gectiyse. Siz benim durumumu yasadiniz heralde maasinizdan kesinti olmadi mi?Maaştan neden kesinti oluyor ki? İlk defa duyuyorum böyle bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?