kyk borcu

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
Arkadaşlar kyk borcumu yapilandirdim ve ilk taksitte 1 gun gecikme oldu. Şimdi vergi dairesine geldim bilgisayar kabul etmiyo br gun gecikmissin dedi. Zaten memurlarin suratsızlığı her halta bağirma eğilimlerini bilirsiniz. Saat 4 olduğu için sorularima cevap vermeden kalkip gittiler nasil insanlarsa. Şimdi ben napicam. Yani ödemeyi nereye nasil yapixam okuduğum kadariyla iki taksit ödemeyjnce yapilandirma bozuluyormuş. Bilgi verirseniz sevinirim.

Keske kacirmasaydiniz yapilandirilmis ne guzel simdi ugrasip duracaksiniz. Toplu odeme yapacaksiniz veya affi bekleyeceksiniz. Tabii affa kadar hesaplariniza bloke gelebilir bu stresle yasanmaz. Borcunuzun oldugu vergi dairesinin mudurune gidip ricadan baska yolunuz yok, not dusurebilir borcunuza siz de her ay taksidinizi odersiniz yapilandirilmis gibi. Tamamen onun insiyatifinde ama iyi bir adamsa belki el atar...

Başka türlü olmaz mi diyosunuz? Yani vergi dairesi kapandi. Memur da gerçekten canavar 10 dakika icinde 15 kisi azarladi. Yapilandirmam bozuldu mu simdi?

Başka türlü olmaz mi diyosunuz? Yani vergi dairesi kapandi. Memur da gerçekten canavar 10 dakika icinde 15 kisi azarladi. Yapilandirmam bozuldu mu simdi?
Benim bozulmuştu bende bir hafta gecirtirmistim sonra da ne yaptımsa olmadı.insallah sizinki düzelir.o azarlayan memuruda siz azarlasaydiniz.cok gözünüzde buyutmeyin sıradan biri

Benim bozulmuştu bende bir hafta gecirtirmistim sonra da ne yaptımsa olmadı.insallah sizinki düzelir.o azarlayan memuruda siz azarlasaydiniz.cok gözünüzde buyutmeyin sıradan biri
Yok onu kafama taktigimdan degil zaten beni azarlamadi baskalarina çekmirdigi icin uzak durmayi tercih ettim. Siz bozulunca naptiniz. Yeniden yapilandirma olur mu?

İlk taksit olduğu için bozulmuş olabilir, gelir idaresinin net sitesine bakıp ödeme yapabilirsiniz. Banka hesabınız yada kk ile ödeme yapabilirsiniz
Site çok basit sizi yönlendirecektir.

Sürekli af çıkıyor zaten, onları takip etmenizi öneririm.
Af çıktığı zamanlarda da gece 12ye kadar açık oluyoe vergi daireleri, ödeme de çok kolay yapılıyor böylece. Çok büyük sorun olmaz. Ben 4 ay bilerek ödememiştim af çıkacak diye, kimse kapıma dayanmadı.

Ben zaten bir kere yapilandirdim ama. İkinci kez yapilandirabilir miyim? Ki o da bir yil sonra olur.

İlk taksit olduğu için bozulmuş olabilir, gelir idaresinin net sitesine bakıp ödeme yapabilirsiniz. Banka hesabınız yada kk ile ödeme yapabilirsiniz
Site çok basit sizi yönlendirecektir.
Baska bir arkadaş da ne yaptuysam olmadi yazmis. Kafam karisti valla. Hem banka hesabim yok. Elden vermem gerekiyordu almadilar.

Baska bir arkadaş da ne yaptuysam olmadi yazmis. Kafam karisti valla. Hem banka hesabim yok. Elden vermem gerekiyordu almadilar.

o zaman ziraat bankasının bankamatiğinden deneyin belki olur. hesap olmadan işlem yapılıyor.
İlk taksit olduğu için şüpheliyim en azından siteden bozulup bozulmadığını görürsünüz

Dün vergi daireleri gece 12ye kadar açıktı, gündüzden ana baba günü gbydi millet son gün olunca yığılmış...

İlk iki taksidi zamanında yatırmayınca yapılandırma bozuluyor bildiğim kadarıyla, ayrıca rica minnetle sonuç alamazsınız çünkü herşey bilgisayar sistemi üzerinden işliyor, çalışanların yapabileceği birşey yok.

Ama merak etmeyin daha çoook yapılandırmalar çıkacak böyle giderse...
Y yelizzce1

o zaman ziraat bankasının bankamatiğinden deneyin belki olur. hesap olmadan işlem yapılıyor.
İlk taksit olduğu için şüpheliyim en azından siteden bozulup bozulmadığını görürsünüz
Denedim o da almadi maalesef. Dun denemistim. O kadar işim vsrdi ki dun yetisemedim vergi dairesine.

Ben zaten bir kere yapilandirdim ama. İkinci kez yapilandirabilir miyim? Ki o da bir yil sonra olur.

Yapılandırmada sınır yok bildiğim kadarıyla. Hiç de bişey olmuyor ödemeyince, panik yapmayın.
Bankamatikten ödemeye çalışmak işe yarar mı bilemiyorum tabi. Bugün sıra yetişmemiş galiba, yarın tekrar deneyin belki de 2 ayı birden yatırabilirsiniz.

Yok sira degil , ben 3 bucikta ordaydim. Gunu gectigi icin alamiyoriz dedi. Ben de kalakaldim tabi. Aynen keske iki ayi birden alma durumlari olsa cok iyi olurdi. Ama yapilandirma bozulursa ve işe girersem bir iki ay icinde, maaşimdan kesinti.olucak 300-400 lira belki de daha fazla. O sikinti yaratir.

İnternetten ödeseniz? Çok basit.. E-devlet şifreniz ile vergi dairesine girip ödeyebiliyorsunuz. Hem de ister bir taksit ister 10 taksit..

Maaştan neden kesinti oluyor ki? İlk defa duyuyorum böyle bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…