kyk ödeme emri geldi acil bakın

Mal varlığına haciz geleceğini zannetmiyorum olsaydı eşime olurdu. e-haciz uygulaması var sadece yani, bankada altın para vs gibi şeylere haciz koyuyorlar.
Çok teşekkür ederim valla hiç ödeme durumu yok tayin çıktı hayat şartlarımz zorlaştı iyice ne kadar uzatsak o kadar kar

Vergi dairesine gidip daha detaylı bilgi alırsanız sizin için çok iyi olur diye düşünüyorum yüzyuze Bilgi her zaman daha iyidir
evet öyle olması lazım bence de. ama tatil giriyo araya ve il dışındayım pazartesi gideyim diyorum o da bayram tatiline denk geliyo mecbur telefonla bilgi alıyorum.

Çok teşekkür ederim valla hiç ödeme durumu yok tayin çıktı hayat şartlarımz zorlaştı iyice ne kadar uzatsak o kadar kar
bana şunu söylemişti telefondaki memur. o tebligat yapılandırma yapmanız için geldi. erteleme yapılmıyor ama ödemeyin sadece faiz biner ya da maaş vs varsa ona haciz gelir eve haciz gelmez dedi.

Uzatabilir misiniz bilmiyorum ama boğazınıza çökmeyecekleri kesin sadece faiz biniyor. O zaman da yapılandırmaya girersiniz hatta sanırım peşin ödemelerde faiz düşüyor

Benimde baslıyo ödeme nasıl yapabilir e devletten
ayy cidden mi, bana anlatabilir misin nasıl olduğunu. çünkü az önce aradım konuştum ve erteleme olmuyor dedi. ben zaten ödeme başladıktan bir yıl kadar ödemedim o yüzden olabilir.

E devlet sitesine şifrenle giriyosun. Yurtlar diye bi kısım var kredi geri erteleme başvurusu var oraya girip başvuru yapıyosun. Birkaç güne sonuçlanıyo. Baya oldu yapalı tamda hatırlayamadım ama bu kadardı tabi eğer sigortalı çalışmıyosanız erteliyolar

Uzatabilir misiniz bilmiyorum ama boğazınıza çökmeyecekleri kesin sadece faiz biniyor. O zaman da yapılandırmaya girersiniz hatta sanırım peşin ödemelerde faiz düşüyor
Yeni kredi çekti eşim bir de İstanbula tayin çıktı lojmanda yok imkansız şuan ödememiz zaten peşin 4 yılın kredisini bi anda ödeyemeyiz kredi bitince anca çok teşekkür ederim

Yeni kredi çekti eşim bir de İstanbula tayin çıktı lojmanda yok imkansız şuan ödememiz zaten peşin 4 yılın kredisini bi anda ödeyemeyiz kredi bitince anca çok teşekkür ederim
Dediğim gibi sizin adınıza bir banka hesabında para, altın yoksa sizden hicbisey alamaz... Eve haciz gonderemez, sadece e-haciz uygulaması var o kadar.

Benim kaç yıl oldu herhangi bir bildirim gelmedi.
Belki de geldi haberim yoktur
Neticede herhangi bir şey olmadı.

Valla bu borçlardan bıktım krediyi krediyle kapatmaktan da bıktım valla tam kendimizi toparladıl diyorum bi borç çıkıyor eşimin sorumsuzluğu yüzünden az avukat parası ödemedik.
O borçlardan bende bıktım , bikmayan mı var 3 sene daha borç ödemek zorundayız bitmez ! Bitmiyor !

daha evvel erteletmediysen bir sedaya mahsus erteleme hakkın vardır. Onu bir soruştur. Bir yıl ya da iki yıl erteliyorlar(ben yapmıştım) eğer ertelettiysen de zaten yapılandırmayı kaçırdın, yapılandırma geçen yıl Ekim'de bitti. Ki yapılandırsan bile ödemek zorundaydın sana bir faydası olmazdı. Bence git önce bilgi al, ondan sonra da hiç dokunma ama yapılandırmaları takip et. Çünkü yapılandırmalar bir kaç yılda bir defa yapılıyor. Bundan sonraki treni kaçırma. O zamana iş de bulursun belki kim bilir

Odeme emri geldikten sonra erteleniyor mu bilmiyorum ama odemeler baslanmadan belli bir faiz binmesi karsiliginda 1 yil ertelenebiliyor. Kyk'ya gidip bir sorun.

Odeme emri geldikten sonra erteleniyor mu bilmiyorum ama odemeler baslanmadan belli bir faiz binmesi karsiliginda 1 yil ertelenebiliyor. Kyk'ya gidip bir sorun.
aradım. erteleme olmuyor diyo. ama yukarıda birkaç arkadaş olacağını söylemiş. ben de anlamadım ki neyn ne olduğunu. bayramdan sonra artık gidip yüz yüze görüşücez.

aradım erteleme yok diyo. daha önce de ertelememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…