kaç yıl oldu? benim mezuniyetten 3 yıl sonra emir geldi belki sizinki de yakındır.Benim kaç yıl oldu herhangi bir bildirim gelmedi.
Belki de geldi haberim yoktur
Neticede herhangi bir şey olmadı.
erteleme yok dediler. maaşım varsa haciz konurmuş ya da hesabımda para varsa. bende ikisi de olmadığı için rahatım :) ama eve haciz gelmezmiş. keşke erteleme olsaydı polisliğe giricem inşallah öderdim hemen.Çok teşekkür ederim bekliyorum .
peki yapılandırma yaparken ek bir ücret ödüyor muyum?Bence yapılandırin ama aylık 200 mesela.uzhn vade olur ödemeye çalışın
aradım. erteleme olmuyor diyo. ama yukarıda birkaç arkadaş olacağını söylemiş. ben de anlamadım ki neyn ne olduğunu. bayramdan sonra artık gidip yüz yüze görüşücez.
Uzun vade olmuyor fakat şuan faiz yemiş olabilirsiniz.bende ödeyemiyorum.seneye başlıcam ödemeyepeki yapılandırma yaparken ek bir ücret ödüyor muyum?
evet. ben de öyle düşündüm. salak gibi bekledim geçen sene ertelemem gerekirdi.Belki odemeler basladigi icin ertelenemiyordur.
Odemediginiz surece her ay faiz biner bu sekilde.
evet. ben de öyle düşündüm. salak gibi bekledim geçen sene ertelemem gerekirdi.
Aynen bizde ilk evlendiğimizde 3 seneydi hala 3 seneye bitiyor.O borçlardan bende bıktım , bikmayan mı var 3 sene daha borç ödemek zorundayız bitmez ! Bitmiyor !
kaç yıl oldu? benim mezuniyetten 3 yıl sonra emir geldi belki sizinki de yakındır.
Şimdi ne yapcaksın canımerteleme yok dediler. maaşım varsa haciz konurmuş ya da hesabımda para varsa. bende ikisi de olmadığı için rahatım :) ama eve haciz gelmezmiş. keşke erteleme olsaydı polisliğe giricem inşallah öderdim hemen.
yapılandırıcam ve işe girene kadar ödemiycem valla beklesin napıyım.Şimdi ne yapcaksın canım
Zamanında ne aflar geldi çoğu kişi ödemedi bile , o kadar haketmeyen geri ödemesiz aldı bursu hayırlısı olsun artık.yapılandırıcam ve işe girene kadar ödemiycem valla beklesin napıyım.
hayır istiyosunuz madem bi araştırın dimi ödeyecek durumum var mı yok mu diyeZamanında ne aflar geldi çoğu kişi ödemedi bile , o kadar haketmeyen geri ödemesiz aldı bursu hayırlısı olsun artık.
Aynen öyle ya da işe girince ödemesini istehayır istiyosunuz madem bi araştırın dimi ödeyecek durumum var mı yok mu diye
Evinize haciz gelmez ama bankadaki paraya bloke veya tapuya haciz şerhi koyarlar.az önce aradım konuştum . o da sizinle aynı şeyi söyledi memur yani. eve haciz gelmez dedi. ama erteleme olsaydı çok iyi olacaktı valla
Bakın yapılandırma yapıp ödeme yapmayanlar haciz konulacakların başında gelir. Yani yapılandırma yaparsanız listeye girersiniz. İlk etapta borcu olanlardan ziyade yapılandırma yapıp ödemeyenlerin üstüne gidilir. Benden size tavsiye.yapılandırıcam ve işe girene kadar ödemiycem valla beklesin napıyım.
Aaa, bunu bilmiyordum. Sagolun ya bilgi için. O zaman en iyisi bi r sey yapmamak.Bakın yapılandırma yapıp ödeme yapmayanlar haciz konulacakların başında gelir. Yani yapılandırma yaparsanız listeye girersiniz. İlk etapta borcu olanlardan ziyade yapılandırma yapıp ödemeyenlerin üstüne gidilir. Benden size tavsiye.
Ayrıca bildiğim kadarıyla (tabi tam emin değilim) yapılandırma yapıp ödemezseniz yapılandırmanız iptal olur. En azından benim çalıştığım kurumda yapılan yapılandırmalarda ilk ödemeyi yapmadığınız anda iptal işlemi yapılır ve listeye girersiniz.
Sigorta yok işte yok sigortalı bir işe girdiginizde maaşınızı bir kısmına el koyup alırlar şuan kapımızı çalıp gelip alabilecekleri kendinize ait bir şey yokarkadaşlar 2 gün önce kykdan ödeme emri geldi. geçen sene başlamış. fakat o kadar sıkıntı vardı ki tamamen unutmuşum, ki unutmasam da işsiz olduğum için ödeyemezdim. zatenbu yıl da atanamadığım için mecburen polisliğe başvurucam. şimdi ben bu borcu nasıl erteleyebilirim?
ödeme emri geldikten sonra ertelemek mümkün mü? yapılandırma yapabiliyormuşuz fakat durumumuz şu an o kadar sıkışık ki ayda 300 tl vericek kadar bile iyi durumda değiliz. birçok borç vs var. ben napabilirim. işsizim kısa dönem bir işte çalışmıştım 1-2 ay onda da sigorta yapmamışlardı zaten ve uzun süre oluyor. üzerime herhangi bi mal varlığı yok. sizce erteleme yaparlar mı en azından 1 yıl daha? lütfen yardımcı olun zor durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?