Ben de uzun yıllar ödemedim. Hiç olmadık anda ciddi maddi zarara soktu bizi. Size tavsiyem kendinizi hazır hissettiğiniz an yapılandırınOf su borcu gormek hatirlamak duymak istemiyorum neden aldim bilmemki. Tee 2010 mezunyu. Haciz maciz gelecek Allah korusun. Toplasan bin tl ancak odemisimdir kaldi 12.000 tl
Hadi bakalim. Dediğiniz gibi olur insallah. Benim aptaliigim normal kredi karti borcu gibi sandim aman yarij giderim napiyim dedim boyle oldu.Dün eşimin 2 ayrı yapılandırma borcunu netten ödeyeceğim diye kör oldum resmendefalarca sayfa yenile,kart bilgisi gir,vırt zırt ... sistem pertti ama saat tam 21.55 falandı başardım valla geçen yıldan olan yapılandırmalarımız var ilk 2 taksiti ödedik onları es geçtim mecburen.
dipnotbozulmuştur yapılandırman. affı bekleyeceksin ödemenin tamamını yapamıyorsan mecbur. ki bir şey olmaz korkma,bizim de başımıza geldi çünkü ilk yapılandırmalarımızda
Keşke bi işim olsa hiç sektirmeden öderim ama bir yil geçmeden iyi bir iş gözükmüyor ufukta.Ben de uzun yıllar ödemedim. Hiç olmadık anda ciddi maddi zarara soktu bizi. Size tavsiyem kendinizi hazır hissettiğiniz an yapılandırın
Ben de 2014 mezunuyum. İyi ödememissiniz bu vakte kadar. Peki maaşiniza falan haciz maciz gelmedi mi kesinti olmadi mi?Of su borcu gormek hatirlamak duymak istemiyorum neden aldim bilmemki. Tee 2010 mezunyu. Haciz maciz gelecek Allah korusun. Toplasan bin tl ancak odemisimdir kaldi 12.000 tl
bize olmadı :) parayı bizden öyle de böyle de çıkaracaklar nasılsa, ahhaaa arada güzellik yapalım falan diyorlarHadi bakalim. Dediğiniz gibi olur insallah. Benim aptaliigim normal kredi karti borcu gibi sandim aman yarij giderim napiyim dedim boyle oldu.
ben 2010 mezunuyum taa 2014 sonuydu ilk yapılandırmayı yapmıştım. o da bozulmuştu zaten salıncaBen de 2014 mezunuyum. İyi ödememissiniz bu vakte kadar. Peki maaşiniza falan haciz maciz gelmedi mi kesinti olmadi mi?
Benim farkim ilk taksidi bile ödememiş olmak:)bize olmadı :) parayı bizden öyle de böyle de çıkaracaklar nasılsa, ahhaaa arada güzellik yapalım falan diyorlarher yapılandırmada 3 er 5 er taksit ala ala bitirtiyolar tamamını. Mesela şahsım ilk yapılandırmada 3 taksit ödedi sonra saldı şimdi ikinci yapılandırmam var onda da ilk 2 ödedim ama yine saldım çayıra. 5 taksit gitti bitti işte
yani aynı şey ki aslında ,ben ilk 3 ödeyip hiç ödemedimBenim farkim ilk taksidi bile ödememiş olmak:)
Hey maşallah. Hapis cezasina cevirseler de yatip kurtulsak:)yani aynı şey ki aslında ,ben ilk 3 ödeyip hiç ödemedimilk taksiti ödemeyince zaten bozuluyor. artı yıl içinde 2 taksit ödemesen yine bozuluyor :)
hayir ama ben vergi dairesiyle paslastim genelde. Alti ayda bir falan ariyorum ben odeyemiyorum ama maasima haciz falan gelmwsin? Diyorum. Hayir oyle bir durum yok diyorlar borxumu odememeye devam editorumBen de 2014 mezunuyum. İyi ödememissiniz bu vakte kadar. Peki maaşiniza falan haciz maciz gelmedi mi kesinti olmadi mi?
Hahaha maşallah ya. Ben bi iş bulsam valla öderim de devlet bana iyi kotu bi iş versin vermeden finito yani.hayir ama ben vergi dairesiyle paslastim genelde. Alti ayda bir falan ariyorum ben odeyemiyorum ama maasima haciz falan gelmwsin? Diyorum. Hayir oyle bir durum yok diyorlar borxumu odememeye devam editorumzengin bir adamla evlenirim o oder diyordum adam da zengin degil
Ama yapilandirma bozulmuşsa? Memur bilgisayardan bakti sonuçta bilgisayar kabul etmiyor almiyo dedi. Memurun gicikliği ayri bir mevzu ama onunla alakasi yok ki bu durjmun. Günü geçtigi icin olmadi maalesef.
Eski kyk borcumu ödemedimyapılandırma bozulduğu için yine sanki eski kyk borcunuzu nasıl ödüyorsanız öyle ödeyeceksiniz
Anladım Allah yardımcımız olsun tüm borç ödeyenlerin.Keşke çalıştığım zamanlarda ödeseydim. Bekarken ödeyebilirdim. Çok zorluyor bizi çok.Keşke bi işim olsa hiç sektirmeden öderim ama bir yil geçmeden iyi bir iş gözükmüyor ufukta.
Teşekkür ederim sağolun. Valla ben bekarim da noluyo işsiz olduğum için yine ödeyemiyorum.Anladım Allah yardımcımız olsun tüm borç ödeyenlerin.Keşke çalıştığım zamanlarda ödeseydim. Bekarken ödeyebilirdim. Çok zorluyor bizi çok.
İnşallah bulursunuz yakında. Mesleğiniz nedir?Teşekkür ederim sağolun. Valla ben bekarim da noluyo işsiz olduğum için yine ödeyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?