kyk ödeme emri geldi acil bakın

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
arkadaşlar 2 gün önce kykdan ödeme emri geldi. geçen sene başlamış. fakat o kadar sıkıntı vardı ki tamamen unutmuşum, ki unutmasam da işsiz olduğum için ödeyemezdim. zatenbu yıl da atanamadığım için mecburen polisliğe başvurucam. şimdi ben bu borcu nasıl erteleyebilirim?

ödeme emri geldikten sonra ertelemek mümkün mü? yapılandırma yapabiliyormuşuz fakat durumumuz şu an o kadar sıkışık ki ayda 300 tl vericek kadar bile iyi durumda değiliz. birçok borç vs var. ben napabilirim. işsizim kısa dönem bir işte çalışmıştım 1-2 ay onda da sigorta yapmamışlardı zaten ve uzun süre oluyor. üzerime herhangi bi mal varlığı yok. sizce erteleme yaparlar mı en azından 1 yıl daha? lütfen yardımcı olun zor durumdayım.

benim bildiğim kyk.da kimse kimsenin gırtlağına çökmüyor. en ödemeyen bile senede bir çıkan afla gidip yapılandırıp ödüyor. 1 sene daha bekletilebilir bence. önümüzdeki sene başında da ilk çıkan yapılandırma ile vergi dairesine gider yapılandırırsın.

Bildiğim kadarıyla gelen ödeme emrine itiraz süreniz var. 7 veya 10 gün olabilir.
KYK nın yaptırımları nasıl bilemiyorum ama bence yapılandırma varken değerlendirin. Oldukça cazip çünkü.

yapılandırma varmış zaten. ama ben ertelemek istiyorum. yani durumu bilmiyosun çok borcumuz var şu an her ay düzenli taksit yatıracak durumumuz yok çok kötü bir zamana denk geldi.

yapılandırma varmış zaten. ama ben ertelemek istiyorum. yani durumu bilmiyosun çok borcumuz var şu an her ay düzenli taksit yatıracak durumumuz yok çok kötü bir zamana denk geldi.

tamam işte ödeme diyorum ben de. seneye kadar kendini toparlarsın her sene bi yapılandırma kampanyası çıkarıyorlar zaten o zaman gider yapılandırırsın. şimdi bir şey olmaz. ben 5 sene ödemeyeni biliyorum

Gırtlağınıza çökmezler, (eşim bir süre ödeyemedi )ama size ait hesapta herhangi bir para olursa bloke koyarlar. Onun dışında haciz göndermezler ama faiz bindirirler..
valla sadece kredi kartımın yapılandırılmış borcunu ödüyorum onun dışında bir yere para yatırdığım yok.

az önce aradım konuştum . o da sizinle aynı şeyi söyledi memur yani. eve haciz gelmez dedi. ama erteleme olsaydı çok iyi olacaktı valla

Ya benimde kyk kredim vardı ama ne zaman başlıycam hiç bilgi gelmedi 2015 bitti üni maaıl öğrencem valla benimde şuan ödeyecek halim yok

valla sadece kredi kartımın yapılandırılmış borcunu ödüyorum onun dışında bir yere para yatırdığım yok.
Oraya bloke koyacaklarını zannetmiyorum ama dediğim gibi haciz durumu olmaz. Sadece sizin adınıza herhangi bir banka hesabında para varsa acımazlar bloke koyarlar... 10 yıl sonra ödemeye çalışanlar var merak etmeyin... Kendinizi toparladığınız zaman tekrar yapılandırmaya girersiniz...

E devlet sitesinden talepte bulunabiliyosun. Geçen sene erteletmiştim bende

E devlet sitesinden talepte bulunabiliyosun. Geçen sene erteletmiştim bende
ayy cidden mi, bana anlatabilir misin nasıl olduğunu. çünkü az önce aradım konuştum ve erteleme olmuyor dedi. ben zaten ödeme başladıktan bir yıl kadar ödemedim o yüzden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…