kyk ödeme emri geldi acil bakın

Bence yapılandırin ama aylık 200 mesela.uzhn vade olur ödemeye çalışın

Kyk gidiyorsun dilekçeyle taksitlendiriyorsun bir arkadaşım 24 veya 36 ay gibi bir sürede ödedi.

az önce aradım konuştum . o da sizinle aynı şeyi söyledi memur yani. eve haciz gelmez dedi. ama erteleme olsaydı çok iyi olacaktı valla
Evinize haciz gelmez ama bankadaki paraya bloke veya tapuya haciz şerhi koyarlar.
KYK da değilim ama devlet memuru olarak size söylüyorum. Biz de borç ödenmezse banka, gayrimenkul, menkul mal araştırması yapar ve haczi koyarız.
Genede bir araştırın isterseniz.

yapılandırıcam ve işe girene kadar ödemiycem valla beklesin napıyım.
Bakın yapılandırma yapıp ödeme yapmayanlar haciz konulacakların başında gelir. Yani yapılandırma yaparsanız listeye girersiniz. İlk etapta borcu olanlardan ziyade yapılandırma yapıp ödemeyenlerin üstüne gidilir. Benden size tavsiye.
Ayrıca bildiğim kadarıyla (tabi tam emin değilim) yapılandırma yapıp ödemezseniz yapılandırmanız iptal olur. En azından benim çalıştığım kurumda yapılan yapılandırmalarda ilk ödemeyi yapmadığınız anda iptal işlemi yapılır ve listeye girersiniz.

Aaa, bunu bilmiyordum. Sagolun ya bilgi için. O zaman en iyisi bi r sey yapmamak.

Sigorta yok işte yok sigortalı bir işe girdiginizde maaşınızı bir kısmına el koyup alırlar şuan kapımızı çalıp gelip alabilecekleri kendinize ait bir şey yok
Eskiden KYK lar ise başlayınca maaştan kesilirdi şimdi öyle degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…