KYK faiz

Minikkelebk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
6.999
8.649
448
İstanbul
Merhaba
Kızlar bu kyk affını duymuşsunuzdur
Eşimin kyk borcu duruyordu
Haciz geldi gecen yaz
Borç aldı, birden kapadı
4 milyar faiz ödedik
Simdi o aldığımız borçları ödemeye çalışıyoruz
Ödediğimiz faizi geri alabilme gibi bi durum soz konusu olabilir mı?
Bu konuda bilgisi olan
Ya da daha once karşılasan var mı böyle bir durumla?

faizleri ödediyseniz şu an borç tamamen kapanmışsa alamazsınız
ancak dava açarsanız alma şansınız olur diye düşünüyorum

canım aftan bile haberim yoktu benim yeni sanırım bu konuyla içli dışlı olduğum halde.
en yakın kyk ya gidip yada telefon / mail yoluyla sorarsan daha iyi olur sanırım.

maili bilgiedinme@kyk.gov .tr
Evet canım dün açıklandı
Ne zor şartlarda ödüyor insanlar
Ödeyenler aptal mı!!!!! acaba
Alamazsınız diye biliyorum
Bence de alamayız
faizleri ödediyseniz şu an borç tamamen kapanmışsa alamazsınız
ancak dava açarsanız alma şansınız olur diye düşünüyorum
Evet dava açacağını söylüyor esim
Bu seferde astarı yüzünü geçmesin

Evet canım dün açıklandı
Ne zor şartlarda ödüyor insanlar
Ödeyenler aptal mı!!!!! acaba

Bence de alamayız

Evet dava açacağını söylüyor esim
Bu seferde astarı yüzünü geçmesin

Dün açıklandı demişsiniz ama ben buna dair hiç bir haber bulamadım. Haberi paylaşabilir misiniz?

Ayrıca ödediyseniz geri almanız pek mümkün değil...

ödeyenler aptal mı demişsiniz ama lütfen öyle düşünmeyin. bizden büyükler ödedi, bize kredi verdiler. bizler ödedik, bizden küçüklere harçlık oluyor ;) işin faiz kısmının hesabını biz vermeyeceğiz. gönlünüzü ferah tutun.

ne yazık ki ülkemizde borcuna sadıklar hep asıl mağdur oluyor :9::9::9:

ki hoş ödemediğimiz takdir de faiz işleneceği kredi sözleşmesinde yazıyordur. yani bile isteye imza atıyoruz. :6:

Dün açıklandı demişsiniz ama ben buna dair hiç bir haber bulamadım. Haberi paylaşabilir misiniz?

Ayrıca ödediyseniz geri almanız pek mümkün değil...

büyük af geliyor başlığıyla yayınlandı. (tarihin en büyük affı) haber sitelerine bakarsanız bulursunuz. :34:

ödeyenler aptal mı demişsiniz ama lütfen öyle düşünmeyin. bizden büyükler ödedi, bize kredi verdiler. bizler ödedik, bizden küçüklere harçlık oluyor ;) işin faiz kısmının hesabını biz vermeyeceğiz. gönlünüzü ferah tutun.

ne yazık ki ülkemizde borcuna sadıklar hep asıl mağdur oluyor :9::9::9:

ki hoş ödemediğimiz takdir de faiz işleneceği kredi sözleşmesinde yazıyordur. yani bile isteye imza atıyoruz. :6:

Canım tabi ki ödenmeli
Ben ödenmesin demedim ki
Ama maddi yetersizlik sonucu hep erteleme
Ve uzerine binen bi o kadar faiz
Bizim icimizin acıdığı taraf faiz olan kısmı
Haciz geldigi icin hepsini birden ödemek zorunda kaldık
Simdi de borçlarımızı ödüyoruz
Bence ödeyenler aptal yerine konuyor
Ödeyen vatandaşı devlet cezalandırıyor resmen
Kimse ödemesin o zaman beklesin
Nasıl olsa illaki af cikiyor !

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse ödemesin, af çıkar zihniyetini şimdi anlıyorum. :))) Ama geciktirenler için çıkan bir af o, kapanmış borçtan para alabileceğinizi sanmıyorum. :/

Kimse ödemesin, af çıkar zihniyetini şimdi anlıyorum. :))) Ama geciktirenler için çıkan bir af o, kapanmış borçtan para alabileceğinizi sanmıyorum. :/

malesef oyle daha önceki yıllarda da aynı durum yaşandı bi af geliyor ve faizler siliniyor dişinden tırnağından artırıp da borç ödeyenler bakakalıyor. kapanmış borç aftan yararlanamaz oyle bi durum söz konusu olsa devlet zaten faiz gibi bişeyle uğraşmaz herhangi yaptırımı da olmaz. sadece af geldigi dönemde faizle beraber borcunu odemekte olanlar aftan yararlanabilirler.

Gerçekten var mı bu haber ben de göremedim.
Ben de henüz ödeyemedim kyk borcumu. Zaten benim öyle bir borcum olduğunu mezun olduktan 5 sene sonra vergi dairesinden tebligat gelince öğrendim.
Öğrenim görürken başvurdum bankada ki yetersiz memur para yatmamış dedi ben de bilgim olmadığından tekrar gidip sormadım ailemin imkanlarıyla okudum.
Geçen ay hesabımda ki ana parayı çektim üstünü biriktirip yatırırım diye. Dava açsam sadece ana parayla kurtulur muyum merak ediyorum? Faiz biniyor şu anda :(
Af çıkar mı falan diye de düşünmedim. Ama böyle bir şey varsa çok işime yarar o kesin.

Son düzenleme:
Merhaba
Kızlar bu kyk affını duymuşsunuzdur
Eşimin kyk borcu duruyordu
Haciz geldi gecen yaz
Borç aldı, birden kapadı
4 milyar faiz ödedik
Simdi o aldığımız borçları ödemeye çalışıyoruz
Ödediğimiz faizi geri alabilme gibi bi durum soz konusu olabilir mı?
Bu konuda bilgisi olan
Ya da daha once karşılasan var mı böyle bir durumla?

Ödediğiniz borcun faizini alacağınızı zannetmiyorum o zaman öyle olmuş olsa normal kredi borcunu bile geciktirirsen üstüne faiz biniyor ve ödüyorlar, o zaman onlarda geri alınırdı ama alınmıyor sonuçta sizde kredi kullanmışsınız ve zamanında ödenmediği için faiz işlenmiş o yüzden alacağınızı zannetmiyorum sonuçta eşiniz o krediyi kullanırken sözleşme imzalıyor ve ödenmediğini takdirde faiz uygulanacağı yazıyordur.

:nazar:
Ödedidğinizi geri alamazsınız malesef .Dava açarakda alamazsınız üzgünüm..

Ödenmiş borcun affı olmaz.
Kardeşimden de e haciz yoluyla banka hesabına bloke koyarak tahsil ettiler.

Bencede geri alınmaz
Birine anlatmaya çalışıyorum ama
Daha yeni ödemiş olunca üstüne bi bardak su icmek gerekiyor sanırım
Eger benim lafımı dinleyip taksit taksit ödese belki hal olurdu
Aaaa ah

Back
X