kyk borcu

Dün eşimin 2 ayrı yapılandırma borcunu netten ödeyeceğim diye kör oldum resmen defalarca sayfa yenile,kart bilgisi gir,vırt zırt ... sistem pertti ama saat tam 21.55 falandı başardım valla geçen yıldan olan yapılandırmalarımız var ilk 2 taksiti ödedik onları es geçtim mecburen.
dipnot bozulmuştur yapılandırman. affı bekleyeceksin ödemenin tamamını yapamıyorsan mecbur. ki bir şey olmaz korkma,bizim de başımıza geldi çünkü ilk yapılandırmalarımızda

Of su borcu gormek hatirlamak duymak istemiyorum neden aldim bilmemki. Tee 2010 mezunyu. Haciz maciz gelecek Allah korusun. Toplasan bin tl ancak odemisimdir kaldi 12.000 tl
Ben de uzun yıllar ödemedim. Hiç olmadık anda ciddi maddi zarara soktu bizi. Size tavsiyem kendinizi hazır hissettiğiniz an yapılandırın

Hadi bakalim. Dediğiniz gibi olur insallah. Benim aptaliigim normal kredi karti borcu gibi sandim aman yarij giderim napiyim dedim boyle oldu.

Of su borcu gormek hatirlamak duymak istemiyorum neden aldim bilmemki. Tee 2010 mezunyu. Haciz maciz gelecek Allah korusun. Toplasan bin tl ancak odemisimdir kaldi 12.000 tl
Ben de 2014 mezunuyum. İyi ödememissiniz bu vakte kadar. Peki maaşiniza falan haciz maciz gelmedi mi kesinti olmadi mi?

Hadi bakalim. Dediğiniz gibi olur insallah. Benim aptaliigim normal kredi karti borcu gibi sandim aman yarij giderim napiyim dedim boyle oldu.
bize olmadı :) parayı bizden öyle de böyle de çıkaracaklar nasılsa, ahhaaa arada güzellik yapalım falan diyorlar her yapılandırmada 3 er 5 er taksit ala ala bitirtiyolar tamamını. Mesela şahsım ilk yapılandırmada 3 taksit ödedi sonra saldı şimdi ikinci yapılandırmam var onda da ilk 2 ödedim ama yine saldım çayıra. 5 taksit gitti bitti işte

Benim farkim ilk taksidi bile ödememiş olmak:)

Bende de iki yapilandirma var 3 taksit odedik, oncesinde de ilk taksitlerden iki tane fln odenmistir biraz katkidan odedik 7 8 taksit ama bitmiyo mubarek ne bereketsiz seymis. Bi kismi daha yapilandirmaya dusmedi normal gunu gelmedi onlar bana yuksek geliyo af ciktikca az oduyorum bi taksitim 130 lira su anda

Ben de 2014 mezunuyum. İyi ödememissiniz bu vakte kadar. Peki maaşiniza falan haciz maciz gelmedi mi kesinti olmadi mi?
hayir ama ben vergi dairesiyle paslastim genelde. Alti ayda bir falan ariyorum ben odeyemiyorum ama maasima haciz falan gelmwsin? Diyorum. Hayir oyle bir durum yok diyorlar borxumu odememeye devam editorum zengin bir adamla evlenirim o oder diyordum adam da zengin degil

Hahaha maşallah ya. Ben bi iş bulsam valla öderim de devlet bana iyi kotu bi iş versin vermeden finito yani.

Ama yapilandirma bozulmuşsa? Memur bilgisayardan bakti sonuçta bilgisayar kabul etmiyor almiyo dedi. Memurun gicikliği ayri bir mevzu ama onunla alakasi yok ki bu durjmun. Günü geçtigi icin olmadi maalesef.

yapılandırma bozulduğu için yine sanki eski kyk borcunuzu nasıl ödüyorsanız öyle ödeyeceksiniz

Keşke bi işim olsa hiç sektirmeden öderim ama bir yil geçmeden iyi bir iş gözükmüyor ufukta.
Anladım Allah yardımcımız olsun tüm borç ödeyenlerin.Keşke çalıştığım zamanlarda ödeseydim. Bekarken ödeyebilirdim. Çok zorluyor bizi çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…