Kyk parasi

Zooni19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
93
69
38
Iyi aksamlar
Ben universitede okuyorum ve kyk kredisi aliyorum.Ama bu parayi oldugu gibi annem aliyo biseyde diyemiyorum.
Haliyle benimde ihtiyaclarim oluyo kiyafet ayakkabi makyaj malzemesi filan.Herkes kredi parasini kendi aliyoda harciyo.Annem isteyince para veriyo ama toplu olsa daha iyi olur malum her sey cok pahali.Sizce soylemeli miyim artik almasin ya da yanlis mi dusunuyorum,sonucta geri odiycek olan benim

İhtiyacın yoksa hiç alma o parayı, geri ödemesi çok sıkıntılı oluyor.

Sanırım aileyle aynı yerde yaşıyorsun. Yani para bütün halde elinde bulunsa hem idare etmeyi,para yönetmeyi daha kolay öğrenirsin hem de her ihtiyacında annene gitmek zorunda kalmazsın.
Annenle konuş güzelce eğer yok derse iptal edeyim o zaman de. Sonuçta dediğin gibi sen ödeyeceksin.
Hadi bir kısmını alsa tamam ama hepsini alması seni zor durumda koyar üniversite ortamında.

O krediyi kapattır ablacım. Bak 2010 mezunuyum. Borcun ikisini üçünü ancak ödmişimdir. Annen de pek rahatmış :duduk:

O krediyi kapattır ablacım. Bak 2010 mezunuyum. Borcun ikisini üçünü ancak ödmişimdir. Annen de pek rahatmış :duduk:
Anneme soyleyince oderiz nolcak diyor zaten o da calisiyo

Kartı neden annene verdin ki. Hata yapmışsın. Ben de aldım o krediyi. Kaç defa yapılandırma yaptığımı hatırlayamıyorum. Gerçekten zor oluyo

Hiç alma daha iyi anne baba yemeyi biliyo da ödemeye gelince piyasada olmuyolar o yiyecek sen ödeyeceksin.Madem harcayamıyosun alma.

Karti vermedim de internet hesabi acti ordan kendine aktariyo

Ayy ne teknolojik anneler var benim annem akıllı telefona daha yeni geçti :halay: şaka maka sen gerçekten iptal ettir o krediyi eğer çok çok ihtiyacın yoksa makyaja falan harcayacaksan sadece. Bak herkes aynı şeyi diyo

Karti vermedim de internet hesabi acti ordan kendine aktariyo
Acil ihtiyacınız yoksa almayın krediyi ödemesi gerçekten çok zor oluyor. Ben bir yıl aldım sadece onu ödemek bile koydu. Hele hemen ataması olmayan özelde tercih edilen bir bölüm okumuyorsanız. Annenizin çalıştığını söylemişsiniz annenizin öderken destek olacağını hiç sanmıyorum :KK12:

e oha yani ne pişkin anneler var. O para senin, sana ait, imzayı sen attın, reşitsin, mesafe koyun biraz ya bebek değilsiniz artık. kartını al yoksa krediyi iptal ettir. kredi bir de ya yuh, sen geri ödeyeceksin onu.

Benim babamın maaşı on bin falandı, mezun olduğum sırada. Krediyi alırken ben ödeyeceğim diye söz vermişti öyle almıştım. O kadar parası varken, bir sıkıntısı yokken ödemem dedi. Madem ki zaten sen almıyorsun parayı hiç uğraşma kapattır. Çok zor geliyor insana geri ödemesi. İlk başlayınca maaşın da düşük oluyor zaten işin ne olsa da. Ev kuracaksın vs. bir sürü iş. Vallahi para sıkıntım olmadığı halde her ay her ay onu ödemek çok zor geliyordu, hiç işime gelmiyordu. Kaç kere gecikme faizi ödedim sonunda kızdım kendime gittim hepsini verdim kapattırdım.

Back
X