kyk burs , kredi meselesi ??

Teblisel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
165
38
298
iyi geceler herkese .. bana öğrenim kredisi çıktı ama anlamadığm bi nokta var umarım yardım edebilirsiniz ..

bir taraf diyorki eylül ayında yani okul açıldığından itibaren alamadığınız 3 aylık parayı da yatıracaklar bir taraf diyorki sadece 1 aylık yatırıyorlar bu konuyu bilen varsa bana açıklayabilirmi ?

birde notere onaylatmaya giderken öğrenci belgesine falan gerek var mı ? herhangi bir ücret ödiyecekmiyiz notere ?

ocakta 1 aylık verilcek dye biliyorum.netten baktm notere de 46 tl alıyolarmış.
banada burs çıktı ama alttan 5 dersm var nasıl oldu hala anlamıyorum :D

ocakta 1 aylık veriyorlar. ocakta verılmezse verılmeyen katlanıp ödeniyor sonraki ay
notere de para veriliyor ne kadar oldugunu hatırlamıyorum ama.
notere giderken de ne lazımsa almanı öneririm ögrenci kimlik kartını falan ama ögrenci belgesini bilmiyorum kyk müdürüne sormalısın

hm teşekkür ederim.. okulların açıldığından beri olanlarıda yatırsaydılar keşke sonuçta biz okullar açılmadan başvurduk kredi ve bursa neyse artık buna şükür en azından harçlığım çıkıcak :)

bir şey daha benim ziraat şubesinde hesabım var zaten tekrardan hesap mı açarlar yoksa kullandığım hesabıma yatırma gibi durumları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
hm teşekkür ederim.. okulların açıldığından beri olanlarıda yatırsaydılar keşke sonuçta biz okullar açılmadan başvurduk kredi ve bursa neyse artık buna şükür en azından harçlığım çıkıcak :)

bir şey daha benim ziraat şubesinde hesabım var zaten tekrardan hesap mı açarlar yoksa kullandığım hesabıma yatırma gibi durumları var mı?

yeni kart veriyorlar. yeni hesap yani
kullandıgın karta yatırmazlar

Ocakta 1 aylık veriyorlar canım.Noterede para veriliyor ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum. Paranın yatması için yeni bir ziraat hesap kartı çıkarırlar.

kızlar ben bu işlemleri okuduğum şehirde değilde yaşadığım şehirde yaptırabilir miyim yani geçerli olur mu ?

Back
X